Canım vefat eden çocuk 15 yaşında 9. Sınıfa geçmişti....sosyal medyada kız arkadaşının eski sevgilisiyle kufurlesmelerle başlayan bir tartışmaya giriyor. Sonra dışarda buluşmaya karar veriyorlar. İkiz olan ( 21 yaşlarında) iki abisini de alıp bir parka gidiyor. Karşı taraf da 8 kişiyle geliyor konuşurken tartisma buyuyor. 14 yaşındaki diğer çocuk bizimkini karnından bicakliyor. Abilerden biri baldirindan bicaklaniyor. Biri de darp ediliyor. Üçü de hastaneye kaldırılıyor. Küçük olan kurtarilamiyor. Gemlik Kaymakamı diye nete yazdığında haber görünüyor. Arkadaşım bu Şubat'ta atanmıştı Gemlik'e. Eşi Denizli'de kalmıştı çocuğun okulu var diye. Diğer ikizler İstanbul'da mimarlık okuyor. Onların hayati tehlikesi yok....Fotoğraflarını görmüştüm o yüzden gözümün önünden gitmiyor...Aaaa çok üzüldüm ve şaşırdım ..
Allah'ım korusun kazadan beladan.
Kaç yasindaydi çocuklar ?
Allah razı olsun hepimizin evlatlarını esirgesin. Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....Rabbim ailesine ve sevenlerine sabırlar versinçok zor gerçekten heleki genç ölüm olunca
Mekanı cennet olsun ♡
Gider ayak evet sizi de çok etkilemiş ama inşallah biraz kafa dağıtıp enerji toplar dönersin sağlıcakla ♡
Sağ ol Buşracim...
Tesekkür ederim canım. Senin de yolun açık olsun. Allah kavuştursun.Elhan elma elmaaa yarın eşime gidiyorum hazırlık içerisindeyim ablacım ufakda bir hastalık atlattim şimdi toparladım ve yarın ki yolculuk için hazırlık yapıyorum yemin törenine gideceğim inşallah basın sağolsun ablacım
Bugunleri bize yaşattığın için teşekkür ederim.Bende unutmadan menümü paylaşayım;
Sabah uyanınca; 07.00de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
Ara 09.00da
1 kupa limonlu yeşil çay
Ara 11.00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi
Öğlen 13.00de
1.5 avuç çekirdek
1 sade madensuyu
Ara 16.00da
1 kupa yeşil çay
Akşam 17.15de
3 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
Bu saate kadar 2 litre su içtimyatan kadar 3.5 litre olur o ♡♡♡♡
Çok acikirsam 1 kase yoğurt yerim yada ayran içerim ama sanmıyorum )
Yarın malum tartı günü bakalım ne çıkacağım ♡♡♡♡
İnşallah tartı yüzünü güldürür Perihan...Yarin tartilma günü....cok heycanliyim..güzel sonuclar görürüz inşallah
Selam menu vermeye geldim
Kan verdikten sonra 1 kase mercimek corbasi 1 kucuk ekmek(belediye ekmegi avucicinden az buyuk)
10.30
1 haslama yumurta
Domates salata
2 sekersiz cay
15.00
Karabugday (yogurtlu salatali soguk corba)
18.20
Sade soda
19.30
Oglenkinden
Yesilcay icer gunu kapatirim.
Spor 30 dk leslie+ hafif tempolu yuruyus
Tahlillerime baktim. B12 ve d vit harika yukselmiş. Demirde ayni sekilde. İnsulin ve homairde cok guzel düşmüş :)
Canım vefat eden çocuk 15 yaşında 9. Sınıfa geçmişti....sosyal medyada kız arkadaşının eski sevgilisiyle kufurlesmelerle başlayan bir tartışmaya giriyor. Sonra dışarda buluşmaya karar veriyorlar. İkiz olan ( 21 yaşlarında) iki abisini de alıp bir parka gidiyor. Karşı taraf da 8 kişiyle geliyor konuşurken tartisma buyuyor. 14 yaşındaki diğer çocuk bizimkini karnından bicakliyor. Abilerden biri baldirindan bicaklaniyor. Biri de darp ediliyor. Üçü de hastaneye kaldırılıyor. Küçük olan kurtarilamiyor. Gemlik Kaymakamı diye nete yazdığında haber görünüyor. Arkadaşım bu Şubat'ta atanmıştı Gemlik'e. Eşi Denizli'de kalmıştı çocuğun okulu var diye. Diğer ikizler İstanbul'da mimarlık okuyor. Onların hayati tehlikesi yok....Fotoğraflarını görmüştüm o yüzden gözümün önünden gitmiyor...
Allah razı olsun hepimizin evlatlarını esirgesin. Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz....
Sağ ol Buşracim...
Tesekkür ederim canım. Senin de yolun açık olsun. Allah kavuştursun.
Bugunleri bize yaşattığın için teşekkür ederim.
Yaparsin tabi. Butun kadinlar gucludur yeterki istesinler.Harika bir menü ♡♡♡♡
Seneler önce karabugday çok güzel zayiflatiyor dediler tabi ben dururmuyum hemen kostur kostur aradım buldum ama bulmaz olaydımhiç bir şekilde damak tadı uymadı hatta camın önünde kuşlara döktüm onlar bile yemedi gerçi belki ben yanlış pisirmis de olabilirim.ama faydasını çok gören arkadaşlarım da oldu o arada
Çok sevindim canım senin adınainşallah insülin direnci falanda iyice yok olur ♡
Şu Son cümleyi senden gördüm ya daha ne isterimNe mutlu bana ki sizleri ve tabi kendimi bu yolda mutlu edebildim
İnşallah hedefe ulasinca da sizlerden güzel tepkileri alırım ♡♡♡♡♡
İyiki varsınız ve iyiki defalarca da olsa hadi yaparsın banu demissiniz ♡
Yaparsin tabi. Butun kadinlar gucludur yeterki istesinler.
İnan yolda yururken butun kilolu insanlar gordugumde uzuluyorum. Onlarin neler hissettigini neler yasadigini cok iyi biliyorum. Ve herkes icinde kendim icinde dua ediyorum
Karabugday gerçekten cok kotu kokuyor. Salata olarak yiyemedim. Ama yogurt ve salata ile guzel geldi serin serin. Nane ve keten tohumu tozuda ekledim aksam
Yesilcayimi ictim kiz uyudugu gibi uyucam yarına bomba gibi gelmek istiyorum. Fakat bende de bir aglama isteğiBulamiyorum den özendiysem demek :)
Gecen cumadan bugune spor dakikam, kendimle gurur duyuyorum
21.06.2019 45 dk leslie
22.06.2019 45 dk leslie+egzersiz
23.06.2019 30 dk leslie+ gezide yuruyus
24.06.2019 30 dk leslie+egzersiz
25.06.2019 45 dk leslie+7 tur yuruyus
26.06.2019 45 dk leslie+15 dk egz.+30dky
27.06.2019 30 dk leslie
---------------------------------------------
390dk spor
Kulaklikla yürüyüş gercekten cok guzel ama yapamiyorum ben isteAynen canım hatta ben işte baya zayifladigimda özellikle o hafifliği yaşayınca daha da üzülüyordum heleki gencecik kızları görünce
Hep diyorum bir insana beddua etmek istiyorsan Kilo al emi demek bile en büyük beddua
İnşallah tekrar o hafifliği yaşarım ve bir daha hiç arti yüzü görmem ♡♡♡ Tabi herkes için geçerli başta benim kızım olmak üzere ♡
Cadı oturup IGde yemek tarifleri izliyor sonra canım çekti diyor
Demin baktım suratı asik hayırdır dedim de çok canım tatlı istiyor dediAllahtan evde hiç bir şey bulundurmuyorum hatta ona dedim bak elma limon tarçın haşlayıp detoks suyu yaptım ondan iç tatlı ihtiyacını keser hem tıkar seni diye ama istemedi
Bakalim inşallah çarşamba günü çok daha güzel bir eksi görür de biraz motive olur artıkHani bana eşlik ediyor ama sanki bugün biraz umitsiz gibi hissettim tavrını
Ağlamak iyi geliyor bazenGerci ben ota çoka ağlarım Haberleri bile alamadan bitirdigimi bilmem
Helal olsun sana valla ♡♡♡♡♡♡
Spor konusunda en istikrarlı olanimiz sensinBen ne zaman spor yapsam veremiyorum hatta hep dalga geçerim spor bana yaramıyor diye gerçi şu 2li rakamlara bir duseyim bende yapacağım düzenli olarak hem sikilasmak için hemde kulaklığı takip parkta yürümek okadar zevk veriyor ki bana ♡♡♡♡ Resmen sanki enerji depoluyorum ♡♡♡♡
Kulaklikla yürüyüş gercekten cok guzel ama yapamiyorum ben iste
Kizini anlayabiliyorum. Benimde tek zaafım tatlı işte. Annem benden beter hic tutamiyor kendini insulin vurunuyor birde.
Kizin kac yasinda kac kg suan merak ettim :/
Bugun yeni yesilcay aldim. Tarcinli ve limonlu daha iyi geldi insallah wc sorunumu çözer
Cok iyi anladim suan onu. Hele gencken kilolu olmak cok daha zor. Annemde kiloluydu benim kendimi bildim bileli. Bende aldim verdim derken bu hâlde buldum kendimi.Onu mutsuz görmek beni üzüyor o An ama Allahtan anlık bir şeydi şimdi gayet iyi hatta ben gidip yatay en iyisi dedi aksam yemeğini de erken yedi diye
Maalesef benden 2 kg fazlaHee boyu benden uzun olduğu için okadar göstermiyor ama tabiki çok çok fazla o yaşta bir kız için
Doktor çok normalde kilolu olması sonuçta 3 senedir neredeyse hiç adet olamadı ancak 2 kere ilaçlaAkupunkturu yapan Doktor inşallah bu regl olmasını da duzeltecek önce biraz Kilo versin dedi ♡ Düşünsene akupunturla 80 kg veren hastası varmış ( özellikle kızıma söylediki motivasyon artsın diye )
Gecen hafta benden az verince biraz bozuldu sanki ama doktor olmasada regl tarihine denge gelince de olabilir Moral bozmak yok aynen devam eden ♡♡♡ Bakalım çok sık boğaz etmek istemiyorum ama şu benim içtiğim çaylarını icse eminim daha çok gidecek
Neyse daha 2 gün oldu artık kasmadan ikna ederım çaylarını takviye yapmaya ♡♡♡♡
Limonlu yeşil çay içiyorum ben genelde ve cidden çok rahatlatıyorbirde Kayısılı Form Çayı lavaboya bire bir
Cok iyi anladim suan onu. Hele gencken kilolu olmak cok daha zor. Annemde kiloluydu benim kendimi bildim bileli. Bende aldim verdim derken bu hâlde buldum kendimi.
Regl duzensizligi buyuk etken zaten. İnsallah duzelir kilo verdikçe rahatlar
Yenacim çok teşekkür ederim canım. Cumartesi Antalya'ya gidiyoruz. Hem ziyaret hem tatil...Dün çok kötü bir gün geçirdim. Sabah okuldan arkadaşlarla İnegöl Oylat Mağarası gezisi vardı piknik de yapacaktık. Sabah bizim Gemlik Kaymakaminin üç oğlunun karıştığı bir kavga haberiyle uyandım. Kaymakam liseden çocukluk arkadaşımdı. Küçük oğlu vefat etti. Allah rahmet eylesin. Evlat acısı tarifsiz ...tatil heyecanım kayboldu maalesef...
Elhan elma elmaaa yarın eşime gidiyorum hazırlık içerisindeyim ablacım ufakda bir hastalık atlattim şimdi toparladım ve yarın ki yolculuk için hazırlık yapıyorum yemin törenine gideceğim inşallah basın sağolsun ablacım
Hayirli akşamlar kizlar. Nasilsiniz...almanya coook sicak son günlerde....sicaktan iştahim kesildi ....bugünde ffazla birşey yemedim....
Kahvslti..
1 elma
1 kücük kaze yoğurt
Öylen.
1 tabak yayla çoebasi
Akşam
4 kaysi
..
Tahlillerime baktim. B12 ve d vit harika yukselmiş. Demirde ayni sekilde. İnsulin ve homairde cok guzel düşmüş :)
Yesilcayimi ictim kiz uyudugu gibi uyucam yarına bomba gibi gelmek istiyorum. Fakat bende de bir aglama isteğiBulamiyorum den özendiysem demek :)
Gecen cumadan bugune spor dakikam, kendimle gurur duyuyorum
21.06.2019 45 dk leslie
22.06.2019 45 dk leslie+egzersiz
23.06.2019 30 dk leslie+ gezide yuruyus
24.06.2019 30 dk leslie+egzersiz
25.06.2019 45 dk leslie+7 tur yuruyus
26.06.2019 45 dk leslie+15 dk egz.+30dky
27.06.2019 30 dk leslie
---------------------------------------------
390dk spor
slm kızlar
sabah çocuklarla ilgilendim öğlen hastaneye gittik eminenin kontrolü vardı. 1 ay daha alerji ilaçlarına devam sonra kontrol dedi. ordan çıktık çocukları parka götürdüm sonra market alışverişi yaptık. eve geldik meryemi uyuttum. mutfağı topladım yemek yedik. bir tanıdığın kınası vardı oraya gittim eve geç geldim çocuklar uyumamış onları yatırdım. azıcık ayaklarımı uzattım dinlendim size bakayım dedim.
bugün menüm biraz sıkıntılı oldu dün de yazmaya fırsatım olmamıştı 2 günlük yazayım.
eskisi gibi adapte olamıyorum son zamanlarda sıcaklardan dolayımı bilemiyorum artık
dün
sabah: z.yagda 5dal taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdum üzerine kendi yaptığım domates sosundan döküp 2 yumurta kırdım, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık, 11 küçük zeytin, yeşil çay
ara: karpuz
ara: nesfit ve süt
akşam: yoğurtlu buğday çorbası, patlıcan yemeği, cacık
bugün
sabah:nesfit ve süt
öğle:1 adet dereotlu poğaça (ev yapımı)
ara: dondurma
akşam: patlıcan yemeği, cacık, 3 yk makarna
ara: kahve
böyle saçma bir menü
bugün çok yoruldum ayak tabanlarım acıyor ve yanıyor bunlar hep kilodan işte
allah rahmet eylesin cnm
hayırlı yolculuklar cnm
yemekleri yazmayı unuttun herhalde
maşallah cnm çok güzel
anksiyete bulaşıcıdır
Gunaydin kizlar gecen hafta kilo 73.3
Bugun kilo 72.7
Fark -600 gram
Pek bi az geldi gozume
Neyse ++ cikmasindan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?