- 8 Mayıs 2012
- 634
- 312
Çok güzel olur canım. Evde kendimiz hamur işi , tatlı vs yapmayalım. Yapıyorsak da annemiz babamız kocamız yesin. Bizde onları izleyelimKızlar bu grupda bu ay sonuna kalan11 günü tatlı ve unlu mamğller yemeden geçirelim diyorum ne dersiniz
Tamam ben varımKızlar bu grupda bu ay sonuna kalan11 günü tatlı ve unlu mamğller yemeden geçirelim diyorum ne dersiniz
Hadi şimdi topluyoruz. Ay sonuna kadar unlu ve tatlı yok. 77 için moralini bozma hemen alınan hemen de veriliyor.Valla iyi gidiyor demek isterdim ama bende saçmaladım regl oldum ve tek dusundugun şey tatlı tatlı tatlimozaik pasta yedim bugün ve sanırım biraz fazla kaçtı dünde çikolata eminim ko yarın pişman olacağım
Evin içindeyiz hareketsiziz stres yaptık ülkenin haline. Bunlar olabilirYa benimde moralim çok bozuldu sabah tartıldım 78. 4 çıktım gene değişiklik yok anlamadım bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede
Bende artık şu verdiğim 2 kiloyu inşallah almam,elimden başka bişey gelmiyorEvin içindeyiz hareketsiziz stres yaptık ülkenin haline. Bunlar olabilir
Odem mi tutuyoorsun acabaKızlar ya kaç gündür sabahları daha kilolu
Akşamları daha zayıf çıkıyorum. Akşam yemeğinden sonra 76.5 falan çıkıyorum
sabah aç karnına 77.3 resmen 800 gram farkediyo.
normalde akşam daha Kilolu çıkmam gerekmez mii ?
Sanırım evet ama nasıl atıcam bu ödemiOdem mi tutuyoorsun acaba
Bende de aynı. Mutfağa gitmek isterken durduruyorum kendimi. Evde zumba yapıyorum. Şimdi eliptik bisiklet aldım. Yuvarlanıp gidiyoruzMerhaba kızlar. Internetik yoktu giremedim kaç gündür nasilsiniz nneler yapiyorsunuz. Ben evde dur dur napcami sasirdim surekli yemek istiyorum ama kendkmi frenlemeye calisiyorum. Umarim sizde isler daha iyidir