Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

gecmis olsun cok yasli degil atlatir insallah

Hasibe beynim yandi :)))

Maşallah bneden beter yoğunluk yasamissin gerçi aksam yemegi pek olmamış ama en azından erken yemissin Yarın lütfen Protein ağırlıklı olsun malum tartı öncesi

İlk günün günahı olmaz diyip sonraki günlere bakalım he berbat değil tabi ama sende memnun kalmamissin ♡ daha iyisini yapabileceğine inanıyoruz

Bende aklimdayken yediklerini paylasayım;

Uyaninca; 07.30da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 09.00da
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
6 tane Cherry domates

Ara 09.30da
1 kupa yeşil çay

Ara 11.45de
1 şekersiz Nescafe

Öğlen 13.30da
2 kepçe mercimek çorbası
1 büyük kase marul salatası

Ara 16.00da
1 sade Kahve

Aksam 19.15de
1 tabak yağsız tavada pişmiş kabak ve patlıcan
4 kaşık sarımsaklı yoğurtla
( 1 tabak çok gelmesin çünkü ancak yarimsar sebzeye denk gelmiştir )

Gün içinde 3 litre de şu içildi ♡♡♡♡
Bugünden memnunum bakalım sizler ne düşünüyorsunuz

Bu arada listede olanların bireysel sıralaması da yapılmış
Bakın bakalım kaçıncı siradasiniz üst sıralara da çıkmak için motive olursunuz ♡♡♡♡

Hasibe beynim yandi :)))
Bir de gun sonunda beni dusun

Mercimek koftesini erken yapip oglen yegi dusunuyorum cnm cekti cunku. Aksamada protein yaparim. Misafirlerede anca hizmet ederim bir sey yemem

Annesinin mi elini tutmuş pes diyorum
Ben kvmi severim o da beni sever iyi anlaşırız bu arada kimse yok demişsin ya o yüzden yazdım

Ben kvmi severim o da beni sever iyi anlaşırız bu arada kimse yok demişsin ya o yüzden yazdım
O ayrinti benim gozumden kacmis bak bende iyi anlasirim kv ile sikinti yok aramizda

Harikasin kaptanim

Takima gec geldigim icin 43. Siradayim. Burada 7 kg vermişim. Normalde 10 kg oldu :)

Maşallah Allah bozmasin. Bizde genelde iyiyiz. Ama karisma huyu olmasa
Malesef nişanlilik surecimiz cok sanciliydi. Ben o gun elimi tutmadığını farkettim. Ama annesinin elini tuttugunu dugunden sonra gordum. Bu sene oturup konustugumuz bi aksam soyledim inanmadi birde esim. Resimleri getirtme dedim, annem tutmuştur dedi. Kina yerine girerken bizi merdivende karşıladi aglayarak oglunu öptü nezaketen beni de öptü :d ayni performansi kaynım evlenirkende bekliyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür bugün de dinç uyandım
Şeker hapı sanirim etki etmeye başladı çünkü önceki gibi uykulu halleri kalmadı özellikle yemeklerden sonra kafamı kaldiramazdim iki gündür daha iyi

Bugün küçük kuzu ben okula bırakıp ordan da markete ugrarim iki gündür kendime peynir almayı unutuyorum gideyim de peynir alıp eve gelince güzel bir kahvaltı yapayım kendime

Sabahin nûrundan günaydınlar :) 1 saattir ayaktayiz ne zaman uyandik bilmem. Babamizi işe yolladık. Kahvaltimizida yaptik. Tekrar kiz pispislamayla güne devam :)

Benden erkenci olanda varmış
Sanada günaydın canım
Ohhh ne güzel kahvaltı da yapılmış ♡ uyusun kuzu da sende biraz kafa dinle keyif kahvesi iç

Gunaydin kizlar dun yazamadim misafirim vardi kusura bakmayin
Sabah limonlu suyumu ictim yumurta domates salata peynir
Ara ogun nescafe 2si 1 arada
Oglen bir kase yogurta altinvasak light biskuvisinin yarisini dogradim
Aksam patatesle patlicani kupkup kesip tuz dokup firinladim 1 kasede salata yedim
1 kupada nescafe ictim
Toplam kalori 1011
Gece aciktim ama yemedim tabiki
2 litre su evde sporumuda yaptim cizelgede 108 kalori takildi yaziyordu
Simdi limonlu suyumu iciyorum

Günaydın gençler..

Selam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh

Allah şifa versin inş. sanırım şekeri var. benim kvde şeker hastasıydı damarları büzüşmüştü. baloncuk falan atıyorlar genelde onu denedi mi dr??

ben sıkı diyet yapanlardanım diyete başlayınca. beğendim. ben de olsam böyle yerdim . sadece akşam pilav değil yoğurt yerdim.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun kaptan başarılı..

menün daha da şekilleniyor. gt gide daha da olacak. nacizane tavsiyem var. benim diyetlerim çok katı olur. ama şu ikisi biraradan vazgeçemezdim. hala öyleyim ama şunu başardım. paketi kiye bölüyorum. 2 kere içiyorum. hatta diyetteyken sadce yarıma düşürmüştüm. bazen mennegiç kahvesine dadanırdım. hem faydalı hem kilo yapmıyor. hatta sindirmi düzenliyor.

Kızı okula bırakıp marketimi de yaptım
Bugün yine kızın arkadaşı gelecek okuldan sonra dün de küçük cimcime patates kizartsaydin keşke diyince bende bugün oglenlik onlara patates kizartacagim biraz
Tabi ben asla yemeyecegim ♡
Kendime oglenlik yine çorba ve salata yapmayı düşünüyorum

Akşama da Allah kerim ♡ bakalım nasılsa aklıma birsey gelir aksam için

Gayet güzel bir menü canım yanliz patatesin nisastasina dikkat malum hem kan şekerini yükseltiyor hemde çabuk aciktiriyor

Gunaydin kizlar

Benimkilerde kalktilar simdi hazirlanip markete gitcez aksam icin almam gereken seyler var erkenden alayimda bir daha disari cikma isim olmasin yetistireyim isleri

Yogurt kurumu ictim kahvaltiyi gelince yapcam

Sanada Günaydın canim
Kolay gelsin yoğun bir gün olacak belli bende şimdi kahvaltimi yapıp mutfağa girisecegim büyük kız hala uyuyor uyanınca onada salonu kakalarim ki kizlar okuldan gelene kadar iş kalmamış olsun ♡
Omuzlarim ağrıyor yine o yüzden fazla zorlayamiyorum kendimi yoksa hiç ellemesin ben hallederim derdim

Merhaba , yeniyim ne yapmam lazım
Boy 1.71 kılo 63
2 dogum yaptım Ilkınde 22 kılo aldım. O donem bazı sıkıntılardan dıyetsız ama baya baya beslenemeden kıloları verdım. Hatta o kadar fazla verdım kı 34 bedene dustum.
Daha sonra 57 kılo ortalama kılom oldu. Zaman ıcınde aldım o kıloyu.

2.dogumu ıse 2017 de yaptım aralık ayında. 40 cıkar cıkmaz hem spora hemde dıyetısyene basladım. Bebegım 5 ayına gırdıgınde 59 kıloyla dıyetı bıraktım . Istahım kesılmıs ve mıdem kuculmustu. 56 kıloyada cabasız dustum sonrasında fakat su 2-3 aydır engellemeye calısmadıgım bır ıstah artısı ve duzensız beslenme sonucu 63 kıloyum.

Belkı boyum uzun gelebılır ama 2 dogum deformasyonu ıle baya etkı duruyor orta bolum. Gobek ve kalca . Kollarım ve alt bacaklarım ınce , goguslerım kucuk. Boyle orantısız , belsız bısı oldum.

Bugun kahvaltımı evden getıremedım. Isyerınde yemek zorunda kaldım.

Sabah 7:30
Yarım kıbrıt kutusu kaşar peyniri
1 ceri domates
Ceyrek kıbrıt kutusu tereyag
Yarım dılım ekmek

Bılıyorum dıyetımsı olmadı ama mumkun oldugunca az yedım.

Yaptıgım hatalar ıse gun ıcınde abur cubur tuketmek ozellıkle gecelerı, ve oglen yemeklerını cokca ekmek arası, durum seklınde yemek ıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…