Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sorma bedava olunca beyin kabul etmiyor birde igneyle durtulmek mi istiyorum dediğin gibi
Bakalım inşallah çok faydasını gorecekmisim gibi hissediyorum nedense
Her öğün 1 dilim tam tahıllı ekmeğim de var ki normalde hiç yemezdim çoğu zaman ama yiyince de ölçü kaciyordu farkında olmadan

Psikolojik midir nedir ama canım hiç bir şey istemiyor ♡ yoksa bu sıcakta soguk o olsa da yesem bu olsa da yesem diye düşünüyorum

Var benim tabletimde bir şeyler. Az önce bu mesajlar yoktu...yeminle yoktu....tekrar sayfa değiştirdim öyle gördüm. Ben bir günde 500 gr eksildigine şahidim hem valla hem billah...

Bende aksamlik yemegimi ateşe koydum ♡
Hatta şimdiden yediklerimi de paylaşayım

Sabah erkenden Hastaneye gideceğiz diye kahvaltı edemedim
gittim poğaça yedim
gerçi vedalaştım bir nevi karbonhidratlarla

Ara; 11:00de
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen 14:00de
2 yumurtadan omlet
6 tane misket peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara 15.30
1 kupa limonlu yeşil çay

Ara 18:10 ( yani şimdi )
1 kupa kiraz saplı çay +
1 bardak metabolizma hizlandirici ( 1. Sayfadaki elmalı çaydan yaptım )

Aksam 19:00da yerim en geç;
4 kaşık tavuk yahni
2 kaşık Salata ( ancak okadarina izin var )
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Şu saate kadar 2.5 şu içtim ama yatana kadar 3.5 olur o en fazla

Hadi hayırlı olsun banucum kizinada sanada yarasinda hızlıca agirliklarinizdan kurtulun inşallah

Selam hatunlar ben 2 hafta yıllık izin aldım. Oğluşum tatile girdi vakit geçiriyoruz. Biraz itiraf gibi olacak ama bu yıl 5,5 yaşında çok keyifli geçiyor MaşAllah. Önceden çok yorardı beni izne çıkmaya korkardım artık ortak kararlar alıyoruz. Parka gidiyoruz o bisiklet sürüyor önümde ben yürüyorum. Yorulunca ben banka oturuyorum o önümde oynuyor. O meyve suyu içiyor ben kahve. Sonra çıkıp benim işleri hakediyoruz sonra onun istediğini. Bana da fırsat veriyor kuzum. Puzzle falan yapıyoruz. Kurtuldum saklambaç körebe yakalamacadan
Kilom da benim de alıp başını gidiyor. Tutamıyorum ne bu kilodan çektiğimiz. Verdik bitti Yok. Normal insanlar gibi yiyince de alıyorum ben. Sanmayın ki ucu kaçıyor. Kaçmıyor ama alıyorum. Hamurişi ekmek pilav yemiyorum ama diğer yemekleri normal yiyorum kilo alıyorum. Akşam yemeyip bir de yürüyüş yaparsan diğer öğünlerde de aburvubur tatlı hamurişi yemezsen duruyor kilo alımım. Lilimam sen kaç kilo oldun tatlım??

Son mesajimdan sonra eşim geldi de yemegimizi yedik hatta Size miktarı da göstereyim;

Şimdide kızlar kapı önüne indiler bizde karı koca karşılıklı şekersiz Türk Kahvelerimizi içiyoruz ♡ belki bizde az hava almaya ineriz bir saat sonra

Hadi hayırlı olsun banucum kizinada sanada yarasinda hızlıca agirliklarinizdan kurtulun inşallah

Aminnn inşallah çabucak kurtulurum şu obezlikten

Kaptanıma bak hele entel dantel akupunktur işlerine girişmiş. Hayırlı olsun pampa

Teşekkür ederim kuşum
Bakalim şu ana kadar çok rahatım büyük kız yarım saat arayla dalga geçiyor "Anammmm zayifladim mi ne " diye Heee eridin eridin diyorum makara yapıyoruz

Sonucu merakla bekliyorum ama Emin’im güzel eksiler olacaktır. Eşimde ben ilk diyete başladığımda süzüldün diye hep dalgaya alıyordu beni. Sonunda süzüldüm şükür darısı da beyzoşla sana tatlım

Amine Busra gel kız burayı da müjdele. Yemin ederim kendim vermiş kadar sevindim. Yeni kilo aralığın hayırlı olsun. Lili yoksa ben azalık yapar takip ederim
Bugün çok aktif olamadim, reelde çok aktiftim

Diyetisyen görüşmesi vardi bugun. 89.9 gordum orada
1.1 yagdan vermisim. 200 gr kas almisim, 200 gr da sudan gitmiş, 200 gr da ödem olunca eksi 900 gr göründüm tartıda. İnşallah cuma evde de gorup takima daha iyi katki saglarim

Ömrümüz hep bir diyetle geçmeli bizim gibilerin. Yoksa verdiklerini aliyosun. En azindan az almaya baslayinca önüne geçebilmek önemli galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…