8 yıl önce rızam dışında bi olay yaşadım ,şu an bi ilişkim var akıl verin lütfen :(

Evlenicegim insana bunu söylemeli miyim?

• Evet

OY: 69 66,3%
  • Hayır

OY: 35 33,7%

• Ankete Katılan
    104
Rızam dışı tecavüz falan mı Allah korusun
Ben olsam işler ciddileşti mi söylerdim direk sonuçta olmuş bitmiş umarım seni anlayışla karşılar. Çok sorun yaparsa takılma çok. Bazı insanlar çok önem veriyor öyle şeylere. Sonsuza kadar saklayamazsın zaten

Ciddi olduğunuz biriyle sakin sakin konuşup anlatın. Saklama taraftarı değilim ben. Benim eşim de ilişkimizden önce arkadaşımdı, birşeyler biliyordu. Sevgiliyken de anlattım herşeyi. Öyle kötü tepki verecek, bacak arasına tapacak insanlarla olmamalıyız zaten. Şimdi çok mutlu bi evliliğim var. Hiç bişeyi de asla saklamam. Herşeyi birlikte atlatabiliyoruz.

Kizlik zarini bilmesen de tecavuzun ne oldugunu da mi bilmiyordun 18 yaşinda?
O zaman sikayet edilmeyen seyler, kisiler sonradan boyle iş açiyor bence basiniza.
O kadar kucuk yerde nereyi bulup da gozlerden uzak kalabildiniz, o zaman laf soz olmuyor muydu?

Ne yazik ki bircok yerde vaziyet bu ya isin okacak ya esin yoksa toplumda birey falan degilsin bir mecliste agzink acip soz sahibi bile olamiyorsun

bir çok yerde vaziyet bu diye buna uymak zorunda değiliz. sırf millet laf etmesin diye sevmediğimiz adamla mı beraber olucaz. çok saçma.

Rızan dışında nasıl oluyor ki hani bir tecavüz olayı mı var ortada bunu anlamadım ben.

Değilse rızanızla birlikte olmuşsunuz işte, kendinizle barışın ve bunu kabullenin en önce.

Aşık değilseniz de sırf milletin dili dursun diye evlenilmez bence mutsuz olabilirsiniz.

Oy kullanmadım.. Söyleyip söylememek sizin vicdanınıza kalmis ki oylara göre hareket etmeyeceksiniz.. Ayrıca kendinizle celisiyorsunuz.. Rizaniz dışında birşey yasamissiniz ama sevmediğiniz biriyle berabersiniz.Yukarı tükürsen bıyık..aşağı tükürsen sakal..Bunu sevmediğiniz insana Niye yapıyorsunuz?

bir çok yerde vaziyet bu diye buna uymak zorunda değiliz. sırf millet laf etmesin diye sevmediğimiz adamla mı beraber olucaz. çok saçma.
Hayir onu demek istemedim demek istedigim sey su ne yazik ki bu durumun verdigi psikolojiyi yasiyor insanlar

Genç kızlar genelde rıza dışı birliktelik olayını yanlış tanımlıyorlar. Biri size tecavüz mü etti yoksa erkek arkadaşınızla birkaç adım ileri gideyim derken fazla mı ileri gittiniz? Bu ikisi arasındaki fark çok büyük çünkü.

İkincisi bakire olup olmamak sizin sorumluluğunuzdur. Kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz. Karşınızdaki insanın hiç cinsellik yaşamamış olması da sizin suçlu hissetmenizi gerektirmez. Bu onun tercihidir, diğeri sizin. Ama tecavüz ve önünü alamama kavramlarını iyi ayırt etmek gerekiyor dediğim gibi.

Sevmediğiniz bir insanla sırf evlenmek için evlenmeyin. O evlilik işkenceye dönüşür yoksa. İyi düşünüp taşının, doğru kararlar verin. 26 yaş gayet olgun doğru kararlar verebileceğiniz bir dönem.

Rızan dışı olay derken ? Tecavüz falan mı?
İnşaallah böyle birşey değildir.

Sen o psikolojiden kurtulamadığın için anlatmanda fayda var

hayatında yasadıgın herseyı herkese esınde dahıl olmak uzere anlatmak zorunda degılsın
bı erkek kadına beraberının hesabını soramaz
bunun hesabını sen verıceksın cunku

bazı seylere acele edıyorsunuz sonrada pısman oluyorsunuz bu konuda genc kızlarımıza ders olsun

bekaretınden once sevmedıgın adamla nıye berabersın
sen beraberlıklerı basıte alırsan beraber oldugun kısılerde senı basıte alır unutma

Tecavuz ise kimseye soylemene gerek yok. Karsindaki psikolog degil , senin duygularini anlamayacaktir.

Eger ki ; kendi istegin ile ise o zaman detaya girmeden ustu kapali bir iliskim oldu demen yeterli. Detaya gerek yok.

Duygularini anlamadim cunku karisik; bir seviyor gibi gorunuyorsun, bir sevmiyor gibi. Sanirim duydugun sucluluk duygusunun verdigi psikoloji ile kendini ona karsi rahat etmiyorsun.

Olay tecavuz ise , sucluluk duymaman gerek. Oteki turlu ise evet biraz sucluluk duyabilirsin -ki bence bunda da duymaman gerek.

Gemileri yakmadan once ondan biraz ayri kalip sakince dusunmeni tavsiye ederim.

Yerinizde olsam bu durum daha yaşandığı an aileme anlatır şikayetçi olurdum o ayrı mesele.
Karşınızdaki insan da bilmeli bence.
Ben bu tarz olayların saklanması taraftarı değilim.

Dürüst olup anlatin diyecem çocuk bu yüzden biterirse siz üzülürsünüz.Bu yüzden evlilik düşünmemek dogru degil.Evlenecegin kisi seni böyle kabul etmeli pismansin tövbeni et ve arkadasina anlat aşıksa ayrılmaz her halinle kabul eder.

Emin ol oda göz göze dip diye gelmiştirrrr kanma ya kanma

Sevmedigin adamla birlikte kalma
Kimseye de birsey anlatmak zorunda degilsin

Bence söylemeden ayrıl.niyeti değişebilir.eğer öyle bir insan değil diyorsan da söyle belki seni kabul eder aranızda sır olur.kabul etmezse zaten salla gitsin

Ya niye suçluluk duyuyosun onu anlamadım.rızanla olsa da olmasada bu senin hayatın.evet toplumun ve erkeklerin bekaret derdi hala aşılamadı.benim kocamda evlenmeden bana şaka yollu biley söledi : güzel kızsın üniversitede istanbulda okumussun yurtdışlarında gezmişsin.bekaret önemli benim için daşan gibi bişiler saçmaladı.ağzına ettim.dedimki sana bunun aslını söylemeyeceğim asla.eğer benim kalbimi karakterimi seviyosan benimle evlenirsin yoksa defol git dedim.bi süre konuşmadık.sonra bu konuyu birdaha açmayacağını,beni ben olduğum için sevdiğini anladığını söyledi.evlenene kadar çatladı tabi o ayrı :) kalbin nasıl istiyosa öyle yap canım.kimseye hesap vermek zorunda deilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…