• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-100 tl arası ev hediyesi ne alabilirim?

madam coco ya uğramanızı tavsiye ederim.. Zaten sürekli indirim oluyor ürünleri de kaliteli çok güzel nevresim takımları pike ve battaniyeler var..

En iyisi borcam:KK53: evin her tarafı borcam dolu 5 sene oldu yeni evimize tasinali annemin arkadaşları sağolsun borcam aldilar hala bir çoğu paketinde duruyor. :KK70:

Ben açık açık soruyorum, neye ihtiyacın var diye. Birkaç farklı alternatif öğrenip bana uygun olanı alıyorum. Böylece direkt amacına hitap eden bir şey oluyor.

Aslında hediye çeki baya iyi bir fikir
Çünkü insan beğenemeyebiliyor gelen hediyeleri.. Ya da beğense de aynısından evde olabiliyor..
Ama çek almayacaksan da, ya açıkça sorucaksın neler istersin, bi isteğin varsa onlara yöneliyim diye,
Ya da 2.si de olsa kullanılabilecek şeyler alacaksın
Mesela baharatlık gibi değil de, tekli süs objesi, kırlent, tablo gibi

Süs alma da ne alırsan al

Atsan atılmaz satsan satılmaz kime göre neye göre süs olduğu anlaşılmaz hediyeler

Kettle olabilir bence varsa da bozulunca kullanır

Mesela borcam a karşı çıkmışlar ama en azından o bir şekilde kullanılır garip süslerden iyi ama sizin bütçeniz yüksek

Nevresim demişler 10 yıldır evliyim açılmamış paket var daha onlar da eskimiyor ki

Kırılabilecek şeyler alın da bir zamam gelince lazım olsunnnn

Tabak çanak vs vs

Pike takimi- nevresim takimi-banyo paspas takimi-tabak -çanak-tava mutfak gereci.
En güzeli parayi gotur hayirli olsun de perdeye as valla kim kafa yoracak ne alsam diye.bir de gezeceksin bir dunya mağaza. Hic sevmiyorum keske oyle bir secenek olsa

Konsol üzerine şamdan veya süs eşyası olabilir yada gümüşlük içine hoş bi obje

Arkadaşınıza direk sorsanız ayıpmı olur:KK64:ben sorulmasını yada parayı tercih ederim yada hediye Çek'i çok mantıklı:KK9:

Hediye ceki en mantiklisi.
Sik sofra hazirlamayi seviyorsa supla vs. (Karacadan kesinlikle alma boyasi akiyor)
Misir patlatma mk gibi mutfak gereci.
Tv karsisinda uste almalik ince battaniye vs.

Bu arada ben nasil olsa alicaklar diye borcam almadim. Bir tane borcam gelmedi. 5 tane pasta setim var ama borcamim hala yok.

Pasta seti kesinlikle alma!

Kapı anahtarlığı alabilirsin çok değişik şeyler var ahşap çeşit çeşit .. instagram sayfalarında kişiye özel baharat takıları yapılıyor öyle bir şey de olabilir.

80-100 veriyosun madem faydalı bişey al süs eşyası alma

Hmm aklima geldi.
Kapinin disina asilan asortik seyler var.
Suslu puslu "ayse & mehmet yildirim" falan yaziyor.
Instagramda gordum.
Onlar da guzel olur.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim,çok yardımcı oldunuz,harikasınız yaa.Bayılıyorum kadınlar kulübüne,iyi ki varsınız

Bu da dert mi demeyin.Sevdiğim Bi arkadaşım ev aldı ama şu ara sıkışık olduğumuz için pahalı bişey alamıyorum.Fikir verir misiniz?Bu fiyata ne alabilirim?
Battaniye bana gelse mutlu olurdum bende 8 tane var 20 olsa aaa yinemi battaniye demem

Ben açık açık soruyorum, neye ihtiyacın var diye. Birkaç farklı alternatif öğrenip bana uygun olanı alıyorum. Böylece direkt amacına hitap eden bir şey oluyor.
Sordum bişey söylemedi yaa,söyleseydi kolay olurdu

Paşabahçeden ya da Zara Home' dan 100tllik hediye kartı alın, arkadaşınız istediğini seçsin alsın.
Ben evlendiğimde en çok hediye kartlarına sevinmiştim. Kimse kimsenin evinin ihtiyacını kendisi kadar iyi bilemiyor.
Zara homa hiç gitmedim,çok pahalı değil mi orası?

Back