• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

pardon cnm yanlış anlamışım :))))))

tabi ki olursun ya neden olmasın biraz dikkat ekmeği tamamen kes marktten yulaf ezmezi al kepeği un gibi migroslarda var akşamları sadece yoğurt meyve yulaf ye cnm etini litatif diye geçiyor.birbirimize destek olalım

yaparsın bu kadar zayıflayanlar nasıl verdi bak ben birde troid sorunu yaşıyorum yaşım da 37 yani ben verebildiysem ooo sen daha çabukk verirsin cnm .Doğumda yaptım

hadi bugun ekmeksiz bir kahvaltı ve öğlende ekmek yoookk tamma mı 2 gün dene faydasını görmezsen değiştir diyetini ama benim dediklerimi yap cnm kesin veririsin

pardon cnm yanlış anlamışım :))))))

tabi ki olursun ya neden olmasın biraz dikkat ekmeği tamamen kes marktten yulaf ezmezi al kepeği un gibi migroslarda var akşamları sadece yoğurt meyve yulaf ye cnm etini litatif diye geçiyor.birbirimize destek olalım

yaparsın bu kadar zayıflayanlar nasıl verdi bak ben birde troid sorunu yaşıyorum yaşım da 37 yani ben verebildiysem ooo sen daha çabukk verirsin cnm .Doğumda yaptım

hadi bugun ekmeksiz bir kahvaltı ve öğlende ekmek yoookk tamma mı 2 gün dene faydasını görmezsen değiştir diyetini ama benim dediklerimi yap cnm kesin veririsin
Zaten karar aldım dünde yemedim bu sabahta yemedim yemicem artık biliyorum bende kahvaltıda bazem akşam yiyordum yulaf eZmesi markete gitmem pek mümkün değil ama bende kilo verdiğim zamanlar yaptığım gibi akşamları 1 kase tarçınlı yoğurt yiyerek başlıyorum canım çok iyisin bana destek oluyorsun

Oooyyy çok kötü gribim:KK1:
Ev toplanıcak,bulaşık temizlikte yapmam gerek yarın sınavım var ben yorgun ooofff:cry:

Yok cnm artık sabrım kalmadı benim kilo vermem gerek bitki çayı vs. Toparlarlarım inşallah
Canım benim de toparlanmam gerek. Şimdi memleketteyim ama dönünce başlıycam . Sen de günü kaçamaksiz geçirmeye çalış. Daha yasin küçük ümitsizliğe kapilma lütfen

merhaba Herkese,

Bugun kü menüm;

sabah;

1 dilim peynir,
1 yumurta
salatalık
domates

ara: 1 elma

öğle: 1 küçük kutu ton balığı domates salatalık
ara: 2 tane kurabiye( öğlen zayıf yiyince maalesef kaçamak oldu)
2 adet domates

akşam;

Kıymalı menemen 4 yemek kaşığı
2 dilim peynir

akşamları yulaf yoğurt yiyordum bugun böyle yiyince midem de hazımsızlık oldu yarın yulaf yoğurt devam valla bugun kaçamaklı bir gün oldu

merhaba Herkese,

Bugun kü menüm;

sabah;

1 dilim peynir,
1 yumurta
salatalık
domates

ara: 1 elma

öğle: 1 küçük kutu ton balığı domates salatalık
ara: 2 tane kurabiye( öğlen zayıf yiyince maalesef kaçamak oldu)
2 adet domates

akşam;

Kıymalı menemen 4 yemek kaşığı
2 dilim peynir

akşamları yulaf yoğurt yiyordum bugun böyle yiyince midem de hazımsızlık oldu yarın yulaf yoğurt devam valla bugun kaçamaklı bir gün oldu

Birde 45dk 4km Yürüdüm su 1litreyi bulmamıştır

Keşke ben de içebilsem ne güzel
İçebilirsin canım niye içemiyesin yazın daha çok içilîr su aslında salata doğra içine limon dilimleri falan sevöeye çalış emin ol sevince tiryakisi olursun ben bugün 4 litre içtim canıım hala istiyor gribim ateşim var rahatlıyorum içtikçe

İçebilirsin canım niye içemiyesin yazın daha çok içilîr su aslında salata doğra içine limon dilimleri falan sevöeye çalış emin ol sevince tiryakisi olursun ben bugün 4 litre içtim canıım hala istiyor gribim ateşim var rahatlıyorum içtikçe

bugun denerim limonlu güzel olur aslında bugun şimdilik yarım litre içtim en azından 2 2.5 litre içebilsem süper olur

Cuma günleri tartı günümüz olsun tamam mı?

ben kendime 63 hedefi veriyorum küsüratı önemli değil 63.0 ile 63.9 olmalıyım sen de hedef belirle :)) başka türlü olmayacak birbirimizi motive edelim ve şu saçma sapan kilolarımızdan kurtulalım.

geçen sene çektirmiş olduğum fotoğraflarıma baktım bildiğin şişmanım yanii giyemediğim kıyafetleri giymek istiyorum kalçamı kapatmak istemiyorum artık

ben kendime 63 hedefi veriyorum küsüratı önemli değil 63.0 ile 63.9 olmalıyım sen de hedef belirle :)) başka türlü olmayacak birbirimizi motive edelim ve şu saçma sapan kilolarımızdan kurtulalım.

geçen sene çektirmiş olduğum fotoğraflarıma baktım bildiğin şişmanım yanii giyemediğim kıyafetleri giymek istiyorum kalçamı kapatmak istemiyorum artık
Tamam benim hedefim 79 çok haklısın bu pis kilolalar gitmeli aciiiiil

Back