Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tünaydın :)
Kixlarrrrr ♡♡♡♡♡
Mujdemi isterim Takım olarak 2.ci olmuşuz ♡♡♡♡
Hepinizi tebrik ediyorum gerçekten harika bir sonuç bu ve An itibariyle bir sonraki cumaya kadar elimizden geleni yapıyoruz bu sefer 1.cilik için ♡♡♡♡
Sizlere güveniyorum ♡
Metabolizmayı hızlandıracak çay tarifi;
Buda herkesin kendi beslenmesine ek olarak ufak bir takviye olarak yapılabilir kolay ulaşılır olması açısından buraya yazayım
2 Litre suya;
2 adet kabuklarıyla dilimlenmiş yeşil elma ( yoksa sarı da olur )
2 adet limon ( sıkıp kabuklarınıda ekliyoruz )
1 çubuk tarçın
3 - 4 tane karanfil
3 - 4 tane karabiber ( yoksa tozda olur bir miktar )
1 ufak parça zencefil
Bütün malzemeleri elmalar iyice yumuşayana kadar ağzı kapalı bir şekilde haşlıyoruz süzdükten sonra dilediğiniz gibi içebilirsiniz
Diyetisyenin ölçümlerinde yağ yaktığı ıspatlanmış ve hiç bir zararı yok
Soğuk mu içiliyor o?Tebrikler
Dukan birasida çok etkili imiş ..
Yeşilçay maden suyu ve limon ile hazırlanan..
Elma gördüm markettteKendime 1 koca kupa elmalı limonlu cayimdan koydum keyif yapıyorum ♡
Sanada Tünaydın ♡
Kimse almadan kap hemen onuElma gördüm markettte
4 tane yesil elma bulabildim canim. Ama bugun yapmicam. Akşam kınaya gidecegim bide wcden cikamaz duruma falan gelirim Allah korusun yarinda nikah var ama idare edebilirim. Yarin sabah yaparimKimse almadan kap hemen onu
Merhaba cnm iyi denk geldik. Ben iyi olmak isteyenlerdenim sen nasılsın ne yoğunluğu hayırdır?Merhaba hatunlar
Çok çok çok yoğunum uğrayamıyorum buralara ,herkes iyi mi?
İyi yolculuklar kuzucum kazasız belasız sıkıntısız evine ulaşırsın inşallahMerhaba cnm iyi denk geldik. Ben iyi olmak isteyenlerdenim sen nasılsın ne yoğunluğu hayırdır?
Saol balım amin amin. Düğün hayırlı olsun inş. Ay ev taşımak zordur bilirim. Helede yalnız ve çocuklu olunca. At at fazlalık bitmez son anda bile ordan burdan eşya çıkar. Kolay gelsin sana da yeni evinde huzur ve mutluk getirsin inş. Ankara baya serindi bir de anne yemekleri olunca ben çok kilo aldım. Ramazan da vermiştim aslında. Daha doğrusu ilk günler alıp son günler iyice vermiştim ama bayramdan sonra kaçtı . Umarım ben de vermeye başlarım inş.İyi yolculuklar kuzucum kazasız belasız sıkıntısız evine ulaşırsın inşallah
Çoktandır taşınmaya çalışıp taşınamadığım konu yüzünden yoğunum artık taşınıyorum pazartesi evin son eksikleri halledilecek sonrada eşyalar gidip yerleşme başlayacak...
Bu arada da düğünümüz var dün kına gecesiydi buraya bir buçuk saat uzaklıkta bi ilçede, ayyy mahvolduk perişan olduk hala dinlenemedim yarın da düğün var neyse ki burada
Bu koşturmadan mı yoksa sıcaktan mı bilmiyorum canım hiçbişey istemiyor ramazan kilolarımı hep verdim ama hala fazlam var artık onu da bugünlerde veririm inşallah
Elma gördüm markettte
Merhaba hatunlar
Çok çok çok yoğunum uğrayamıyorum buralara ,herkes iyi mi?
Merhaba kızlar.. ben 15 günlük tatilimin bir haftasına annemlerin yanına Ankara’ya geldim. Gelirken iyi geçti yolculuk kardeşimin birinin de semineri bitti birlikte geldik. Şimdi dönüş yolundayım. Oğlum be ben. Kardeşim kaldı Ankara’da. Tatil güzeldi oğlum için gittim daha çok. Anneanne ve teyzeleri çok fazla seviyor hatta aşık. Şimdi yaz okulu da başlayacak eğlensin demiştim. Yeme açısından çok fena geçti. Aldım kilo maalesef. Dönünce diyete başlama fikrindeyim tekrar. Yolculuğum çok kötü geçiyor panik atak ve anksiyete hat safhada. Oğlum korkar diye uyuttum onu hemen. İnş kolayca bitiririm şu yolculuğu. Her türlü sağlık önemli bunu çok defa anladım ama psikolojik rahatsızlıklar ölmeden sürünmek gibiymiş. Allah’ım bana da tüm hasta kullarına da acil kalıcı şifalar versin inş. Dualarınız da beni de unutmayın lütfen. @Elhan vnm seni alıntılanıştım ama yolda net sıkıntılı olduğundan eklenmedi alıntım. Sana hep elma
Bugun topikler bomboştu. Girdim ciktim surekli :)anam bugün kimsecikler uğramamış buraya