- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan iistediği birşeye inanirsa Allahin izniyle oluyor...ben inaniyorum hedefime ulaşacağima...hedefim bu arada 60 kilo....boyum 161...60 kiloda sabit kalsam daha ne isterim..Cok guzel vermissin tebrik ederim. Ah sizin kglara 70lere bir inebilsem
Bu sekilde bir dene belki faydasi olur :))Tesekkur ederim cnm
Ben de bir zamanlar bime gelince almistim hindistancevizi yagi ama nasil kullanacagimi bilmedigim icin simdilik rafta duruyordu
Sabah aç karna suya koyuyolar bide :)Benim büyük kızda bir ara alalım diye tutturdu başka nasıl kullanılıyor hani alsam benimki kahve içmiyor
Gayet güzel bir sonuç canım tebrikler ♡♡♡
Bende tam aksine yastığa başımı koyana kadar gram uykum olmaz ama yastiga dediği an başlar içim geçmeye
Çok fazla ses olmadığı sürece de uyanmam
Dünden o zaman şişlik de vardır Ha gayret bak kurban kadar rahat 8leri görürsün ♡♡♡
Benim büyük kızda bir ara alalım diye tutturdu başka nasıl kullanılıyor hani alsam benimki kahve içmiyor
Gayet güzel bir sonuç canım tebrikler ♡♡♡
Bende tam aksine yastığa başımı koyana kadar gram uykum olmaz ama yastiga dediği an başlar içim geçmeye
Çok fazla ses olmadığı sürece de uyanmam
Dünden o zaman şişlik de vardır Ha gayret bak kurban kadar rahat 8leri görürsün ♡♡♡
Bu sekilde bir dene belki faydasi olur :))
Merhaba arkadaşlar hamilelik oncesi 1. Takımdaydım bizim takım kapanmış diyete basliycam 15 temmuzda siz neler yapıyorsunuz biraz takip ediyim ozamana kadar.
Eriyorsun canim tebrik ederim :) hedefin kaç kg, kaçla başlamıştın?
Harikasın canım ♡♡♡♡
Tekrar 6ları da gördün inşallah hep böyle devam eder de hedefine ulasirsin ♡♡♡
Aminnnnn canım İnşallah düzelir ♡
Asabi şirin oluyor arada bende ona bağladım artık Allahtan 3 - 4 dakika sonra hemen geçiyor da öpüp özür diliyor ♡ Çok sık olmuyor şükür de o An tamam sen haklisin diyip takılmıyorum ona
Canım ilk sayfada benim daha evvel eklediğim bir detoks suyu var Elma limon zencefil falan hem yağ yakıyor hemde dün akşam onu sıcak içip yattım yemin ediyorum okadar rahat tuvalete çıktım ki sabah Bundan sonra en azından akşamları o suyu sıcak içerim
Tebrikler canım maşallah hep eksi ♡♡♡♡♡
Bayrama kadar eminim 63 falan olursun
Harikasın maşallahÇok teşekkür ederim canım 82.5 falandım başladığımda,ilk hedef olarak 65'i koymuştum ama 65e gelince daha düşük bi hedef koyacağım demiştim:)
İnşallah benim tatlı mı tatlı kaptanım
Harikasın maşallah
Benim hep meyve yiyesim var ama oda kötü tabii..Yenacımmm
Kızlar sizlerde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama yazın diyet yapmak öyle kolay geliyor ki bana, sıcaktan kavrulduğumuz için hiçbirşey yiyesim gelmiyor valla.
Yenacımmm
Kızlar sizlerde etkisi nasıl oluyor bilmiyorum ama yazın diyet yapmak öyle kolay geliyor ki bana, sıcaktan kavrulduğumuz için hiçbirşey yiyesim gelmiyor valla.