Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün ki menüm:2-3 dilim ekmek,4-5 zeytin,peynir,bal
Akşam:1 kase sebze çorbası,1 kase cacık
1.5 litre su
Dün pek keyfim yoktu canım sıkkındı o yüzdenaz yidim
Eve gelmiştim ev çok pisti işten vakit bulamadım sonra ablamı özledim moralim bozuk olunca hiç yemek yiyemiyorumevt çok az yemişsinn ya niye canın sıkkın
Bugün
Sabah:Eki Görüntüle 1542619
Öğle:Eki Görüntüle 1542620
Ara öğünEki Görüntüle 1542621
2.ARa öğün:2 küçük kare kabak tatlısı,2 bardak çay,şeker leblebi(paketin çoğusunu yidim)
Akşam:Eki Görüntüle 1542622
3 litre su içtim
ablan çok mu uzaktaEve gelmiştim ev çok pisti işten vakit bulamadım sonra ablamı özledim moralim bozuk olunca hiç yemek yiyemiyorum
Başarabilirsin canım ben sana inanıyorummenün çok sağlıklı cnm akşamları yulaf ve yoğurt yemek gerçekten farkettiriyor ben de 17 gün sonra antalyaya gidiyorum 3 ay yokum 17 günde de 4 kilo vermem gerek başarabilirmiyim diye düşünüyorum
Çok aşırı değil ama ramazan bayramında gelicek kalıcak çook var dahaablan çok mu uzakta
Başarabilirsin canım ben sana inanıyorum
Çok aşırı değil ama ramazan bayramında gelicek kalıcak çook var daha
Gönüller hep beraber şükürler olsun. Evet kilo verdikçe morali yükselir insanıne daha ne ozaman üzme kendini yaa görüşürsün gönüller bir olsun yeter :)
e daha ne ozaman üzme kendini yaa görüşürsün gönüller bir olsun yeter :)
ekmeği kesmek çok işe yaradı yemiyorum artık insan zayıflamaya başladı mı daha çok gaza geliyor vermiş olduğum 65 hedefime bugun ulaştım şimdi yeni hedef koyacam sen de morelini bozma ablanı tekrar görürüsün tlf internet var görüşürsün ya üzme kendini
Başarılı oldumda ne oldu geri aldım aferim ne güZelhedefim pazartesiye 64.9 u görmek :))) sen daha önceden kilo verme de başarılı olmuşsun ne güzell inş bende olurum 64 görecem ama çook hıırslıyım :))
Gönüller hep beraber şükürler olsun. Evet kilo verdikçe morali yükselir insanın
Başarılı oldumda ne oldu geri aldım aferim ne güZel
Ablaödayken her gün tartılabiliyordum ama burda evde tartım yok tartılmaya gidiyorum ancaallah sağlık versin herkesin sağlığı yerinde olsun gönülelr bir olsun görüşürsünüz yine en kısa zamanda dert etme
morelini düzelt sen de yarından itibaren tekrar kilo bildirmeye başlayalım ne dersin :))
İnşallah içimden bir his tekrar 69 olucaksın diyor :)en azından başarmışsın verdiysen daha önce tekrar verebilirsin en azındna onu biliyosun
tek eksiklik biraz daha irade ve motivasyon
ben de sürkli diyetle ilgili yazıları okuyorum başaranları neler yaptıkları ilham alıyorum
İnşallah içimden bir his tekrar 69 olucaksın diyor :)
Ablaödayken her gün tartılabiliyordum ama burda evde tartım yok tartılmaya gidiyorum anca
hayır ben canım sen 69 olma zaten aman aman aynı kilolarda vermem mümkün değil ki ben 79 lardayım:)) ben mi 69 olacam :) kafama koyduğumu yaparım ben ama iddaya girelim mi :)) ben pazartesi güünü 64 olursam aynı kilo kadar sen de verceksin :)))
Haftada bir tartılabilirimhaftada 1 tartıl ya da baskül al bence cnm şart yanii