• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aaaa çok üzüldüm ve şaşırdım ..
Allah'ım korusun kazadan beladan.
Kaç yasindaydi çocuklar ?
Canım vefat eden çocuk 15 yaşında 9. Sınıfa geçmişti....sosyal medyada kız arkadaşının eski sevgilisiyle kufurlesmelerle başlayan bir tartışmaya giriyor. Sonra dışarda buluşmaya karar veriyorlar. İkiz olan ( 21 yaşlarında) iki abisini de alıp bir parka gidiyor. Karşı taraf da 8 kişiyle geliyor konuşurken tartisma buyuyor. 14 yaşındaki diğer çocuk bizimkini karnından bicakliyor. Abilerden biri baldirindan bicaklaniyor. Biri de darp ediliyor. Üçü de hastaneye kaldırılıyor. Küçük olan kurtarilamiyor. Gemlik Kaymakamı diye nete yazdığında haber görünüyor. Arkadaşım bu Şubat'ta atanmıştı Gemlik'e. Eşi Denizli'de kalmıştı çocuğun okulu var diye. Diğer ikizler İstanbul'da mimarlık okuyor. Onların hayati tehlikesi yok....Fotoğraflarını görmüştüm o yüzden gözümün önünden gitmiyor...
Rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin :KK43: çok zor gerçekten heleki genç ölüm olunca :KK43:
Mekanı cennet olsun ♡

Gider ayak evet sizi de çok etkilemiş ama inşallah biraz kafa dağıtıp enerji toplar dönersin sağlıcakla ♡
Allah razı olsun hepimizin evlatlarını esirgesin. Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....
Sağ ol Buşracim...

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. elma elmaaa yarın eşime gidiyorum hazırlık içerisindeyim ablacım ufakda bir hastalık atlattim şimdi toparladım ve yarın ki yolculuk için hazırlık yapıyorum yemin törenine gideceğim inşallah basın sağolsun ablacım
Tesekkür ederim canım. Senin de yolun açık olsun. Allah kavuştursun.
Bende unutmadan menümü paylaşayım;

Sabah uyanınca; 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1/2 domates
1/2 salatalık

Ara 09.00da
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 13.00de
1.5 avuç çekirdek
1 sade madensuyu

Ara 16.00da
1 kupa yeşil çay

Akşam 17.15de
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

Bu saate kadar 2 litre su içtim :KK66: yatan kadar 3.5 litre olur o ♡♡♡♡

Çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim yada ayran içerim ama sanmıyorum )

Yarın malum tartı günü bakalım ne çıkacağım ♡♡♡♡
Bugunleri bize yaşattığın için teşekkür ederim.

Selam menu vermeye geldim

Kan verdikten sonra 1 kase mercimek corbasi 1 kucuk ekmek(belediye ekmegi avucicinden az buyuk)

10.30
1 haslama yumurta
Domates salata
2 sekersiz cay

15.00
Karabugday (yogurtlu salatali soguk corba)

18.20
Sade soda

19.30
Oglenkinden :D

Yesilcay icer gunu kapatirim.
Spor 30 dk leslie+ hafif tempolu yuruyus

Harika bir menü ♡♡♡♡
Seneler önce karabugday çok güzel zayiflatiyor dediler tabi ben dururmuyum hemen kostur kostur aradım buldum ama bulmaz olaydım :D hiç bir şekilde damak tadı uymadı hatta camın önünde kuşlara döktüm onlar bile yemedi :D gerçi belki ben yanlış pisirmis de olabilirim.ama faydasını çok gören arkadaşlarım da oldu o arada ;)

Tahlillerime baktim. B12 ve d vit harika yukselmiş. Demirde ayni sekilde. İnsulin ve homairde cok guzel düşmüş :)

Çok sevindim canım senin adına ;) inşallah insülin direnci falanda iyice yok olur ♡

Canım vefat eden çocuk 15 yaşında 9. Sınıfa geçmişti....sosyal medyada kız arkadaşının eski sevgilisiyle kufurlesmelerle başlayan bir tartışmaya giriyor. Sonra dışarda buluşmaya karar veriyorlar. İkiz olan ( 21 yaşlarında) iki abisini de alıp bir parka gidiyor. Karşı taraf da 8 kişiyle geliyor konuşurken tartisma buyuyor. 14 yaşındaki diğer çocuk bizimkini karnından bicakliyor. Abilerden biri baldirindan bicaklaniyor. Biri de darp ediliyor. Üçü de hastaneye kaldırılıyor. Küçük olan kurtarilamiyor. Gemlik Kaymakamı diye nete yazdığında haber görünüyor. Arkadaşım bu Şubat'ta atanmıştı Gemlik'e. Eşi Denizli'de kalmıştı çocuğun okulu var diye. Diğer ikizler İstanbul'da mimarlık okuyor. Onların hayati tehlikesi yok....Fotoğraflarını görmüştüm o yüzden gözümün önünden gitmiyor...
Allah razı olsun hepimizin evlatlarını esirgesin. Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....
Sağ ol Buşracim...

Tesekkür ederim canım. Senin de yolun açık olsun. Allah kavuştursun.
Bugunleri bize yaşattığın için teşekkür ederim.

Şu Son cümleyi senden gördüm ya daha ne isterim :D Ne mutlu bana ki sizleri ve tabi kendimi bu yolda mutlu edebildim ;)
İnşallah hedefe ulasinca da sizlerden güzel tepkileri alırım ♡♡♡♡♡

İyiki varsınız ve iyiki defalarca da olsa hadi yaparsın banu demissiniz ♡

Harika bir menü ♡♡♡♡
Seneler önce karabugday çok güzel zayiflatiyor dediler tabi ben dururmuyum hemen kostur kostur aradım buldum ama bulmaz olaydım :D hiç bir şekilde damak tadı uymadı hatta camın önünde kuşlara döktüm onlar bile yemedi :D gerçi belki ben yanlış pisirmis de olabilirim.ama faydasını çok gören arkadaşlarım da oldu o arada ;)

Çok sevindim canım senin adına ;) inşallah insülin direnci falanda iyice yok olur ♡

Şu Son cümleyi senden gördüm ya daha ne isterim :D Ne mutlu bana ki sizleri ve tabi kendimi bu yolda mutlu edebildim ;)
İnşallah hedefe ulasinca da sizlerden güzel tepkileri alırım ♡♡♡♡♡

İyiki varsınız ve iyiki defalarca da olsa hadi yaparsın banu demissiniz ♡
Yaparsin tabi. Butun kadinlar gucludur yeterki istesinler.
İnan yolda yururken butun kilolu insanlar gordugumde uzuluyorum. Onlarin neler hissettigini neler yasadigini cok iyi biliyorum. Ve herkes icinde kendim icinde dua ediyorum

Karabugday gerçekten cok kotu kokuyor. Salata olarak yiyemedim. Ama yogurt ve salata ile guzel geldi serin serin. Nane ve keten tohumu tozuda ekledim aksam

Gecen cumadan bugune spor dakikam, kendimle gurur duyuyorum :KK70:

21.06.2019 45 dk leslie
22.06.2019 45 dk leslie+egzersiz
23.06.2019 30 dk leslie+ gezide yuruyus
24.06.2019 30 dk leslie+egzersiz
25.06.2019 45 dk leslie+7 tur yuruyus
26.06.2019 45 dk leslie+15 dk egz.+30dky
27.06.2019 30 dk leslie
---------------------------------------------
390dk spor

Yaparsin tabi. Butun kadinlar gucludur yeterki istesinler.
İnan yolda yururken butun kilolu insanlar gordugumde uzuluyorum. Onlarin neler hissettigini neler yasadigini cok iyi biliyorum. Ve herkes icinde kendim icinde dua ediyorum

Karabugday gerçekten cok kotu kokuyor. Salata olarak yiyemedim. Ama yogurt ve salata ile guzel geldi serin serin. Nane ve keten tohumu tozuda ekledim aksam

Aynen canım hatta ben işte baya zayifladigimda özellikle o hafifliği yaşayınca daha da üzülüyordum heleki gencecik kızları görünce :(
Hep diyorum bir insana beddua etmek istiyorsan Kilo al emi demek bile en büyük beddua :(

İnşallah tekrar o hafifliği yaşarım ve bir daha hiç arti yüzü görmem ♡♡♡ Tabi herkes için geçerli başta benim kızım olmak üzere ♡
Cadı oturup IGde yemek tarifleri izliyor sonra canım çekti diyor :D
Demin baktım suratı asik hayırdır dedim de çok canım tatlı istiyor dedi :( Allahtan evde hiç bir şey bulundurmuyorum hatta ona dedim bak elma limon tarçın haşlayıp detoks suyu yaptım ondan iç tatlı ihtiyacını keser hem tıkar seni diye ama istemedi :D
Bakalim inşallah çarşamba günü çok daha güzel bir eksi görür de biraz motive olur artık ;) Hani bana eşlik ediyor ama sanki bugün biraz umitsiz gibi hissettim tavrını :(

Yesilcayimi ictim kiz uyudugu gibi uyucam yarına bomba gibi gelmek istiyorum. Fakat bende de bir aglama isteği Bulamiyorum Bulamiyorum den özendiysem demek :)

Ağlamak iyi geliyor bazen ;) Gerci ben ota çoka ağlarım :D Haberleri bile alamadan bitirdigimi bilmem :D

21.06.2019 45 dk leslie
27.06.2019 30 dk leslie
390dk spor

Helal olsun sana valla ♡♡♡♡♡♡
Spor konusunda en istikrarlı olanimiz sensin ;) Ben ne zaman spor yapsam veremiyorum hatta hep dalga geçerim spor bana yaramıyor diye gerçi şu 2li rakamlara bir duseyim bende yapacağım düzenli olarak hem sikilasmak için hemde kulaklığı takip parkta yürümek okadar zevk veriyor ki bana ♡♡♡♡ Resmen sanki enerji depoluyorum ♡♡♡♡

Aynen canım hatta ben işte baya zayifladigimda özellikle o hafifliği yaşayınca daha da üzülüyordum heleki gencecik kızları görünce :(
Hep diyorum bir insana beddua etmek istiyorsan Kilo al emi demek bile en büyük beddua :(

İnşallah tekrar o hafifliği yaşarım ve bir daha hiç arti yüzü görmem ♡♡♡ Tabi herkes için geçerli başta benim kızım olmak üzere ♡
Cadı oturup IGde yemek tarifleri izliyor sonra canım çekti diyor :D
Demin baktım suratı asik hayırdır dedim de çok canım tatlı istiyor dedi :( Allahtan evde hiç bir şey bulundurmuyorum hatta ona dedim bak elma limon tarçın haşlayıp detoks suyu yaptım ondan iç tatlı ihtiyacını keser hem tıkar seni diye ama istemedi :D
Bakalim inşallah çarşamba günü çok daha güzel bir eksi görür de biraz motive olur artık ;) Hani bana eşlik ediyor ama sanki bugün biraz umitsiz gibi hissettim tavrını :(

Ağlamak iyi geliyor bazen ;) Gerci ben ota çoka ağlarım :D Haberleri bile alamadan bitirdigimi bilmem :D

Helal olsun sana valla ♡♡♡♡♡♡
Spor konusunda en istikrarlı olanimiz sensin ;) Ben ne zaman spor yapsam veremiyorum hatta hep dalga geçerim spor bana yaramıyor diye gerçi şu 2li rakamlara bir duseyim bende yapacağım düzenli olarak hem sikilasmak için hemde kulaklığı takip parkta yürümek okadar zevk veriyor ki bana ♡♡♡♡ Resmen sanki enerji depoluyorum ♡♡♡♡
Kulaklikla yürüyüş gercekten cok guzel ama yapamiyorum ben iste :(
Kizini anlayabiliyorum. Benimde tek zaafım tatlı işte. Annem benden beter hic tutamiyor kendini insulin vurunuyor birde.
Kizin kac yasinda kac kg suan merak ettim :/

Kulaklikla yürüyüş gercekten cok guzel ama yapamiyorum ben iste :KK43:
Kizini anlayabiliyorum. Benimde tek zaafım tatlı işte. Annem benden beter hic tutamiyor kendini insulin vurunuyor birde.
Kizin kac yasinda kac kg suan merak ettim :/

Onu mutsuz görmek beni üzüyor o An ama Allahtan anlık bir şeydi şimdi gayet iyi hatta ben gidip yatay en iyisi dedi aksam yemeğini de erken yedi diye :KK70:
Maalesef benden 2 kg fazla :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: Hee boyu benden uzun olduğu için okadar göstermiyor ;) ama tabiki çok çok fazla o yaşta bir kız için ;)
Doktor çok normalde kilolu olması sonuçta 3 senedir neredeyse hiç adet olamadı ancak 2 kere ilaçla :( Akupunkturu yapan Doktor inşallah bu regl olmasını da duzeltecek önce biraz Kilo versin dedi ♡ Düşünsene akupunturla 80 kg veren hastası varmış ( özellikle kızıma söylediki motivasyon artsın diye )
Gecen hafta benden az verince biraz bozuldu sanki ama doktor olmasada regl tarihine denge gelince de olabilir Moral bozmak yok aynen devam eden ♡♡♡ Bakalım çok sık boğaz etmek istemiyorum ama şu benim içtiğim çaylarını icse eminim daha çok gidecek ;)
Neyse daha 2 gün oldu artık kasmadan ikna ederım çaylarını takviye yapmaya ♡♡♡♡

Bugun yeni yesilcay aldim. Tarcinli ve limonlu daha iyi geldi insallah wc sorunumu çözer :KK43:

Limonlu yeşil çay içiyorum ben genelde ve cidden çok rahatlatıyor ;) birde Kayısılı Form Çayı lavaboya bire bir :D

Onu mutsuz görmek beni üzüyor o An ama Allahtan anlık bir şeydi şimdi gayet iyi hatta ben gidip yatay en iyisi dedi aksam yemeğini de erken yedi diye :KK70:
Maalesef benden 2 kg fazla :KK61: :KK61: :KK61: :KK61: Hee boyu benden uzun olduğu için okadar göstermiyor ;) ama tabiki çok çok fazla o yaşta bir kız için ;)
Doktor çok normalde kilolu olması sonuçta 3 senedir neredeyse hiç adet olamadı ancak 2 kere ilaçla :( Akupunkturu yapan Doktor inşallah bu regl olmasını da duzeltecek önce biraz Kilo versin dedi ♡ Düşünsene akupunturla 80 kg veren hastası varmış ( özellikle kızıma söylediki motivasyon artsın diye )
Gecen hafta benden az verince biraz bozuldu sanki ama doktor olmasada regl tarihine denge gelince de olabilir Moral bozmak yok aynen devam eden ♡♡♡ Bakalım çok sık boğaz etmek istemiyorum ama şu benim içtiğim çaylarını icse eminim daha çok gidecek ;)
Neyse daha 2 gün oldu artık kasmadan ikna ederım çaylarını takviye yapmaya ♡♡♡♡

Limonlu yeşil çay içiyorum ben genelde ve cidden çok rahatlatıyor ;) birde Kayısılı Form Çayı lavaboya bire bir :D
Cok iyi anladim suan onu. Hele gencken kilolu olmak cok daha zor. Annemde kiloluydu benim kendimi bildim bileli. Bende aldim verdim derken bu hâlde buldum kendimi.
Regl duzensizligi buyuk etken zaten. İnsallah duzelir kilo verdikçe rahatlar

Cok iyi anladim suan onu. Hele gencken kilolu olmak cok daha zor. Annemde kiloluydu benim kendimi bildim bileli. Bende aldim verdim derken bu hâlde buldum kendimi.
Regl duzensizligi buyuk etken zaten. İnsallah duzelir kilo verdikçe rahatlar

Aminnnn inşallah canım ;)
Biraz evvel yanıma geldi ♡ uyuyamamis
Sımsıkı sarilip öptüm ♡ Bunu birlikte basaracagiz ve fıstık gibi olacağız dedim ♡♡♡♡ Yarın itibaren söz verdi oda benim çaylarını sulardan içecek ;) Gerci o fark edilmiyor diyor ama ben onun süzüldüğünü görebiliyorum ♡

Regl olmamak şu anda rahatsiz etmiyor onu ama ilerisi için de çok önemli ;) Üstelik Kilo vermesini de baya etkiliyor ;) Bakalim doktor olmaya başlarsın dedi bende büyük bir merakla bekliyorum o günü ;)

Hayır ileride Süper Ananne olamayacakmiyim diyorum gülüyor merak etme Rabbim nasip ederse olursun dedi :D

slm kızlar

sabah çocuklarla ilgilendim öğlen hastaneye gittik eminenin kontrolü vardı. 1 ay daha alerji ilaçlarına devam sonra kontrol dedi. ordan çıktık çocukları parka götürdüm sonra market alışverişi yaptık. eve geldik meryemi uyuttum. mutfağı topladım yemek yedik. bir tanıdığın kınası vardı oraya gittim eve geç geldim çocuklar uyumamış onları yatırdım. azıcık ayaklarımı uzattım dinlendim size bakayım dedim.

bugün menüm biraz sıkıntılı oldu dün de yazmaya fırsatım olmamıştı 2 günlük yazayım.
eskisi gibi adapte olamıyorum son zamanlarda sıcaklardan dolayımı bilemiyorum artık

dün
sabah: z.yagda 5dal taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdum üzerine kendi yaptığım domates sosundan döküp 2 yumurta kırdım, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık, 11 küçük zeytin, yeşil çay
ara: karpuz
ara: nesfit ve süt
akşam: yoğurtlu buğday çorbası, patlıcan yemeği, cacık

bugün
sabah:nesfit ve süt
öğle:1 adet dereotlu poğaça (ev yapımı)
ara: dondurma
akşam: patlıcan yemeği, cacık, 3 yk makarna
ara: kahve
böyle saçma bir menü

bugün çok yoruldum ayak tabanlarım acıyor ve yanıyor bunlar hep kilodan işte :KK43:

Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...

allah rahmet eylesin cnm

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. elma elmaaa yarın eşime gidiyorum hazırlık içerisindeyim ablacım ufakda bir hastalık atlattim şimdi toparladım ve yarın ki yolculuk için hazırlık yapıyorum yemin törenine gideceğim inşallah basın sağolsun ablacım

hayırlı yolculuklar cnm

Hayirli akşamlar kizlar. Nasilsiniz...almanya coook sicak son günlerde....sicaktan iştahim kesildi ....bugünde ffazla birşey yemedim....

Kahvslti..
1 elma
1 kücük kaze yoğurt

Öylen.
1 tabak yayla çoebasi

Akşam
4 kaysi
..

yemekleri yazmayı unuttun herhalde :KK70:

Tahlillerime baktim. B12 ve d vit harika yukselmiş. Demirde ayni sekilde. İnsulin ve homairde cok guzel düşmüş :)

maşallah cnm çok güzel

Yesilcayimi ictim kiz uyudugu gibi uyucam yarına bomba gibi gelmek istiyorum. Fakat bende de bir aglama isteği Bulamiyorum Bulamiyorum den özendiysem demek :)

anksiyete bulaşıcıdır :KK48:

21.06.2019 45 dk leslie
27.06.2019 30 dk leslie
390dk spor

:KK9::KK9:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :KK66:
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden gecirdiklerimizi hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Amin

İnşallah herkes çok güzel eksiler ile güne uyanır ♡♡♡
Bende birazdan Size bildirimimi yaparım :KK66:

slm kızlar

sabah çocuklarla ilgilendim öğlen hastaneye gittik eminenin kontrolü vardı. 1 ay daha alerji ilaçlarına devam sonra kontrol dedi. ordan çıktık çocukları parka götürdüm sonra market alışverişi yaptık. eve geldik meryemi uyuttum. mutfağı topladım yemek yedik. bir tanıdığın kınası vardı oraya gittim eve geç geldim çocuklar uyumamış onları yatırdım. azıcık ayaklarımı uzattım dinlendim size bakayım dedim.

bugün menüm biraz sıkıntılı oldu dün de yazmaya fırsatım olmamıştı 2 günlük yazayım.
eskisi gibi adapte olamıyorum son zamanlarda sıcaklardan dolayımı bilemiyorum artık

dün
sabah: z.yagda 5dal taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdum üzerine kendi yaptığım domates sosundan döküp 2 yumurta kırdım, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık, 11 küçük zeytin, yeşil çay
ara: karpuz
ara: nesfit ve süt
akşam: yoğurtlu buğday çorbası, patlıcan yemeği, cacık

bugün
sabah:nesfit ve süt
öğle:1 adet dereotlu poğaça (ev yapımı)
ara: dondurma
akşam: patlıcan yemeği, cacık, 3 yk makarna
ara: kahve
böyle saçma bir menü

bugün çok yoruldum ayak tabanlarım acıyor ve yanıyor bunlar hep kilodan işte :KK43:

allah rahmet eylesin cnm

hayırlı yolculuklar cnm

yemekleri yazmayı unuttun herhalde :KK70:

maşallah cnm çok güzel

anksiyete bulaşıcıdır :KK48:

:KK9::KK9:

Menüler aslında çokta kötü sayılmaz ama daha iyisini de gördüğün için sana kötü gibi gelmiş olabilir :KK66:
Ben inanıyorum yinede güzel sonuçlar göreceksin ♡

Gunaydin kizlar gecen hafta kilo 73.3
Bugun kilo 72.7
Fark -600 gram
Pek bi az geldi gozume
Neyse ++ cikmasindan iyidir 😊

Harikasın canım :KK66: eminim haftaya daha da güzel eksi göreceksin ♡
Bu arada bugün 3.cü cuma bildirimin ve sende listeye dahil oluyorsun ♡♡♡♡

****8. TAKIM 628. ETAP****

mavimli ( 80 / / / %)
Zarpy ( 68.5 / / / % )
HasibeG ( 93.8 / / / % )
aijoo ( 89.2 / / / % )
Frytiop ( 73.3 / 72.7 / 0.6 / 0.83 % ) Yeni Üye, Başlangıç tarihi 11.06., Başlangıç kilosu 77 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; %

Back