Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür 2 gündür çektiğim baş ağrısı geçti havada serin ohhh miss
Bugün büyük kızımın son sınavı var onu okula götürdükten sonra da sağlık ocağına geçeceğim bakalım sonuclarim ne çıkmış olacak

Benimki beyaz eşyaları alırken yaptı yapacağını canım hep benimkini aynısı bu yeterli diyip durdu
Ben itiraz edecek olunca da Annem hemen aman kızım tatsizlik çıkmasın ben sana sonra iyisini alırım dedi durdu ama almadı sonradan oda ayrı
Sonra o oldu asla izin vermedim hatta onlara kalsa dışarı çıkarken onlardan da izin almam gerekirmis baktılar ogullarindan da izin almıyorum daha çok kizdilar
Neymiş ben gidebilirmiyim demiyormusum dedim asla izin istemem sadece bilgilendiririm eşimi bak aşkım haberin Olsun şu günü şuraya gidiyorum diye
Sonra zaten Asi gelin ilAn edilmistim ama çokta lü lü

Gunaydin kizlar

Benim bu sabahki spor oglene kaldi meryem uyandi cunku. Artik oglen onu yatirinca yaparimm.

Su anda yogurt kurumu icip sizi okuyorum. Bu hediye verdikleri shaker masallah pek bi kullanisli elimin altinda hep

Aksam kizlari yatirinca azicik dinleneyim otururken 2 el candy crash oynayayim dedim. Telefon elimde uyuyakalmisim. Kalktim yatayim bari dedim mutfak yarina kalsin. Yogurt mayalamistim o geldi aklima onlari dolaba kaldirdim. Yemekleri dolaba kaldirdim. Odaya gidrrken makinedeki camasirlar giz kirpti bana sizi de sabah sererim dedim cikardim camasir sepetine biraktim. Gittim yattim sonra

Dun aksam yemeginden once dayanamadim 2 tk cikolata yedim. Bayramdan kalma tatli istegimi birakmam lazim insallah bugun bu hataya dusmicem. Aksam yemegim resmide gelsin. Mercimek corba tane fasulye kirmizi biber yogurtlamasi. Yogurtlamayi esimle beraber yedik biraz kaldi bile. Onuda bugun oglen degerlendirmeyi dusunuyorum

saol cnm. evet vakit geçirdik bitti gitti tatil.
geldi tabi görümcem ama bir törpülemiş kendini. zaten tuhaf görümcelerim benim. bir çok iyi bir canavar oluveriyorlar. onları anlamak gerçekten imkansız! bu görümcem geçen geldiğinde haddini çok aşmıştı. bu defa kibar nazik benden yana konuşmları vardı. oğluma hediye getirmiş falan. valla bende elimden geleni yaptım. amaeşim kibarca yolladı ben de aa neden yolladın ayıp oldu dedim. o da baldızlarımla muhabbet gırgır yapıyorduk bunun kocası beni baydı sen git annenlerle güzelce vedalaş dedi. ben şok!
bu arada 15 tatilde gelen melek olan ablası ortalığı birbirine katmaya çalıştı ama eşime sökmedi. eşim nasıl olurda baldızlarıyla dışarı çıkarmış da onla çıkmazmış! lafa bak lafa! benim babam yok. kardeşlerimde kız. eşimi abi olarak görüyorlar. 6 ayda bir denk gelince dışarı çıkalım abi diyorlar. tek kuruş ödetmiyorlar bize. oğluma bakıyorlar evimi temizliyorlar. annem eşimin çayını karıştırıp getiriyor. o evli arklı 2 küçük çocuğu var. biriis tam bir canavar. oğluma hiç huzur vermiyor kafasına kafasına geçiriyor yavrumun. evde oturuken bile tadını alamıyoruz. neyse eşimde kızdı buna kimle gezeceğimizi sana mı soracağız. bize geldin kaldın eşim seni iyi ağırlmadı mı , sana hediye, çocuklarına hediyeler almadı mı?? sürekline eşimi karıyorsun dedi. ahan da ben bir daha şok! bunun üzerine o gün bize gelen ablası o haksız tabi gezeceksiniz ona mı soracaksınız abi gibi görmüş çocuklar dedi. ne diyeceğimi şaştım kaldım. bu ablasını da haşlamış diğer cadoloz meğerse. heee seni çağırır çünkü senin de durumun iyi bizi çaağırmaz diye saldırmış kadına manyak.
tam bdvlik oldu konum

şimdi gelelim senin konuna. pardonda kv ye ne??? o evde kim yaşayacaksa o karar verir. özellikle evle işi olan kadının kararı dahada önemlidir. eşinle güzel güzel konuş. kök aile elbette önemli ama çekirdek ailemiz daha önemli de. ben çekirdek aileme daha çok önem veriyorum de. suyuna git. kaynanayı örnek al şirin şirin yap. demek ki eşin bundan anlıyor kuzucuk

Kızlar Sağlık Ocağına geldim ama şansa doktor 10.30da gelecekmiş

Neyse tahlillerimin çıktısını aldım şimdi doktorcugumu bekliyorum

Tahmin ettiğim gibi sonuçlar berbat
Aclik Şekeri 166 çıkmış ( üst sınır 106 )
Kolestrol 280 çıkmış ( üst sınır 200 )
Trigliserid 221 çıkmış ( üst sınır 150 )
LDL 180 çıkmış ( üst sınır 130 )
CRP 2.06 çıkmış ( üst sınır 0.5 ) ne olduğunu bilmiyorum onun
D vitamini düşük 15.36 çıkmış ( alt sınır 30 )

Birde HbA1C diye birşey var oda 8.1 çıkmış ( üst sınır 6 )

Yani ölmüşüm de ağlayan yok
Bakalim doktor ne diyecek hala gelmedi tabi

Şeker ilaci başlaman gerekebilir. Hba1c benim 5 cikmisti ilac basladik. İnsulin direnci için o

Gunaydin. Kv den şansli kimse yok aramizda herhalde ;D
Benimki de iyidir hoştur. Ama herseyee ama herseye cok karisir. Hele ilk zamanlar hic baş edemedim. Zamanla bende öğrendim. Bu bayram allahtan surekli onlarla kalmadim yoksa kavga edebilirdik...
Dusunun ki daha nisanliyken sokakta komsularinin yaninda hemen cocuk yaparlar beklemez dedi( gorumcemin olmuyor diye) bende zamani gelince biz ona karar veririz dedim.
Nikah gunu esim benim elimi tutmadi, annesinin elini tutmuş resimde sonradan gordum.
Arabayi nereye park ettiğine kadar sorardi. Hâlada baska seylere devam ediyor

Hee en son yaptigi da, uzun zamandir kizimin bezini koyde cikarmami kolay alisacagini soyluyodu. Bende bayramda ugrasmak istemiyorum eve dönünce deniycem dedim. Biz cumartesi geldik. Onlarda pazar gunu geldi. Kizimi ogleden sonra oraya gonderdim islerimi halledebilmek icin. Parkta kaka yapti diye almiş bezini yerine bez baglamamis. Bide marifet gibi anlatiyor. Bende hicbir sey demedim cok sinirlendim. Zaten nerdeyse beni cocugumu ac birakmakla itham eden insanlar bunlar delirecektim ama sabrettim. O anlamistir kizdigimi zateb

Şeker ilaci başlaman gerekebilir. Hba1c benim 5 cikmisti ilac basladik. İnsulin direnci için o

Ay fenalık geçireceğim simdi hala doktor yok meydanda
Lûtfedip gelirse göstereceğim sonucu da yazsın artık ne gerekiyorsa
Baya yüksek desene insülin direncim

Hep ben biliyorum diye düşünüyorlar çoğu zaman
Heee melek gibi olanlar da var ♡ benim komşu ablam vardı hatun Japon gelin almıştı ama okadar iyiler ki bir gün resmen dedim keşke eşim seni oğlun olsaydı diye

Benimki büyük kızà yan apartmanda olduğu halde hiç bakmadı ama bir kaç kere ben büyüttüm diyince en sonunda dellenip Pardon ama o arada ben neredeydi de haberim yok dedim topu topu 2 kere 2 saat bile bakmadin 3.cu de hatta mahalleden çıkmadan geri çağırdı dedim bir daha o oldu demedi ama fena bozuldu o ayrı

Bizimkiler bakiyo bakmasina da cocugun annesi saniyolar kendilerini

canım crp enfeksiyon oluyor ama önemli bir sayı değil o çıkan. 20-30 a kadar sıkıntı olmuyor yetişkinlerde.
ama şeker fena olmuş üzüldüm ona. biran önce doktora git düzenli ilaç kullan şeker hastası olma. çok zor bir hastalık Allah kimseye vermesin. ihmal etme cnm

Hele şükür eve gelebildim

Doktor şeker için ilaç kullanmam gerektiğini söyledi hatta eskiden kullaniyormussun dedi
Son gittim doktor kullanmasına olur diyince bıraktım dedim de senin öyle bir lüksün yok dedi ömür boyu kullanmak zorundasın hatta önümüzdeki ay tekrar bakalım tahlillerine olmadı bir ilaç daha yazacağım şeker için dedi 1000 mglik Glifor yazdı ama bu yetersiz gelebilir dedi
Kolesterol da ilaçlı ama onu ben yazamıyorum dedi sonraki tahlilere kadar dikkatli beslenme duruma göre onun için de yonlendirecegim seni dedi

Verdiğim kiloları geri almamın sebebi de şeker ve insülin direnciymis
Yağlı beyaz peynir bile yasak şu anda dedim bende peyniri masum görüp yiyordum ama artık sadece Lor ve dil peynirine izin verdi
Yağlı etlerden de uzak durmak gerekiyormuş

İçimden len yat öl de aynı şey dedim Neyse artık mecbur uyacagiz doktor civanima sağlık için şart sonuçta

Ah şekerim ben zaten aynı dediğin gibi yaparak eşime kendi kararlarımı kabul ettirmeyi öğrendim de sadece annesi yokken söküyo anne devreye girince büyülenmiş gibi o ne derse onu uygulamaya çalışıyor buna çözüm bulamadım ,inanılmaz biri yani evde bana şiddetle karşı çıktığı bişeye annesi tamam derse düzeliyor ama baba abla falan değil sadece anne.....
Neyse kv muhabbetinden diyeti unutmasın kızlar, ben de yeni taktikler düşüneyim
Senin eşinin bağlandığı bi aile bireyi yokmuş şükür böyle olunca da er geç gerçekleri görüyor tabi.

Oglenlik karnımı da doyurdum ♡ Elhamdülillah

Biraz dinlenip bu sefer de aksamlik evdekilere birseyler hazirlayacagim
Benim belli menü çorba salata yanına da yoğurt

Kizlaaarrr sonunda seytanin bacaginj kirdim Eki Görüntüle 2277532

Vayyyyyy süpersin canım tebrik ederim ♡♡♡♡♡
Bomba gibi döndüm diyorsun

Onemli olan gercekten beslenmene dikkat etmen. Annem dikkat etmedi, hâla da etmiyor. Ve insulin kullanmasina ragmen... En basta kendimiz icin sart.. ilaclari kullanip kendinde dikkat edersen kg vermeyede baslarsin

Merhaba kizlar bende grubunuza katilmak istiyorum. 3 ay once dogum yaptim ve kilo vermek istiyorum.
Evlenmeden once hep 70 kiloydum ne iner ne cikardim evlendikten sonra gorumcem ile beraber calismaya basladik gelsin kahvaltilar gitsin aksam yemekleri hicde tartilmazdim 78 kilo olmustum. Esim bir yandan cocuk istiyor ben bu kiloya ulasmisim mumkunmu hemen diyete girdim 60 kiloua kadar indir isvec diyetleri lahana sulari kayisi hosafi derken kisa surede istedigime ulastim hamile kaldim hedefim 15 kilo almakti ama ben yine nefsime hakim olamadim ve 25 kilo aldim 85 kiloyla dogum yaptim dogum dan 1 hafta sonra tartildigimda 75 kiloydum aa dedim tamam emziriyorumda yavas yavas gider ustune bide 2 kilo aldim suan 77 kiloyum . Azmettim gene verecegim ilk hedef 70 sonra 60 birazdaha zorlayip 55 gormek niyetindeyim insallah.

İradeli olabilirsen emzirirken cok kg verenler var canim. İnsallah hedefine ulasirsin

İradeli olabilirsen emzirirken cok kg verenler var canim. İnsallah hedefine ulasirsin
Insallah p.t diyete basladim bakalim 1 haftada ne degisecek ilk hafta hep hizli veririm odem atarim. Ve telefonuma egzersiz yukledim onlari yapiyorum tabi ham oldugum icin bacaklarim agriyor ins. Guzel rakamlari gorur hepberaber motive oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…