• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 Kilodan 69 Kiloya Yolculuk

Bugün
Sabah: image.jpg

Öğle: image.jpg

Ara öğün image.jpg

2.ARa öğün:2 küçük kare kabak tatlısı,2 bardak çay,şeker leblebi(paketin çoğusunu yidim)
Akşam: image.jpg

3 litre su içtim

Bugün
Sabah:Eki Görüntüle 1542619

Öğle:Eki Görüntüle 1542620

Ara öğünEki Görüntüle 1542621

2.ARa öğün:2 küçük kare kabak tatlısı,2 bardak çay,şeker leblebi(paketin çoğusunu yidim)
Akşam:Eki Görüntüle 1542622

3 litre su içtim

menün çok sağlıklı cnm akşamları yulaf ve yoğurt yemek gerçekten farkettiriyor ben de 17 gün sonra antalyaya gidiyorum 3 ay yokum 17 günde de 4 kilo vermem gerek başarabilirmiyim diye düşünüyorum

Başarabilirsin canım ben sana inanıyorum

ekmeği kesmek çok işe yaradı yemiyorum artık insan zayıflamaya başladı mı daha çok gaza geliyor vermiş olduğum 65 hedefime bugun ulaştım şimdi yeni hedef koyacam sen de morelini bozma ablanı tekrar görürüsün tlf internet var görüşürsün ya üzme kendini

e daha ne ozaman üzme kendini yaa görüşürsün gönüller bir olsun yeter :)
ekmeği kesmek çok işe yaradı yemiyorum artık insan zayıflamaya başladı mı daha çok gaza geliyor vermiş olduğum 65 hedefime bugun ulaştım şimdi yeni hedef koyacam sen de morelini bozma ablanı tekrar görürüsün tlf internet var görüşürsün ya üzme kendini

hedefim pazartesiye 64.9 u görmek :))) sen daha önceden kilo verme de başarılı olmuşsun ne güzell inş bende olurum 64 görecem ama çook hıırslıyım :))

Gönüller hep beraber şükürler olsun. Evet kilo verdikçe morali yükselir insanın

allah sağlık versin herkesin sağlığı yerinde olsun gönülelr bir olsun görüşürsünüz yine en kısa zamanda dert etme

morelini düzelt sen de yarından itibaren tekrar kilo bildirmeye başlayalım ne dersin :))

Başarılı oldumda ne oldu geri aldım aferim ne güZel

en azından başarmışsın verdiysen daha önce tekrar verebilirsin en azındna onu biliyosun

tek eksiklik biraz daha irade ve motivasyon

ben de sürkli diyetle ilgili yazıları okuyorum başaranları neler yaptıkları ilham alıyorum

allah sağlık versin herkesin sağlığı yerinde olsun gönülelr bir olsun görüşürsünüz yine en kısa zamanda dert etme

morelini düzelt sen de yarından itibaren tekrar kilo bildirmeye başlayalım ne dersin :))
Ablaödayken her gün tartılabiliyordum ama burda evde tartım yok tartılmaya gidiyorum anca

en azından başarmışsın verdiysen daha önce tekrar verebilirsin en azındna onu biliyosun

tek eksiklik biraz daha irade ve motivasyon

ben de sürkli diyetle ilgili yazıları okuyorum başaranları neler yaptıkları ilham alıyorum
İnşallah içimden bir his tekrar 69 olucaksın diyor :)

Ha
:)) ben mi 69 olacam :) kafama koyduğumu yaparım ben ama iddaya girelim mi :)) ben pazartesi güünü 64 olursam aynı kilo kadar sen de verceksin :)))
hayır ben canım sen 69 olma zaten aman aman aynı kilolarda vermem mümkün değil ki ben 79 lardayım

Back