- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Karpuz diyetiyle iki buçuk ayda(yaz tatilinde) on beş kilo veren eşimin bir arkadaşı vardı. Ben de ondan esinlendim denedim. Yalnız o karpuz harici hiçbir şey yememiş. Ben o kısa süreli verilen kilolara sıcak bakmadığım için peynir ve tb ekmeği ekledim. Bu diyete inanıyorum birazdan senin linki inceleyeceğim. İki gün denedim zaten kendimde farkı somut olarak bizzat tartıda gördüm.
Gayretin çok hoşuma gitti lütfen utandir bizi...
Gururlu şişmaniyem benim...hadi azmine sağlık aldığın kararlar çok güzel....
Ben de merak ettim ...ne dedim ki
Valla biz de aynısını yapıyor ve söylüyoruz tek eksiğimiz çuvaldızımız bı de vizite ucretimizinşallah faydasını göreceksiniz.
Var benim tabletimde bir şeyler. Az önce bu mesajlar yoktu...yeminle yoktu....tekrar sayfa değiştirdim öyle gördüm. Ben bir günde 500 gr eksildigine şahidim hem valla hem billah...Kızlar kızlar toplaşınElhan hatun ablamın tavsiyesi dehşet işe yarıyor haberiniz olsun 2 günde minumum 700 gram gitti hemde birebir uygulamadım.
Dün sabah yarım gözleme akşamda bir dilim karpuz bir kk peynir yemiştim,
bu sabahta yine bir dilim karpuz bir kk peynir yarım dilim ekmek, sonra 3 kaşık kadar pirinçsiz bulgursuz bir kaşık kadar yağ ile pişmiş ıspanak ,3 taze kayısı,2 badem 3 fındık,akşamda yarım kk peynir bir dilim karpuz,tabi iki günde de kahve var bu şekilde ben bile farkı gördüm.
Minumum dedim çünkü hem kıyafetle hem de wc siz az önce tartıldım
Dustan sonra bi cesaret hazir ciplakken de tartilayim dedim. 68.8 :) 600 gr eksilmis en son tartildigimdan beri sukur
Insallah sapitmam yine.Süper demekki cumaya kadar daha da eksi cikacaksin ♡
Hadi hayırlı olsun banucum kizinada sanada yarasinda hızlıca agirliklarinizdan kurtulun inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı günler
Ana kız gidip Akupunkturumuzu yaptırdık ♡ Hayırlısı bakalım inşallah çok faydası olur
Doktor çok güzel ilgilendi ve birde beslenme listesi verdi bize
sebze ve salata 2ser kaşık izinli biraz Protein ağırlıklı bir beslenme ve ilk etapta çorba bile yasak
Daha doğrusu işkembe çorbası, et ve tavuk suyuyla yapılmış çorbaya sadece için var
Hamur işi, bakliyat, meyve ve hazır paketlenmiş herşey yasak
3 tane iğne taktı ( 2 göğsüme 1 de bacagima )
Her hafta gideceğiz ilk ay sonraki aylarda 15de bir gidilecek
İnşallah çok güzel faydasını görürüz Ana kız da bu sene kilolara bir daha gorusmemek üzere vedalasmis oluruz♡
Hadi hayırlı olsun banucum kizinada sanada yarasinda hızlıca agirliklarinizdan kurtulun inşallah
Kaptanıma bak hele entel dantel akupunktur işlerine girişmiş. Hayırlı olsun pampa
Sonucu merakla bekliyorum ama Emin’im güzel eksiler olacaktır. Eşimde ben ilk diyete başladığımda süzüldün diye hep dalgaya alıyordu beni. Sonunda süzüldüm şükürAminnn inşallah çabucak kurtulurum şu obezlikten
Teşekkür ederim kuşum
Bakalim şu ana kadar çok rahatımbüyük kız yarım saat arayla dalga geçiyor "Anammmm zayifladim mi ne " diye Heee eridin eridin diyorum makara yapıyoruz
Bugün çok aktif olamadim, reelde çok aktiftimAmine Busra gel kız burayı da müjdele. Yemin ederim kendim vermiş kadar sevindim. Yeni kilo aralığın hayırlı olsun. Lili yoksa ben azalık yapar takip ederim
Ömrümüz hep bir diyetle geçmeli bizim gibilerin. Yoksa verdiklerini aliyosun. En azindan az almaya baslayinca önüne geçebilmek önemli galibaSelam hatunlar ben 2 hafta yıllık izin aldım. Oğluşum tatile girdi vakit geçiriyoruz. Biraz itiraf gibi olacak ama bu yıl 5,5 yaşında çok keyifli geçiyor MaşAllah. Önceden çok yorardı beni izne çıkmaya korkardımartık ortak kararlar alıyoruz. Parka gidiyoruz o bisiklet sürüyor önümde ben yürüyorum. Yorulunca ben banka oturuyorum o önümde oynuyor. O meyve suyu içiyor ben kahve. Sonra çıkıp benim işleri hakediyoruz sonra onun istediğini. Bana da fırsat veriyor kuzum. Puzzle falan yapıyoruz. Kurtuldum saklambaç körebe yakalamacadan
Kilom da benim de alıp başını gidiyor. Tutamıyorumne bu kilodan çektiğimiz. Verdik bitti Yok. Normal insanlar gibi yiyince de alıyorum ben. Sanmayın ki ucu kaçıyor. Kaçmıyor ama alıyorum. Hamurişi ekmek pilav yemiyorum ama diğer yemekleri normal yiyorum kilo alıyorum. Akşam yemeyip bir de yürüyüş yaparsan diğer öğünlerde de aburvubur tatlı hamurişi yemezsen duruyor kilo alımım. Lilimam sen kaç kilo oldun tatlım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?