Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oleyyyy iste simdi daha cok motive ve hirs yapabilirim

Bende bildirimi unutmadan yapayım; )

Cuma sanırım 119du evde gördüğüm sonuç
Bu sabah da tartida 117.9 gördüm evdeki göre ♡♡♡

Fark 1.1 kg ♡♡
Bakalim çarşamba ne kadar vermiş olacağım oradaki tartiya göre

Bol su ic eminim fark olacaktir

Yok canim unutmdim..iştahim yok kac gündür☺
Bu arada kizina geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

ben 9 yildir anksiyete hastasiyim zaten benden size geçmesinde

Regl olmama cidden acayip sislik yapip rahatsiz ediyor beni. İki gun bile geciksem ruh halim bile kotulesiyo o sebeple dedim. İlerisi icin tabi daha onemli. Simdiden ne kadar yol katederse o kadar iyi. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Hayirli bol eksili bir gün diliyorum kizlar..ve Cumamizda hayirli olsun...Bende bildirimimi yapayim ...
Geçen hafta 71.6
Bugün 69.1

Harikasın canım ♡♡♡♡
Tekrar 6ları da gördün inşallah hep böyle devam eder de hedefine ulasirsin ♡♡♡

Regl olmama cidden acayip sislik yapip rahatsiz ediyor beni. İki gun bile geciksem ruh halim bile kotulesiyo o sebeple dedim. İlerisi icin tabi daha onemli. Simdiden ne kadar yol katederse o kadar iyi. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Aminnnnn canım İnşallah düzelir ♡
Asabi şirin oluyor arada bende ona bağladım artık Allahtan 3 - 4 dakika sonra hemen geçiyor da öpüp özür diliyor ♡ Çok sık olmuyor şükür de o An tamam sen haklisin diyip takılmıyorum ona

Ben kg bildirimimi az beklicem. Çünkü acayip wc problemim vardi. Aç karna yesilcay ictim. Dun gecede ictim, beklemeye devam 3 4 gündür icemeyince boyle oldu. Duzenli icmek lazim

Canım ilk sayfada benim daha evvel eklediğim bir detoks suyu var Elma limon zencefil falan hem yağ yakıyor hemde dün akşam onu sıcak içip yattım yemin ediyorum okadar rahat tuvalete çıktım ki sabah Bundan sonra en azından akşamları o suyu sıcak içerim

Tebrikler canım maşallah hep eksi ♡♡♡♡♡
Bayrama kadar eminim 63 falan olursun

Galiba aylardir yesilcay ictigim icin fayda etmiyor artik. Diyetisyen hindistan cevizi yagi al. Hem kabizliga birebir hemde yag yaktirir dedi. Spor oncesi sade turk kahvesine 1 tatli kaşığı koy demisti. Onumuzdeki hafta onu denicem

Yok canim unutmdim..iştahim yok kac gündür☺
Bu arada kizina geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Tesekkur ederim cnm

Galiba aylardir yesilcay ictigim icin fayda etmiyor artik. Diyetisyen hindistan cevizi yagi al. Hem kabizliga birebir hemde yag yaktirir dedi. Spor oncesi sade turk kahvesine 1 tatli kaşığı koy demisti. Onumuzdeki hafta onu denicem
Ben de bir zamanlar bime gelince almistim hindistancevizi yagi ama nasil kullanacagimi bilmedigim icin simdilik rafta duruyordu

Benim büyük kızda bir ara alalım diye tutturdu başka nasıl kullanılıyor hani alsam benimki kahve içmiyor

Aman ya bende bildirimimi yapayım beklemenin mânasi yok
Gecen hafta 89.2
Bu hafta 88.2
Eksi 1 kg

Gayet güzel bir sonuç canım tebrikler ♡♡♡

Yusra uyumusken azcik daha yatcam uyuyabilirsem. Aksam erken yattı kiz ama ben uyuyamadim ki. Her yanim agridi, arkadan surekli ses geldi cit ciksa uyuyamam oylede pis huyum var işte

Bende tam aksine yastığa başımı koyana kadar gram uykum olmaz ama yastiga dediği an başlar içim geçmeye
Çok fazla ses olmadığı sürece de uyanmam

Gunaydin kizlarlar

Gecen hafta 93.8
Bugun 93.5
Fark -0.3

Dun cok yoruldum. sabah ayaklarimin alti hala aciyordu.

oynakbasi34

Dünden o zaman şişlik de vardır Ha gayret bak kurban kadar rahat 8leri görürsün ♡♡♡

****8. TAKIM 628. ETAP****

mavimli ( 80 / / / %)
Zarpy ( 68.5 / 67.9 / 0.6 / 0.88 % )
HasibeG ( 93.8 / 93.5 / 0.3 / 0.32 % )
aijoo ( 89.2 / 88.2 / 1 / 1.12 % )
Frytiop ( 73.3 / 72.7 / 0.6 / 0.83 % ) Yeni Üye, Başlangıç tarihi 11.06., Başlangıç kilosu 77 kg, hedef 65 kg

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…