Bende yogurtlu corba iccem simdi. Sonrada pazara gidicem :)
Kızzz ben cami açınca serin serin uyumuşum ya kan verme saati geçti :))))
Bence bu kg problemi daha cocukluktan basliyor. Ben 9 yasina kadar epey zayiftim. Annem istah açıcı ilac bile kullandirmisti bana. Ama 9 yasindayken apandisit ameliyati oldum. O dönem kg kaybi oldu ve cok serum yedigim icin sonrasinda annem tabiri caizse paşalar gibi baktı bana. Her sabah kahvaltisina salamlar kizartmalar hayal meyal hatirliyorum. Mayanozli ekmek favorimizdi, oturup bir koca ekmegi bitiriyoduk annem ve kardeşimle. Sonrasinda oyle hizli kg aldim ki 5. Sinifta bile epey kgluydum. Ortaokulda dahada asiri adim. 8. Sinifta 78 kg idim...
Kisaca cocukken bu kg almanın önüne gecmek lazim. Cocukken daha alistirmak lazim sağlıkli seylere aslinda
Pco zaten basli basina bir belaTüh neyse yarın gidersin olmazsa
Benim sonuç çıkar herhalde bugünyarın da gidip sorarım ne oldu sonucum diye
Aslında benim büyük kızda 9 yaşlarında geniz eti bademcik ameliyatı olduktan sonra dediğin gibi Kilo almaya basladisonra da regl falan derken şimdi hiç olmaması biraz daha etkiledi ufaklık 3 yaşındayken aynı ameliyatı oldu ama o daha nazliydi ve hiç yemedi o dönem ve Kilo almadı
Semizotu bende aldim. Domatesli salata yapmayi düşünüyorumAnam saat kaç olmuş
Mutfağa girdim aksami evdekilere yemek yapmak için
Köfteli patatesli bezelye yemeği yaptımtabi bana yaramayacagi için kendime şimdi hemen güzel bir semih otu salatası yapacağım 1 kase yoğurtla yerim çok geç olmadan ♡♡♡♡
İki dakika dinlenirken yeşil çayımı iceyim de
Yorgunluktan geberik anne geldi
Sabah 9.30
3 yumurta az sütten omlet 3te2 sini anca yemisimdir. Kizimda biraz yedi hatta artti.
Kiraz sapi cayi
Az peynir 4 5 zeytin
1 salam
2 nugget
Saat 13.00 civari
Türk kahvesi yaninda 2 badem 2 kurukayisi
15.00
1 kase yogurtlu corba
Arada dondurma da var saatini hatırlamıyorum
17.00
Sabahtan kalan az omlet 1 nugget
Aksam 19.00
3 mücver
1 kaseden az mercimek
Salata ve yogurtlu semizotu
Kizimla yiyince az yedim miktar belirtmiyorum
Ne çok yemişim ve hep karbon olmuş. Yarin daha dikkatli olcam
Valla öyle karisik yemisim ki menumu paylastiktan sonra midem bulandi :/Bayram sonrası ancak toparlanıyoruzEminim bundan sonra çok daha güzel. Menüleri paylaşacağız ♡
HAhah ısrarla geldi demek görümcekGünayssın kızlar.. geçmiş bayramınız kutlu olsun inş..
,
meraba kuzum. valla bayramda annemler geldi. hatta ramazanın son günleri annem ve kardeşlerim. evleri küçük olduğundan sığamadık bize geçtik. ve hep yoğundum. üzerine rahatszlandım. berbat oldum hiç uğrayamadım. fırsatım olmadı cnm. görümcemi de ağırladım bu arada işe geldim ve dinlenmeye başladım
sen napıyorsun ne var ne yok?? geçmişe dalıcam şimdi
Dinlemezseniz yonetemez siz artık bir ailesinizHAhah ısrarla geldi demek görümcek
Ne güzel geçmiş ailenle canım sevindim senin adınabiz de bugün evi tutmak üzereydik sevgili kv o işe de el attı sağolsun sayesinde karıkoca hemfikir olduğumuz yerden vazgeçtik hatta ufak çaplı tartıştık eşimle biz son kararımızı vermek için gidecektik baktım o da gelmiş ,geldiğini gördüğüm an zaten tamam buraya da bi fitne sokacak dedim dediğim gibi de oldu. Neyse yarına ne olacak görcez bakalım. Bizi yönetmeye çalışmaktan vazgeçtiği gün biz huzuru bulcaz.
İşte ben dinlemiyorum bunu kaldıramıyor oğlu aracılığıyla dinletmeye çalışıyor o yüzden sıkıntı çıkıyor, eşim dengeyi sağlayamayan, aşırı anneciDinlemezseniz yonetemez siz artık bir ailesiniz
Çok çok iyi menü.Herkese tekrar selamlar ♡♡♡♡♡
Saat 18.00 itibariyle yemek faslı bitmiştirve hazır aklimdayken sizlerle de paylaşayım dedim
Bakalım ne diyeceksiniz ♡
Uyanınca 08.30
2 fincan sıcak su ( limonlu )
Kahvaltı 10.00da
2 haşlanmış yumurta
1/2 salatalık
4 - 5 tane Cherry domates
1 ufak parça beyaz peynir
2 dilim Hindi füme
Ara 11.30da
1 şekersiz Nescafe
Öğlen 13.30da
1 kase chiali yoğurt
Akşam 17.20de
1 kase mercimek çorbası ( kereviz ve yaprakları da ekledim )
1 orta boy kase göbek salata
Kesinlikle sabaha kadar sadece bol su1 yeşil çay ve belki bir Türk kahvesi içerim ♡♡♡
2 litrede az fazla su da içildi
Gerci spor yok ama oda olacak daha sonraYarın şu kanima bir baktirayim da ona göre
HAhah ısrarla geldi demek görümcek
Ne güzel geçmiş ailenle canım sevindim senin adınabiz de bugün evi tutmak üzereydik sevgili kv o işe de el attı sağolsun sayesinde karıkoca hemfikir olduğumuz yerden vazgeçtik hatta ufak çaplı tartıştık eşimle biz son kararımızı vermek için gidecektik baktım o da gelmiş ,geldiğini gördüğüm an zaten tamam buraya da bi fitne sokacak dedim dediğim gibi de oldu. Neyse yarına ne olacak görcez bakalım. Bizi yönetmeye çalışmaktan vazgeçtiği gün biz huzuru bulcaz.
AmiiiinAllah yardımcın olsun canım işin zorgerçi sana diyorum ama bende ufak ufak tutusmaya başladım
Bayramın 3.cü günü kvyi az gezdirelim daralmıştır dedik tabi gezerken sohbet muhabbet derken yemek yerken demez mi işte evi de zamanında sattık kaldım açıkta hadi şimdi kiraya da olsa damadın evindeyim ama ileride ne olur bilmem demez mi
Büyük gorumcenin kaç tane evi var ama ne zaman oğlunu evlendirme muhabbeti olsa ( gerçi henüz hiç bir şey yok meydanda ama bunlar görücü usulü kakalayacaklar sanırım birine) her defasında KV nin kira ödeyerek oturduğu evi oglana yapmaktan bahsediyorlar ya KV de kendini kapı eşiğinde görüyor sanırım
2 emekli maaşı var gerçi ama ben gecinemem ama evlatlarim var artık sırayla kalırım demezmi
Sanirim Gorumceler çalışmalara başlamışlar hani biz bakarız ama oğluna da gitmen lazım adalet falan fisman diye
O an yeminle ohaaaaaa cüş yavaş gel demek istedim ama tabi demedim
Ulen evi satma diye kendini yirtan ben parayi yiyen küçük kızı ama yine hatun şimdiden yolunu yapıyor
Tabi Allah korkusundan o An sadece Rabbim kimseye muhtaç etmesin tabi ama mecburiyet olunca artık gerekeni elimizden geldigince yapacak evlatlarin dedim
İçten içe tutustum yalan değilgerçi bana zararı yok ama ben evde rahat gezerim üstelik 2 + 1 ev hani kızların odasını versem kızlardan biri açıkta kalacak salonda da nereye kadar yatilir ustelik hatun rahatsız olmasın diye elime telefonubile almayan ben her gün olursa kafayı yerim
Ay Allahım sen görüyorsun bu KV madur gelinleri sen gonlumuze göre verAminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?