Oleyyyy iste simdi daha cok motive ve hirs yapabilirimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden gecirdiklerimizi hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Amin
İnşallah herkes çok güzel eksiler ile güne uyanır ♡♡♡
Bende birazdan Size bildirimimi yaparım
Menüler aslında çokta kötü sayılmaz ama daha iyisini de gördüğün için sana kötü gibi gelmiş olabilir
Ben inanıyorum yinede güzel sonuçlar göreceksin ♡
Harikasın canımeminim haftaya daha da güzel eksi göreceksin ♡
Bu arada bugün 3.cü cuma bildirimin ve sende listeye dahil oluyorsun ♡♡♡♡
Bol su ic eminim fark olacaktirBende bildirimi unutmadan yapayım; )
Cuma sanırım 119du evde gördüğüm sonuç
Bu sabah da tartida 117.9 gördüm evdeki göre ♡♡♡
Fark 1.1 kg ♡♡
Bakalim çarşamba ne kadar vermiş olacağım oradaki tartiya göre
slm kızlar
sabah çocuklarla ilgilendim öğlen hastaneye gittik eminenin kontrolü vardı. 1 ay daha alerji ilaçlarına devam sonra kontrol dedi. ordan çıktık çocukları parka götürdüm sonra market alışverişi yaptık. eve geldik meryemi uyuttum. mutfağı topladım yemek yedik. bir tanıdığın kınası vardı oraya gittim eve geç geldim çocuklar uyumamış onları yatırdım. azıcık ayaklarımı uzattım dinlendim size bakayım dedim.
bugün menüm biraz sıkıntılı oldu dün de yazmaya fırsatım olmamıştı 2 günlük yazayım.
eskisi gibi adapte olamıyorum son zamanlarda sıcaklardan dolayımı bilemiyorum artık
dün
sabah: z.yagda 5dal taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdum üzerine kendi yaptığım domates sosundan döküp 2 yumurta kırdım, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık, 11 küçük zeytin, yeşil çay
ara: karpuz
ara: nesfit ve süt
akşam: yoğurtlu buğday çorbası, patlıcan yemeği, cacık
bugün
sabah:nesfit ve süt
öğle:1 adet dereotlu poğaça (ev yapımı)
ara: dondurma
akşam: patlıcan yemeği, cacık, 3 yk makarna
ara: kahve
böyle saçma bir menü
bugün çok yoruldum ayak tabanlarım acıyor ve yanıyor bunlar hep kilodan işte
allah rahmet eylesin cnm
hayırlı yolculuklar cnm
yemekleri yazmayı unuttun herhalde
maşallah cnm çok güzel
anksiyete bulaşıcıdır
Yok canim unutmdim..iştahim yok kac gündür☺slm kızlar
sabah çocuklarla ilgilendim öğlen hastaneye gittik eminenin kontrolü vardı. 1 ay daha alerji ilaçlarına devam sonra kontrol dedi. ordan çıktık çocukları parka götürdüm sonra market alışverişi yaptık. eve geldik meryemi uyuttum. mutfağı topladım yemek yedik. bir tanıdığın kınası vardı oraya gittim eve geç geldim çocuklar uyumamış onları yatırdım. azıcık ayaklarımı uzattım dinlendim size bakayım dedim.
bugün menüm biraz sıkıntılı oldu dün de yazmaya fırsatım olmamıştı 2 günlük yazayım.
eskisi gibi adapte olamıyorum son zamanlarda sıcaklardan dolayımı bilemiyorum artık
dün
sabah: z.yagda 5dal taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdum üzerine kendi yaptığım domates sosundan döküp 2 yumurta kırdım, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık, 11 küçük zeytin, yeşil çay
bugün
böyle saçma bir menü
allah rahmet eylesin cnm
hayırlı yolculuklar cnm
maşallah cnm çok güzel
anksiyete bulaşıcıdır
ben 9 yildir anksiyete hastasiyim zatenslm kızlar
dün
bugün
böyle saçma bir menü
allah rahmet eylesin cnm
hayırlı yolculuklar cnm
maşallah cnm çok güzel
anksiyete bulaşıcıdır
Regl olmama cidden acayip sislik yapip rahatsiz ediyor beni. İki gun bile geciksem ruh halim bile kotulesiyo o sebeple dedim. İlerisi icin tabi daha onemli. Simdiden ne kadar yol katederse o kadar iyi. Allah hepimizin yardimcisi olsunAminnnn inşallah canım
Biraz evvel yanıma geldi ♡ uyuyamamis
Sımsıkı sarilip öptüm ♡ Bunu birlikte basaracagiz ve fıstık gibi olacağız dedim ♡♡♡♡ Yarın itibaren söz verdi oda benim çaylarını sulardan içecekGerci o fark edilmiyor diyor ama ben onun süzüldüğünü görebiliyorum ♡
Regl olmamak şu anda rahatsiz etmiyor onu ama ilerisi için de çok önemliÜstelik Kilo vermesini de baya etkiliyor Bakalim doktor olmaya başlarsın dedi bende büyük bir merakla bekliyorum o günü
Hayır ileride Süper Ananne olamayacakmiyim diyorum gülüyor merak etme Rabbim nasip ederse olursun dedi
Cok guzel vermissin tebrik ederim. Ah sizin kglara 70lere bir inebilsemHayirli bol eksili bir gün diliyorum kizlar..ve Cumamizda hayirli olsun...Bende bildirimimi yapayim ...
Geçen hafta 71.6
Bugün 69.1
Eriyorsun canim tebrik ederim :) hedefin kaç kg, kaçla başlamıştın?
Hayirli bol eksili bir gün diliyorum kizlar..ve Cumamizda hayirli olsun...Bende bildirimimi yapayim ...
Geçen hafta 71.6
Bugün 69.1
Regl olmama cidden acayip sislik yapip rahatsiz ediyor beni. İki gun bile geciksem ruh halim bile kotulesiyo o sebeple dedim. İlerisi icin tabi daha onemli. Simdiden ne kadar yol katederse o kadar iyi. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben kg bildirimimi az beklicem. Çünkü acayip wc problemim vardi. Aç karna yesilcay ictim. Dun gecede ictim, beklemeye devam3 4 gündür icemeyince boyle oldu. Duzenli icmek lazim
Galiba aylardir yesilcay ictigim icin fayda etmiyor artik. Diyetisyen hindistan cevizi yagi al. Hem kabizliga birebir hemde yag yaktirir dedi. Spor oncesi sade turk kahvesine 1 tatli kaşığı koy demisti. Onumuzdeki hafta onu denicemHarikasın canım ♡♡♡♡
Tekrar 6ları da gördüninşallah hep böyle devam eder de hedefine ulasirsin ♡♡♡
Aminnnnn canımİnşallah düzelir ♡
Asabi şirin oluyor arada bende ona bağladım artıkAllahtan 3 - 4 dakika sonra hemen geçiyor da öpüp özür diliyor ♡ Çok sık olmuyor şükür de o An tamam sen haklisin diyip takılmıyorum ona
Canım ilk sayfada benim daha evvel eklediğim bir detoks suyu varElma limon zencefil falan hem yağ yakıyor hemde dün akşam onu sıcak içip yattım yemin ediyorum okadar rahat tuvalete çıktım ki sabah Bundan sonra en azından akşamları o suyu sıcak içerim
Tebrikler canım maşallah hep eksi ♡♡♡♡♡
Bayrama kadar eminim 63 falan olursun
Yok canim unutmdim..iştahim yok kac gündür☺
Bu arada kizina geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Ben de bir zamanlar bime gelince almistim hindistancevizi yagi ama nasil kullanacagimi bilmedigim icin simdilik rafta duruyorduGaliba aylardir yesilcay ictigim icin fayda etmiyor artik. Diyetisyen hindistan cevizi yagi al. Hem kabizliga birebir hemde yag yaktirir dedi. Spor oncesi sade turk kahvesine 1 tatli kaşığı koy demisti. Onumuzdeki hafta onu denicem
Galiba aylardir yesilcay ictigim icin fayda etmiyor artik. Diyetisyen hindistan cevizi yagi al. Hem kabizliga birebir hemde yag yaktirir dedi. Spor oncesi sade turk kahvesine 1 tatli kaşığı koy demisti. Onumuzdeki hafta onu denicem
Aman ya bende bildirimimi yapayım beklemenin mânasi yok
Gecen hafta 89.2
Bu hafta 88.2
Eksi 1 kg
Yusra uyumusken azcik daha yatcam uyuyabilirsem. Aksam erken yattı kiz ama ben uyuyamadim ki. Her yanim agridi, arkadan surekli ses geldicit ciksa uyuyamam oylede pis huyum var işte
Gunaydin kizlarlar
Gecen hafta 93.8
Bugun 93.5
Fark -0.3
Dun cok yoruldum. sabah ayaklarimin alti hala aciyordu.
oynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?