vercez kilolarımızı yine en az 400 grm yarın herkes yazsın sabah yine kilosunu azmin elinden hiç bişey kurtulamaz bazen elim gereksiz yicekelre gidince diyorum ki kendi kendime bugune kadar zaten yedin kilon bellei bu seferde yeme diyorum sonra elimi geri çekiyorum kafada bitirelim kızlar ve ara öğün yaparsak belkide daha ii olur metobolizması çalışmayanalrın az ve sık yemesi gerekliymiş.bir de benim yağlar popo ve basennnn en zor eritilen yerler sanki
yürümüceksen sakınnnn yeme bakkkk SAKIN SAKIN HAAA :))))ben bugün evde bayağı bir spor yapıcamgelin çantası tatlısı yapıcam ama ben yemiom yarın mevlüd var hazırlıklar var yürümeme gerek yok dime
ben bugün evde bayağı bir spor yapıcamgelin çantası tatlısı yapıcam ama ben yemiom yarın mevlüd var hazırlıklar var yürümeme gerek yok dime [/QUOakşam soracam valla tatlıyı yedin mi yemedin mi diye ona göreee :)))))))))))))))))
ya moralmanim sıfır kocam evde uyuyo ben bugün çalışıyorum hemde ofis okadar sessizki sıkıntıdan patlicam arkamdaki dolapta koca paket gofret var şeytan al onu birde film aç izle dioyürümüceksen sakınnnn yeme bakkkk SAKIN SAKIN HAAA :))))
hahahha söz kız yemicem KK sözü hahah bunuda ben icat ettimOakşam soracam valla tatlıyı yedin mi yemedin mi diye ona göreee :)))))))))))))))))
ya moralmanim sıfır kocam evde uyuyo ben bugün çalışıyorum hemde ofis okadar sessizki sıkıntıdan patlicam arkamdaki dolapta koca paket gofret var şeytan al onu birde film aç izle dio
ya moralmanim sıfır kocam evde uyuyo ben bugün çalışıyorum hemde ofis okadar sessizki sıkıntıdan patlicam arkamdaki dolapta koca paket gofret var şeytan al onu birde film aç izle dio
ya kız bişey dicem ben sizi bozup hep birlikte kilo almayalımda:) daha bu topiğe girdiğimde tekrardan diyete karar verdim kız şurda kaç saat oldu ama çikolatalar aklımdan çıkmıyo böyle dikkat mi olurdeliisin sen yaa yazık adama valla diyet demiyelim dikkat ediyoruz diyelim :))))
ya kız bişey dicem ben sizi bozup hep birlikte kilo almayalımda:) daha bu topiğe girdiğimde tekrardan diyete karar verdim kız şurda kaç saat oldu ama çikolatalar aklımdan çıkmıyo böyle dikkat mi olursiz beni bu topikten atın
bide size komik bişey anlatıcam ben diyetle birlikte sporda yapıodum ip atlamaya falan başladım 2 gün sonra bir ağrı bir ağrı ben soluğu hastanelerde aldım meğersem taş varmış yerinden oynamış ip atlayınca düşürüyomuşumkımıldamam sağlığıma zarar valla
kız diyetteyken 4 ay çikonun ç sini sürmedim ağzıma ama şuan regliyim ya canım istiyoo ama ilk günüm yaaa ne bağrıyonben karar verdiğim zaman kimse beni caydıramaz cnm ne çikolatası ayool böyle kafanda dolaşırsa çikolata falan valla zor zayıflarsın bak sonra hamile kalırsın kiloo üstüne kilo en az 20 kg ekle karışmam
bence kafanda önce gerçkten zayıflamak istiyomuusn oana karar ver sorun değil yazışırız burdan ama kafanda çikolaralar varken zor bu iş cnm
yok canım taş düştü gitti zatenzıpalama cnm ozaman ama hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin bence
Yazık adama :))
Kuzum olur öyle canın istiyorsa ye lütfen ama miktarı az olsunkız diyetteyken 4 ay çikonun ç sini sürmedim ağzıma ama şuan regliyim ya canım istiyoo ama ilk günüm yaaa ne bağrıyon
kız diyetteyken 4 ay çikonun ç sini sürmedim ağzıma ama şuan regliyim ya canım istiyoo ama ilk günüm yaaa ne bağrıyon
yaa kız demin kızdın arkamdaki dolaba küstüm açmıcam onu bidaha hıhhııı ozaman ye cnm yaa normal ozaman ye de abartma zaten o regl dönemlerinde alınan kilolar ahh ahh çook ii bilirıim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?