• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80-100 tl arası ev hediyesi ne alabilirim?

Diana

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
153
105
303
50
Bu da dert mi demeyin.Sevdiğim Bi arkadaşım ev aldı ama şu ara sıkışık olduğumuz için pahalı bişey alamıyorum.Fikir verir misiniz?Bu fiyata ne alabilirim?

Çok güzel battaniyeler var eğer evli ise hem battaniye hem yatak örtüsü gibi kullanılıyor

Yatak ortusu ya da mutfak gereci olabilir

3lü havlu takımları oluyo onlardan olabilir yada baharatlik takımı gibi mutfak eşyaları da olabilir

güzel bir duvar saati dekorasyonuna uygun olabilir, nevresim takımı,aksesuar olabilir

Arkadaşlar su ısıtıcı, granit takımlar, baharatlık vs zaten yeni evlenen birinde olan şeyler ve bunlardan birer adet daha olması hiçbir işe yaramaz. Fazla olsa da kullanılabilecek şeyler almak daha mantıklı.. Nevresim takımı gibi..

Lambader alabilirsiniz, çok şık duruyor benim bu yaz official düğün hediyemdi herkese götürdüm :)

Canım ağzını bir araştır bakalım evine almak isteyip henüz alamadığı almayı düşündüğü birşeyi alın

Bu da dert mi demeyin.Sevdiğim Bi arkadaşım ev aldı ama şu ara sıkışık olduğumuz için pahalı bişey alamıyorum.Fikir verir misiniz?Bu fiyata ne alabilirim?
Direk madamcoco ya gitmelisin bence en iyi hediye eşyaları uygun ama çok şık eşyalar var ben genelde oradan yapıyorum hediyelik alışverişlerimi

Su guzel sunum kaplari oluyor ya, porselen tencere gibi mikrodalgaya da girebiliyor 70 80 civari onlardan alabilirsiniz, bize geldi cok begenmistik :)

Ben duvara asilan martilari, otantik hediyeleri de seviyorum onlardan da bakabilirsiniz.

Paşabahçe veya english home'a dalın, içinize sinen bir şeyi alın...

Back