Hah işte aynen ben de o kadına benzettimHaklısın canımAslında bende önceden misafirliğe giderken yanımda resmen beslenmemi götürüyordum Ne zaman ki dengeleri demeye başladım farkında olmadan biraz ucu kaçtığı oluyordu
Uzun bir süre dediğin gibi misafir davet etmeyeceğim ( gelmek isteyene tabiki kapım açık ama bana uygun şeyler yaparım)
Gidersem de yine eskisi gibi sefertasiyla giderim
Maalesef benim ömür boyu çok dikkatli olmam şart hem beslenme hemde ilaçlarım konusundadoktorun da dediği gibi bırakma lüksüm yok dengesiz bünyeden dolayı
Bende şimdi den gelirsem dikkatli dinlerim diyordum da yayinlamissin Reklamı
Bizimki de Yıldız Tekniği çok istiyor şansa orda sınava giriyor ♡ Darısı kuzumun başına ♡♡♡♡
Yanılmıyorsam Mine Tugay seslendirmesini yaptıHani medcezir dizisindeki Ender Hanim karakterini canlandıran
Evet bu kadın daha bi bastıra bastıra konuşuyor yani ender hanım bunun gibi değil tam.aynen cnm bizler kilo almaya meyilliyiz dikkat hep şart. ben de kilo almaya başladım çünkü bünye müsait. ama sınırım kendimde 70 . onu aşınca başlıyorum diyete falan.
ay cnm reklamı bir daha dinledim o değilmiş
Selam canımselam kizlar guzel bi kahvalti yaptim insallah tutarim bugun agzimi
Tam olmada da benzettim hani zalim istanbul diye dizi varya orda ki kadına benziyor hatta bide krem reklamında oynuyor adını bilmiyorum
Hah işte aynen ben de o kadına benzettim
Evet bu kadın daha bi bastıra bastıra konuşuyor yani ender hanım bunun gibi değil tam.
Misafir cagirdim 4 bucukta evde her yer her yerde acil temizlik yapmam lazim.
Insallah meryem uyurda sikinti olmaz gozler gidiyor gibi
Bende suan kizimi uyuttum oyuncaklari seyrediyorumaynen cnm kaptan deyince evet o dedim ama yok dinleyince o olmadığını fark ettim.
3 bebeyle misafir ağırlamak vallahi bravo! benim ev dandini. bugün gidip toplayım diyorum hergün ama kalıyor
yalnız ev büyük ama temizlemesi çok kolay evimi. maksimum 2 saat alır ama bende iş yok. tırtım
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, öyle düşünme eşinin dedesi yaşlıydı annen daha genç toparlar dua etSelam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh
Selam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh
Annem degil ananem olcak ameliyat 73 yasindaÇok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, öyle düşünme eşinin dedesi yaşlıydı annen daha genç toparlar dua et
Him ben annem anlamışım inşallah sağlıkla atlatır annanenAnnem degil ananem olcak ameliyat 73 yasinda
Him ben annem anlamışım inşallah sağlıkla atlatır annanen
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.Selam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh
Tesekkur ederim insallah iyilesirGeçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.
Babannem 86 yaşında kalp krizi geçirdi geçen sene hemde üst üste iki kez, anjiyo oldu,şükür şu an çok iyi kendi işini yemeğini hep kendisi yapıyor, yani yaşından dolayı endişelenme canım inşallah annanende kolaylıkla atlatacakTesekkur ederim insallah iyilesir
Anjiyo yeterli olmadi isteBabannem 86 yaşında kalp krizi geçirdi geçen sene hemde üst üste iki kez, anjiyo oldu,şükür şu an çok iyi kendi işini yemeğini hep kendisi yapıyor, yani yaşından dolayı endişelenme canım inşallah annanende kolaylıkla atlatacak
Gecmis olsun cnm Allah sifa versinSelam cok moralim bozuk. Hayat enerjim cekildi diyebilirim. Ananem bugun anjiyo oldu ama damar acilmamis. Bypass ameliyati olacakmis.. gecen yil agustosta esimin dedesi oldu ve ekimde kaybettik onh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?