Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızzz ben cami açınca serin serin uyumuşum ya kan verme saati geçti :))))

Tüh neyse yarın gidersin olmazsa
Benim sonuç çıkar herhalde bugün yarın da gidip sorarım ne oldu sonucum diye

Aslında benim büyük kızda 9 yaşlarında geniz eti bademcik ameliyatı olduktan sonra dediğin gibi Kilo almaya basladi sonra da regl falan derken şimdi hiç olmaması biraz daha etkiledi ufaklık 3 yaşındayken aynı ameliyatı oldu ama o daha nazliydi ve hiç yemedi o dönem ve Kilo almadı

Pco zaten basli basina bir bela

Anam saat kaç olmuş
Mutfağa girdim aksami evdekilere yemek yapmak için
Köfteli patatesli bezelye yemeği yaptım tabi bana yaramayacagi için kendime şimdi hemen güzel bir semih otu salatası yapacağım 1 kase yoğurtla yerim çok geç olmadan ♡♡♡♡

İki dakika dinlenirken yeşil çayımı iceyim de

Semizotu bende aldim. Domatesli salata yapmayi düşünüyorum

Akşam yemeği de yendigine göre yediklerini paylaşayım;

Sabah doktora gideceğim diye baştan birşey yemedim

Eve gelince kızıma bana yumurta haslasana biraz dinlenip kahvaltı tabagimi hazirliyayim dedim
Bizimki de yumurtalar ufak diye 3 tane haslamis mi

Kahvaltıda sırf onları yedim öyle olunca
Yanında 1 yeşil çay

Ara 1 şekersiz Nescafe

Öğlen 1 tane albeni yedim o yüzden oglenlik yemedim zaten pek acikmamistim yumurtalar sayesinde

Ara 16.45de
1 şekersiz Türk Kahvesi

Akşam 18.45de
1 büyük kase semizotu salatası

Gün içinde 2.5 litre su içtim ama yatan kadar 1 litre daha olur o ♡

Pek memnun sayılmam öğlen yüzünden ama dengelemisimdir inşallah

Yorgunluktan geberik anne geldi

Sabah 9.30
3 yumurta az sütten omlet 3te2 sini anca yemisimdir. Kizimda biraz yedi hatta artti.
Kiraz sapi cayi
Az peynir 4 5 zeytin
1 salam
2 nugget

Saat 13.00 civari
Türk kahvesi yaninda 2 badem 2 kurukayisi

15.00
1 kase yogurtlu corba

Arada dondurma da var saatini hatırlamıyorum

17.00
Sabahtan kalan az omlet 1 nugget

Aksam 19.00
3 mücver
1 kaseden az mercimek
Salata ve yogurtlu semizotu
Kizimla yiyince az yedim miktar belirtmiyorum

Ne çok yemişim ve hep karbon olmuş. Yarin daha dikkatli olcam

Bayram sonrası ancak toparlanıyoruz Eminim bundan sonra çok daha güzel. Menüleri paylaşacağız ♡

HAhah ısrarla geldi demek görümcek
Ne güzel geçmiş ailenle canım sevindim senin adına biz de bugün evi tutmak üzereydik sevgili kv o işe de el attı sağolsun sayesinde karıkoca hemfikir olduğumuz yerden vazgeçtik hatta ufak çaplı tartıştık eşimle biz son kararımızı vermek için gidecektik baktım o da gelmiş ,geldiğini gördüğüm an zaten tamam buraya da bi fitne sokacak dedim dediğim gibi de oldu. Neyse yarına ne olacak görcez bakalım. Bizi yönetmeye çalışmaktan vazgeçtiği gün biz huzuru bulcaz.

Dinlemezseniz yonetemez siz artık bir ailesiniz

Çok çok iyi menü.
Ben de akşam ıvır zıvırı kesiyorum artık. Bir de farkettim benim porsiyonlar büyümüş iyice. Eşim kadar yiyorum. Onun yarısını yemeliyim oysa.

Allah yardımcın olsun canım işin zor gerçi sana diyorum ama bende ufak ufak tutusmaya başladım
Bayramın 3.cü günü kvyi az gezdirelim daralmıştır dedik tabi gezerken sohbet muhabbet derken yemek yerken demez mi işte evi de zamanında sattık kaldım açıkta hadi şimdi kiraya da olsa damadın evindeyim ama ileride ne olur bilmem demez mi
Büyük gorumcenin kaç tane evi var ama ne zaman oğlunu evlendirme muhabbeti olsa ( gerçi henüz hiç bir şey yok meydanda ama bunlar görücü usulü kakalayacaklar sanırım birine ) her defasında KV nin kira ödeyerek oturduğu evi oglana yapmaktan bahsediyorlar ya KV de kendini kapı eşiğinde görüyor sanırım
2 emekli maaşı var gerçi ama ben gecinemem ama evlatlarim var artık sırayla kalırım demezmi

Sanirim Gorumceler çalışmalara başlamışlar hani biz bakarız ama oğluna da gitmen lazım adalet falan fisman diye
O an yeminle ohaaaaaa cüş yavaş gel demek istedim ama tabi demedim
Ulen evi satma diye kendini yirtan ben parayi yiyen küçük kızı ama yine hatun şimdiden yolunu yapıyor

Tabi Allah korkusundan o An sadece Rabbim kimseye muhtaç etmesin tabi ama mecburiyet olunca artık gerekeni elimizden geldigince yapacak evlatlarin dedim

İçten içe tutustum yalan değil gerçi bana zararı yok ama ben evde rahat gezerim üstelik 2 + 1 ev hani kızların odasını versem kızlardan biri açıkta kalacak salonda da nereye kadar yatilir ustelik hatun rahatsız olmasın diye elime telefonubile almayan ben her gün olursa kafayı yerim

Ay Allahım sen görüyorsun bu KV madur gelinleri sen gonlumuze göre ver Aminnnn

Amiiiin bizim hanımın tek derdi beni avucuna alamamk yani eğer ben herşeyine he desem bizden iyisi olmayacak, öyle gelip gideyim yatayım ya da iş güç bekleme gibi dertleri yok sadece herşey onun istediği gibi olmalı,benim karakterime okadar ters ki yönetilmek. Ohooo ben nelerime müdahale etmesine engel oldum da bu hale geldik yoksa kullandığım deterjan markasına kadar kendi karar vermeye kalkışmıştı 3 senede bukadar düzelttim bi 3 seneye de daha büyüklerini düzeltirim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…