Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben yapmistim onu gercekten cok ise yeriyor

Abla bu cuma yarismasi gruplarinda benim gordugum bu tarz diyet yapanlari tasliyorlar ondan sesimi cikarmadim.80.8le basladim 7. Gun sonunda 77.4 oldum tavsiye ederim herkese
Biz taşlamiyoruz tatlım.... kendini iyi hissettigin sürece doğal yiyorsan aç da kalmiyorsan sorun yok...
Büyük bir rahatlik gerçekten kıyafetlerin içinde dönebilmek....Ver gitsin tüm büyük bedenleri....
Valla yarin sabah bende 89 gormezsem artik hurma yogurtmu yapcam, kabak mi, karpuz mu mideyi bozcam bu gidisle
Mideyi bozmaz hiçbiri....
Helal sana araştırmacı ruh....bayıldım yaptıklarına. Kesinlikle olumlu sonuç çıkacak. Maviş gözlerinden öperim senin.
Kaptanım kaptanım kolay gelsin ve de geçmiş olsun ama kendin için de neler yaptın onu da yaziver. Günlük gibi okuyoruz yazdıklarını... Bu kosusturmali hayatın seni neden eritmiyor muammayi çözemedim bir kış geldi geçti yazı da yariladik sayılır bu dönemi 10 kg eksi ile tamamlamazsan ......
Kizla pazara gittik geldik. Yaniyor memleket
Eve gelincede 15 dklik bir leslie patlattim 20de ip atlama
Katmerli motivasyon....spor da var ohhh yansın yağlar.
Kizlar sabah 1 yumurta domates peynir salata
Oglen special k yarim form biskuvi muz
Aksam ton balikli salata
Pek su icemedim bugun sadece
Su iç o zaman tek eksik bu...saat başı uyuyana kadar bardak bardak gönder canım....

Valla aksam yemeğinden sonra annemlere gittik ananemin yanina. Ordan 10.15de ciktik. 11de eve geldik. Kız anamızı aglatti. Koşturmaktan perüşan olduk eşimle. Artik bugunu kapatiyorum hayirli geceler

Lilim günün nasıl geçti? Karpuz peynire başladın mı?
Ablacım sabah kv ile kahvaltı yaptık o yüzden sabah uygulayamadım yarım gözleme yedim sadece ama akşama yaptım şu an da çok açım yerken tıka basa doymuş hissettim ama karpuzun şişirmesi öyle hissettirmiş çünkü bir kk peynir yedim haliyle açım ama mutluyum hiç onu yiyim bunu yiyim geçmiyor aklımdanşimdi kahve içiyorum.

Slm kizlar

Mesajlari okurken fark ettimde dun girememisim foruma

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cnm karpuz peynir 2 ogun peki aralarda cay kahve yesil cay vs sinir yok di mi bir de ara yapiyor musun yogurt kayisi muz vs

Aksam merkeze gittik degisiklik olsun diye. Kizlar acikirlarsa diye bir iki atistirmalik aldim ama hicbirinden yemedim. 22.30da arabaya bindik donmek icin midem nasil kazindi. Atistirma posetini bagaja koydum elime 0.5 lik su aldim gelene kadar ictim onu. Eve gelincede 23.00 olmustu saat kizlari yatirdim bol bol su ictim bir seyler tirtiklamayayim diye sonra camasir serdim yattim cok yoruldum.

Dunku menumu vereyim

Kahvalti 09.00 mantarli omlet domates salatalik lor zeytin 5i bir yerde cay
Ara 12.00 filtre kahve
Ogle 14.00 semizotu (cok sukur bugun bitti bir tek ben yiyordum) yogurt
Ara16.00 1 avuc cig kaju
Ara 17.30 aclik hissettim 1 kucuk cig havuc yedim
Aksam 18.40 mercimek corba ve taze fasulye

Son düzenleme:
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece benim büyük kız yine baş ağrısı yüzünden sabahladi Bakalim biraz sonra biraz daha iyi olurda toparlanirsa birlikte bugün Bakırköy'de Kizilaya gideceğiz
Akupunktur desteği alalım istiyoruz hem birbirimize destek oluruz hemde daha rahat devam.ederim beslenmeme

İnşallah gidelim der de yarına kalmaz Şimdiden çok heycanlandim ♡♡♡

Gunaydin kizlar bugun oglumun asisi vardi ordan geldik simdi uyuttum cok sukur evi gorseniz kurt caliyo cingene oynuyo resmen dun bende 10 gibi karpuz yedim Allah m ne guzeldi ya simdi limonlu suyumu yapacagim oglumu ayagimdan indireyim evi topliycam aparatif biseyler yapcam kendime

Bulamiyorum tatlım aralarda çay, kahve sağlıklı atıştırmalık serbest...hatta meyveli yoğurt veya sütlü meyveli smoothi bile icebilirsin. Gün boyu hafif bir mideyle dolaşma keyfi yaşatıyor bana karpuz peynir. Yediğinden zevk alıyorsun bu da artısı. Senin menune baktım da gayet güzel. Benim bu tarif yazın yemek yiyemeyenler , hazırlamaya usenenler için uygun. Sen zaten menulerinle sağlıklı beslenmeyi yakalamışsin.

Benim akupunktur hayali yarına kaldı

Sa oldun eşim yine angarya çıkardı ve Noter banka falan derken öğle oldu sonrada iş arkadaşını bir yere bırakmak zorunda kaldım oturum alacak falan diye

Daha yeni kuzuyu az eğlendirmek için parka getirdim dinleniyorum

Menu
Sabah 10.30
3 yumurtadan omlet (artti yiyemedik kizimla)
Peynirliydi 5 zeytin
Domates salata

Saat 14.30
1 tabak nohut
1 bardak ayran

17.30
Az yeşil mercimek corbasi 5 yk
4 yk bezelye
1 bardak ayran

Aksam
19.30
Yesiercimek corbasi
Bezelye
Ayran
Dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…