• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dogumdan sonra benimde oyle olmuştu. Eskiden ilk gun agrim olurken simdi bazen normal zamanlarda bile agri cekiyorum. Kistim vardi

Bende de pcodan dolayı herhalde hatta kadın doğum doktoruna randevu almıştım bir kaç ay önce regl olacak gibiydim o gün ve kadın daha yeni nasılsa sırf akintidir dedi ama sonra anam fena durumda diye muayene edemedi tabi :D

Kontrol tartisi
Cuma:94.7
Bugün:95

Tok karnına mı tartildin canım ;) gerçi aksam üzere hep şişiyor vücut ;)

Cuma 84.9
Bugun 83.6
Fark 1.6
(Ayy gelmiş camasira azcik leke,bozcam sanirim şu saate kadar tutuptaa😟😟)
oynakbasi34 oynakbasi34

Harika bir sonuç canım ;) inşallah kırmızıya dönmeden iftarı yapmak nasip olur ♡

Bende de pcodan dolayı herhalde hatta kadın doğum doktoruna randevu almıştım bir kaç ay önce regl olacak gibiydim o gün ve kadın daha yeni nasılsa sırf akintidir dedi ama sonra anam fena durumda diye muayene edemedi tabi :D

Tok karnına mı tartildin canım ;) gerçi aksam üzere hep şişiyor vücut ;)

Harika bir sonuç canım ;) inşallah kırmızıya dönmeden iftarı yapmak nasip olur ♡
Hayir saat 16.00 idi haftasonu gazabı

İyiyken iftar menumu yazayim

1 bardak su
Sehriyeli yesil mercimekli corba 2 kepce
Bol yesillikli salata
Yogurtlu közlenmiş patlıcan
Et sote
Sonrasi zaten bol su en sonda 1 hurma :)
Afiyet olsun kuzum. İftar menün çok sağlıklı. Umarım hedefine bir adım daha yaklaştın. İlk gün olduğu için yaşadığın sıkıntılar çok normal. Önümüzdeki günlerde daha kolay geçecektir. Bu saatten sonra sıvı alımına devam et. Gün içinde su eksikliğininin oluşturduğu sıkıntılar en aza insin.

Şiddetli baş ağrısı yaşadım ben de...neredeyse başımda bir ton ağırlıktan ağlayacaktim. Tarhana çorbası, salata, üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve iki kaşık patlıcan musakka ile açtım orucumu. Az önce sade kahvemi de içtim yavaş yavaş gözlerim açılmaya başladı. İlk kez ağrı kesicisiz atlattım akşamı...Dün gece sahurumu smoothie ile yapmıştım bu gece sanırım kahvaltı yapacağım. Olmadı Smoothieli sahur ...yumurta, peynir, zeytin deneyeceğim bakalım. Deneyimlerinizi paylaşirsaniz sevinirim. Herkesin orucunu Allah kabul etsin. :KK68:

Afiyet olsun kuzum. İftar menün çok sağlıklı. Umarım hedefine bir adım daha yaklaştın. İlk gün olduğu için yaşadığın sıkıntılar çok normal. Önümüzdeki günlerde daha kolay geçecektir. Bu saatten sonra sıvı alımına devam et. Gün içinde su eksikliğininin oluşturduğu sıkıntılar en aza insin.
Yarindan itibaren 5 gun molaya geciyorum. Beklenen misafir geldi :D neyseki tam alisamadan geldi. Artik cumartesi yada pazar tekrar baslarim oruca bayrama kadar devam ederim İnşallah

Şiddetli baş ağrısı yaşadım ben de...neredeyse başımda bir ton ağırlıktan ağlayacaktim. Tarhana çorbası, salata, üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve iki kaşık patlıcan musakka ile açtım orucumu. Az önce sade kahvemi de içtim yavaş yavaş gözlerim açılmaya başladı. İlk kez ağrı kesicisiz atlattım akşamı...Dün gece sahurumu smoothie ile yapmıştım bu gece sanırım kahvaltı yapacağım. Olmadı Smoothieli sahur ...yumurta, peynir, zeytin deneyeceğim bakalım. Deneyimlerinizi paylaşirsaniz sevinirim. Herkesin orucunu Allah kabul etsin. :KK68:
Ben kahvaltisiz yapamam. Evlendigimden beri her ramazan mutlaka tost ve haslama yumurta olur sofrada. Arada degisiklik menemen falan yapsam eşim istemez illa da haşlama yumurta olsun der. Şimdi ben molayken baska yumurta cesitlerini yiyimde oruca gecince bol bol haslama yicez :/

Harika bir sonuç canım :KK66: inşallah kırmızıya dönmeden iftarı yapmak nasip olur ♡
Yokkkk kaptanimm😞.iftardan 1 saat once geldii..neyse kısmettt.oda Rabbimden yapcak bisey yok.ama dün gidebildim teravihe onun icin cok mutluyum.

İftar menum
1 kase mercimek corbasi,kiymali sebze yemegi,salata,uzum hosafi(organik😊bağdan)
Karpuz

1 kupa yesil cay(midemi rahatlatti valla)

Yarin Oruc tutamayacak olunca,sahurda yalandan atistircam(cocuklar anlamasin diye)yarin gun icinde ne yersem yazarim insallah.83 u gordum sukur😍 oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Rabbim tuttugunuz oruçları kabul etsin. ...Aminnnn
Bugüneşim de seneler sonra orucunu tuttu şükür ♡ çok hafif başı agrimis 5den sonra ama inşallah aynen devam dedi ;)
Büyük kızıma aksam.üzere biraz halsizlesti ki normaldir okadari da ;)
Minnak kuzum da tekne orucunu tutmuş :D

Sadece uykusuzluk kuzumu etkilemiş biraz ;)

İftara yakın basim donmeye basladi. İftar aninda masa kayıyor gibi gelmeye basladi.
Diger yandan su icemeyince idrar yollarimda yanma basladi, bobrek agrisi falan. Epey su ictim 5 6 bardak icmisimdir insallah bir saate duzelir

Geçmiş olsun canım ilk günün etkisi ;)
Rabbim yarın daha da kolaylıkla tutmayı nasip etsin inşallah ...Aminnnn

İyiyken iftar menumu yazayim

1 bardak su
Sehriyeli yesil mercimekli corba 2 kepce
Bol yesillikli salata
Yogurtlu közlenmiş patlıcan
Et sote
Sonrasi zaten bol su en sonda 1 hurma :)

Tebrikler canım çok güzel bir menü ♡♡♡

İftar menum
1 kase mercimek corbasi,kiymali sebze yemegi,salata,uzum hosafi(organik😊bağdan)
Karpuz

1 kupa yesil cay(midemi rahatlatti valla)

Yarin Oruc tutamayacak olunca,sahurda yalandan atistircam(cocuklar anlamasin diye)yarin gun icinde ne yersem yazarim insallah.83 u gordum sukur😍 oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

İnşallah bayramda 7leri ucundan da olsa görürsün ♡♡♡♡ Tebrikler

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Rabbim tuttugunuz oruçları kabul etsin. ...Aminnnn
Bugüneşim de seneler sonra orucunu tuttu şükür ♡ çok hafif başı agrimis 5den sonra ama inşallah aynen devam dedi ;)
Büyük kızıma aksam.üzere biraz halsizlesti ki normaldir okadari da ;)
Minnak kuzum da tekne orucunu tutmuş :D

Sadece uykusuzluk kuzumu etkilemiş biraz ;)

Geçmiş olsun canım ilk günün etkisi ;)
Rabbim yarın daha da kolaylıkla tutmayı nasip etsin inşallah ...Aminnnn

Tebrikler canım çok güzel bir menü ♡♡♡

İnşallah bayramda 7leri ucundan da olsa görürsün ♡♡♡♡ Tebrikler
Ayy insallah😍😍

Iyi geceler kizlar
Islerim vardi giremedim bugun. Meryemde iyice hareketlendi artik yerde yalniz birakamiyorum. Hemen bir kenera gidip ayaga kalkiyor. Sanki durabilecekmos gibi ellerini birakiyor,ayakta saga sola arkaya donmeye calisiyor. Mama sandalyesiyle yurutecte cok durasi gelmiyor. Yerdede surekli beni bagliyor. Artik uyudugunda islerimi yetistirmeye calisiyorum.

Iftarda 1/2 kase tarhana corba 3 yk bezelye yemegi 2 yk pilav. Evde ramazan pidesi yaptim 1 lokma ondan yedim yapabilmismiyim diye. Bir de cocuklara tavuk kizartmistim (gogus eti) 3 parca ondan yedim. 1 bardak ayran

Hosbulduk canim menun kotu degil bence dengelemeye calismissin xls nedir

Sutle karistirilan toz icecek cnm. Kadinlar klubunden urun incelesi yapabilmem icin gonderilmisti. Dun sonunu ictim bitti. Evde hamileligimden once aldigim ona es deger baska markanin urunu var. Adetli olunca kullanirim artik onuda.

İftara yakın basim donmeye basladi. İftar aninda masa kayıyor gibi gelmeye basladi.
Diger yandan su icemeyince idrar yollarimda yanma basladi, bobrek agrisi falan. Epey su ictim 5 6 bardak icmisimdir insallah bir saate duzelir

Gecmis olsun cnm ilk gun sarsilmasi herhalde.

Gecmis olsun cnm ilk gunden dolayi olmustur yrn dah rahat olursun insallah

İyi geceler hanımlar sahuru bekleyen yok anlaşılan uyuyup tekrar uyaniyorsunuz ben bu sene öyle yapmıyorum şimdi yedim yatıcam dahada kalkmam ilk gün için iyiydi şükür son 40 dk kala acıktım ve susadım diyebilirim onada dayandik şükür tutmayı nasip edene
İyi geceler 🤗 ben çoktandır nerdeyse sabaha kadar duruyorum yani sahuru da uyumadan yapıyoruz ;)

Back