- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Geçmiş olsun canım, ben senin yerinde olsam huysuz kız kardeşimi çatlatmak için yeniden 85 kiloya inerdim hatirlasana nasılda seni kiskaniyordu benden daha mı zayıf olucak amanın diyip diyete başlamıştı fesatcan :)Bu gün sabah beri beslenme çok güzel gitti su ana kadaraksam menumu yazarım
Baş ağrım hala geçmedibuz kalıbı bağladım enseme de biraz daha rahatım
Sağ Olsun kızlar Salon ve mutfağı temizledilerben ayaklandikca büyük cadı beni mutfaktan kovup durdu sabit otur da basın geçsin diye
Geçmiş olsun canım, ben senin yerinde olsam huysuz kız kardeşimi çatlatmak için yeniden 85 kiloya inerdim hatirlasana nasılda seni kiskaniyordu benden daha mı zayıf olucak amanın diyip diyete başlamıştı fesatcan :)
Masallah kaptanim seni cok azimli gordum.devAm edersin insallah boylee..Valla tabiki öncelik Sağlık ve daha kaliteli bir hayat ♡ sonra da tabiki catirtilari duymak
Bügün evdekiler de bana uydular gerçi bir ara karpuz gömdüler ama ben sekerimi etkiler diye ağzıma sürmedim ♡
Küçük kuzum da 34.6 çıkmış tartida ve kesinlikle 30 kgya düşmek istiyormuş
Şimdi okullar tatil olunca nasılsa kendimizi parka atarız bol bol patent kayarAslında bende vereyim büyük kızın patenlerini kullanırım ♡♡♡♡ Şimdi cesaret edemiyorum Kilo fazla denge daha zor olur diye
Her gün minik de olsa tatlı bir şey diye tuttururdu bugün kendine söz verdi sadece çarşamba günleri 1 tane minik tatlı hakkı olacakmışÇarşamba da haftanın ortası olacağı icinmis
Şimdide yeşil çayımı içiyorumTabi suya devam ♡
Sadece 9 haftacık varmış :/ bende 15 kg hedef koyuyorum kendime biraz zor ihtimal. 10 kg olsun benim olsunHadi ama Bayram bitti hala kimsecikler meydanda yok
Kızlar toplaşın artıkKurban Bayramına kadar ne kadar verirsek kardır ♡
oynakbasi34 cnm bayram mesajlarini okurken icim sisti valla nasil kardestir o oyle Allah islah etsin ne diyelim
Gecmis olsun cnm nasil oldun simdi ne yaptin dr gittin mi. Silverdin surmekle iyi yapmissin. Su topladiysa sakin patlatma kendi patlayana kadar oyle kalsin. Cok agrisi olursa anestol de surebilirsin silverdinle karistirip. Yanik durumu nasildir iz kalir mi bilmiyorum ama eger iz kalacagini dusunuyorsan contractubex alabilirsin ama pahali bir kremdir. Eger degismediyse plastik cerrahlar haricinde recete ettiremiyorsun diye biliyorum
Masallah kaptanim seni cok azimli gordum.devAm edersin insallah boylee..
Bizde insallah tekrar maratona baslariz sayende
Sadece 9 haftacık varmış :/ bende 15 kg hedef koyuyorum kendime biraz zor ihtimal. 10 kg olsun benim olsun79 gormeyi cok isterim. İnşallah çok amin
Bende artiyim kızlar ama çokça ödeme var kolumu burktum sanırım dün temizlik yaparken çok ağrıyor şişmiş
Canım götürmedim doktora aciyinca söylüyor öyle beklediğim gibi çok ağrıma di sanırım kremini adını yazdım ama bir bakayım yarın şu topladı ana hemen 1 saate patladı yani kızım yanlışlıkla oynar ken patladı
Harikasın banucum ,benim büyük kızla senin küçük yaşıt kilo aldı benimkide ,32 kg oldu göbek önden gidiyor çek içeri diyorum nasıl kızıyor :))Valla tabiki öncelik Sağlık ve daha kaliteli bir hayat ♡ sonra da tabiki catirtilari duymak
Bügün evdekiler de bana uydular gerçi bir ara karpuz gömdüler ama ben sekerimi etkiler diye ağzıma sürmedim ♡
Küçük kuzum da 34.6 çıkmış tartida ve kesinlikle 30 kgya düşmek istiyormuş
Şimdi okullar tatil olunca nasılsa kendimizi parka atarız bol bol patent kayarAslında bende vereyim büyük kızın patenlerini kullanırım ♡♡♡♡ Şimdi cesaret edemiyorum Kilo fazla denge daha zor olur diye
Her gün minik de olsa tatlı bir şey diye tuttururdu bugün kendine söz verdi sadece çarşamba günleri 1 tane minik tatlı hakkı olacakmışÇarşamba da haftanın ortası olacağı icinmis
Şimdide yeşil çayımı içiyorumTabi suya devam ♡
Bizde kan vermeye gidicez büyük kızla bu kadar tesadüf olur :))))Anam bukadar da beni sınıyor sanki
Tam açım diyorum ya aralardaki reklamlar bile börek reklamına döndü sanki
Gerci ne olursa olsun yok bana poğaça börek
Daha evvel nasıl yapabildiycem bu kez fazlasını bile yaparım ♡♡♡♡
Harikasın banucum ,benim büyük kızla senin küçük yaşıt kilo aldı benimkide ,32 kg oldu göbek önden gidiyor çek içeri diyorum nasıl kızıyor :))
Bizde kan vermeye gidicez büyük kızla bu kadar tesadüf olur :))))
,sonundaoldu sen nerelerdesin canım?
Kızzz ben cami açınca serin serin uyumuşum ya kan verme saati geçti :))))Kanımı verip döndüm eveşimdi kahvaltimi güzelce yapacağım sonra da az da olsa dinlenip işlere girisecegiz büyük kızla
Bence bu kg problemi daha cocukluktan basliyor. Ben 9 yasina kadar epey zayiftim. Annem istah açıcı ilac bile kullandirmisti bana. Ama 9 yasindayken apandisit ameliyati oldum. O dönem kg kaybi oldu ve cok serum yedigim icin sonrasinda annem tabiri caizse paşalar gibi baktı bana. Her sabah kahvaltisina salamlar kizartmalar hayal meyal hatirliyorum. Mayanozli ekmek favorimizdi, oturup bir koca ekmegi bitiriyoduk annem ve kardeşimle. Sonrasinda oyle hizli kg aldim ki 5. Sinifta bile epey kgluydum. Ortaokulda dahada asiri adim. 8. Sinifta 78 kg idim...Senin kızın boyu kaç canım
Şimdi girip bakayım dedim hesaplara göre benimki kilolu
İnan göbeği bile yok ama internete göre doktora başvurun diyor
133 boya 34 kg çok değil bence ama tabi ilerisi için bende istiyorum 2 - 3 kg da olsa vermesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?