• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Huu huuu kızlar gece gece aklıma geldiniz nedeni ise kilo aldıkça büyüyen karnım 😭bi yazayım dedim 😍
Pazartesi tatile gidiyoruz Balıkesire
Tatil dönüşü burdayım inş 🙏banu abla sen beni dürt 8 temmuz sabahı kontrol tartısı diye hepinizi özledim ya💕

Çok özledik seni..
Nerdesin acabası seni zalım ❤️
amin cnm inşallah

ağlayınca rahatlama geldi bi deşarj oldum

iyi tatiller cnm

Bak gordunmu :)
Ben o yüzden çok şık yaparım ağlama işini 😁
Günaydın ❤

Evet evet mesaja bogalim artık buraları .. :KK68: :eğlence::eğlence:

Sen tatile ne zaman gidiyorsun ?
Umarım çok güzel geçer içine sinsin. Bol bol eglen dinlen hakettin 😘
Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...

Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...
Aaaa çok üzüldüm ve şaşırdım ..
Allah'ım korusun kazadan beladan.
Kaç yasindaydi çocuklar ?

Su perisi86 Su perisi86 tatlım kızlar kadar ben de çok osledim seni. Belinin ağrısı geçti mi...iyi tatiller diliyorum... güzel güzel zaman geçir ...hafif şeyler ye..salatalık, yoğurt, karpuz peynir iyi gider :KK36:
Sabah kahvaltim;
1haslanmis yumurta
iki acı kıl biber
Taze nane
Bir parça peynir
Bir kaç parça karpuz

Rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versin :( çok zor gerçekten heleki genç ölüm olunca :(
Mekanı cennet olsun ♡

Gider ayak evet sizi de çok etkilemiş ama inşallah biraz kafa dağıtıp enerji toplar dönersin sağlıcakla ♡

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. elma elmaaa yarın eşime gidiyorum hazırlık içerisindeyim ablacım ufakda bir hastalık atlattim şimdi toparladım ve yarın ki yolculuk için hazırlık yapıyorum yemin törenine gideceğim inşallah basın sağolsun ablacım

Akşam yemegimi de yedigime göre yemek faslı benim için kapandı ♡
Birazdan menü paylasimimi da yaparım ama önce bir mutfagimin işini bitirip sonra da kendime filtre kahve yapayım ;)

Birde buzluga atmak için haslanacak yapraklarim var onları da aradan cikarayim ;) bozulmasın aradan çıksın ♡♡♡♡

Esin nerede ki ??

İyi yolculuklar diyeyim ..

Eşi kısa dönem askerliğe gitti canım ;)

Bende unutmadan menümü paylaşayım;

Sabah uyanınca; 07.00de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1/2 domates
1/2 salatalık

Ara 09.00da
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 13.00de
1.5 avuç çekirdek
1 sade madensuyu

Ara 16.00da
1 kupa yeşil çay

Akşam 17.15de
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurt

Bu saate kadar 2 litre su içtim ;) yatan kadar 3.5 litre olur o ♡♡♡♡

Çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim yada ayran içerim ama sanmıyorum )

Yarın malum tartı günü bakalım ne çıkacağım ♡♡♡♡

Selam menu vermeye geldim

Kan verdikten sonra 1 kase mercimek corbasi 1 kucuk ekmek(belediye ekmegi avucicinden az buyuk)

10.30
1 haslama yumurta
Domates salata
2 sekersiz cay

15.00
Karabugday (yogurtlu salatali soguk corba)

18.20
Sade soda

19.30
Oglenkinden :D

Yesilcay icer gunu kapatirim.
Spor 30 dk leslie+ hafif tempolu yuruyus

Back