ben geldim
ben 200 küsür kalp yaptım büyüklüklerini resim eklemiştim bakmışın 2 tane büyük boy fon karton aldım oldu 1 gecede bititrdim canım
ufak nazar boncuklarıda al kavonozun içine koy ara ara
bide daha ufaklarnın kesip kesip oda duvarına bantlayabilirsin
madem evde olucaksınız şöle bişey yapabilrsin canım.hepsini ayrı paket yap.ilk olarak ufak hediyeyi ve ben olsam şöle yapardım sırayla
terlikleri bi paket yapar paketin içine not yazardım:bu havalarda hasta olmayasın diye sıcacık terlik aldım sana .gerçi hsta olunca çorbanı ben yapardım sana bebeklerden güzel bakarım ama olsun sen yinede hasta olma kıyamam
sonra notun arkasına bu bitmedi şimdi şu odada şu çekmeceye bak yazardım
o çekmeceye çalar saati koyardım.
not yazardım yine.sensiz geçen dakikaları ben böle sayıyorum.ama sen dakikaları kavuşmamaız için say.bide baş ucuna koykı buluşucamız zamanlar geç kalma emi aşkım yzar komik kızgın surat yapardım
sonra o notun arkasına hadi bakalım yolculğa devam yazardım.başka bi yere yönlendirirdim.
sonra kalp kavonuzuna yönlendiridim.
not kağıdı koyar ama üstüne bişey yazmazdım.sana duyduğum aşkı bu kavonozdaki kalplerin içine yazdım yettirmeye çalıştım ama yine olmadı derdim kulağına
ama notun arkası tabiki başka yere yönlendiricek
evin başka odasını yönlendirip aynayı ayrı pakete koyup duvara yada ikinizin görebilceği (yani paketi açtığınızda aynayı koyabilceniz biyer) yere koyardım yanında çerçeve olucak ama içinde resim olmıcak.
önce aynayı açtırıdım.açınca aynada küçük not olurdu. ben aynaya her baktığımda gözlerimin içinde seni görüyorum.sende her sabah uyandığında beni gör sevgilim yazardım.
sonya aynanın hemen yanındaki çerçeveli biloyu açtırırdım ee bunda resim yok tarzı bişey söler büüyk ihtimal.
sende hemen arkadan bu çerçeveye bizim bi parçamızın resmini koyalım diye aldım evimizin en güzel yerinde dursun derdim
sonra sarılıp ağlardım sevdiceğime
ay yapmış gibi oldum valla du bende bu tarz bişi yapıyım
aklıma gelen bunlar canım
bu arada notları bi zarf içne koyarak verki yada paket içine koyki boş çıkan bi tane kağıdı gördüğünde şaşırsın.2 nottan sonra okumak için not beklicek çünkü