Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gunaydin kizlar dun sarjim bitti kayinvalidemlerdeydik ordada sarj yoktu acamadim teli kusura bakmayin dun menum gene eksi kaloriliydi sabah peynirli omlet 2yumurta ile (lor peynir) piknige gitmistik bizimkiler cips kola ben form domatesli krakeri visneli krekerini yedim aksam yarim ton baligi bardak corba salata
Simdi oglani doyuruyorum

Ne guzel 11 e kadar uyumak ruya gibi

Sporumu yaptim limonlu suyumu ictim yarim saat 1 saat sonra kahvalti hazirlicam pek ac hissetmiyorum cok su ictim evi toparlarim bu sure icinde siz napiyosunuz kizlar burayi bos birakmayalim yaa telefonuma egzersiz uygulamasini indirdim 1 haftadir onu yapiyorum tavsiye ederim

Abla bu cuma yarismasi gruplarinda benim gordugum bu tarz diyet yapanlari tasliyorlar ondan sesimi cikarmadim.80.8le basladim 7. Gun sonunda 77.4 oldum tavsiye ederim herkese

Az once accaip motive oldum. Gecen sene önü acik giydigim gomleklerin onu kapandi(icine giymeye ozel sifir kollu penye diktirmistim)
Hâla gobek kalca cikiyor. Ama inanin ki önleri asla birlesmiyordu. Hatta 2016da 90 civariyken giyebildigim bir gomlegi ramazanda yada ramazan oncesi denemistim yine de nerdeyse 1 ay olmustur o zaman da önü birlesmiyoduuu. 5 kg daha gitti mi tiril tiril geçiririm bu yazı o gomleklerle. Gecen sene kalin penye uzerine tunikle anam agladi. Kan ter icinde kaliyodum tansiyonum oynuyodu. Giyecek bisey bulamadigim icin disari cikmak istiyodum. Birde 54 beden kiyafetleri ayirmaya basladim. Anneme vericem insallah bana geri dönüşü olmasin cok amiiiin.
Simdi kiraz sapi cayi zamaniiii

Bir de daha once denedigim ve cok guzel eksiler aldigim bugun yeniden basladigim kendim uydurdugum bi diyet var kizlar omlet ayran diyeti. Sabah peynirli 2 yumurtali omlet sonra aciktikca az tuzlu ayran 1.5 ayda 8 kilo vermistim.bi de bu hurma diyetinden sonra hemen kilo almayim diye basladim cumartesiye kadar yapacagim.cumartesi abbas yolcu zaten esimin aile ziyaretinden sonra anneme gecince yuruyuse de baslayacagim insallah.
Bi de yogurt kuru buldum kizlar kendim bizzat yapmadim ama olumlu yorum cok fazla onu da deneyecegim insallah.
10 gun yapiliyor
1 sise soda
Yarim limon
3 kasik yogurt
1 silme cay kasigi toz zencefil

Yedigine ictigine fazla dikkat etmeyenler bile 10 gunde 1-2kilo vermis denemekte fayda var

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla bildigim ne var ne yok döktüm ortaya bak

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sabah kızın hastane işini hallederken baya yoruldum Ufakliktan idrar da istediler tabi bizimkisi yok diye diye deli etti beni
Neyseki sonunda halledebildik sonuçlar da çarşamba günü çıkacakmış artık o gün sonuçları alıp kayıt içinde doktordan çıkınca havuza geçerim

Öğleden sonra da biraz evle ugrasinca ancak fırsat oldu ♡

O 8 kg geri geldi mi peki
Kg vermem durursa bende yapicam detoks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…