• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-100 tl arası ev hediyesi ne alabilirim?

ev esyası olarak süs esyası alabilirsiniz guzel saatler oluyor duvar saatleri tasli falan onlara bi bakabilirsnz 50tl ye cok hos bi saat almistim bn begenmesi önemli tabi fiyati deil ;)

Bu da dert mi demeyin.Sevdiğim Bi arkadaşım ev aldı ama şu ara sıkışık olduğumuz için pahalı bişey alamıyorum.Fikir verir misiniz?Bu fiyata ne alabilirim?
Ben arkadaşıma evde fazladan bi nevresim takımım vardı onu bide baharatlık takımı almışdım 25tl ye onu götürmüşdüm. Ortalama 75 tl bi maliyeti olmuşdu belki işinize yarar

borcam almayında ne alırsanız alın :KK45:
malum mebla çokta düşük değil ilk yorum yapan bayan bayağı saydırmış ;)

80 100 arasi da az degil, bernardodan cok sik kahve fincani takimi alabilirsin

Bir çiçek yaptır, 100 lirayı kağıt paralara bozdur her bir kağıt parayı kelebek gibi tele dola ve çiçeklerin içine yerleştir, kendisi istediği gibi kullanır. Değişik şık bir hediye olur bence

Hani bu ışıklı tablolar var ya ben onları çok beğeniyorum ve bana gelse çok mutlu olurdum.
Geçen bi yerde gördüm fiyatı da 100 tl idi.Karanlıkta filan çok hoş duruyorlar gerçekten.Ama tabi tablonun rengi de çok önemli mobilyalara filan uygun olmalı.Büyük kitapçılarda süs eşyası satan yerlerde ve internette de var.Bi bakmanızı tavsiye ederim.

Back