- 5 Eylül 2012
- 462
- 288
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi borcamevin her tarafı borcam dolu 5 sene oldu yeni evimize tasinali annemin arkadaşları sağolsun borcam aldilar hala bir çoğu paketinde duruyor.
![]()
Süpersin, daha ne olsun.Nevresim takimi, pike takimi, battaniye, paspas, banyo setleri, sofra icin servis tabaklari, english home urunleri, dik supurge, kahve makinesi, su isitici ilk aklima gelenler
Battaniye bana gelse mutlu olurdum bende 8 tane var 20 olsa aaa yinemi battaniye dememBu da dert mi demeyin.Sevdiğim Bi arkadaşım ev aldı ama şu ara sıkışık olduğumuz için pahalı bişey alamıyorum.Fikir verir misiniz?Bu fiyata ne alabilirim?
Sordum bişey söylemedi yaa,söyleseydi kolay olurduBen açık açık soruyorum, neye ihtiyacın var diye. Birkaç farklı alternatif öğrenip bana uygun olanı alıyorum. Böylece direkt amacına hitap eden bir şey oluyor.
Zara homa hiç gitmedim,çok pahalı değil mi orası?Paşabahçeden ya da Zara Home' dan 100tllik hediye kartı alın, arkadaşınız istediğini seçsin alsın.
Ben evlendiğimde en çok hediye kartlarına sevinmiştim. Kimse kimsenin evinin ihtiyacını kendisi kadar iyi bilemiyor.