Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oyle. Tam kirmiziya dönmesini bekliyorum...Cuma 84.9
Bugun 83.6
Fark 1.6
(Ayy gelmiş camasira azcik leke,bozcam sanirim şu saate kadar tutuptaa)
oynakbasi34
Dogumdan sonra benimde oyle olmuştu. Eskiden ilk gun agrim olurken simdi bazen normal zamanlarda bile agri cekiyorum. Kistim vardi
Kontrol tartisi
Cuma:94.7
Bugün:95
Cuma 84.9
Bugun 83.6
Fark 1.6
(Ayy gelmiş camasira azcik leke,bozcam sanirim şu saate kadar tutuptaa)
oynakbasi34
Hayir saat 16.00 idi haftasonu gazabıBende de pcodan dolayı herhalde hatta kadın doğum doktoruna randevu almıştım bir kaç ay önce regl olacak gibiydim o gün ve kadın daha yeni nasılsa sırf akintidir dedi ama sonra anam fena durumda diye muayene edemedi tabi
Tok karnına mı tartildin canım gerçi aksam üzere hep şişiyor vücut
Harika bir sonuç canım inşallah kırmızıya dönmeden iftarı yapmak nasip olur ♡
Afiyet olsun kuzum. İftar menün çok sağlıklı. Umarım hedefine bir adım daha yaklaştın. İlk gün olduğu için yaşadığın sıkıntılar çok normal. Önümüzdeki günlerde daha kolay geçecektir. Bu saatten sonra sıvı alımına devam et. Gün içinde su eksikliğininin oluşturduğu sıkıntılar en aza insin.İyiyken iftar menumu yazayim
1 bardak su
Sehriyeli yesil mercimekli corba 2 kepce
Bol yesillikli salata
Yogurtlu közlenmiş patlıcan
Et sote
Sonrasi zaten bol su en sonda 1 hurma :)
Yarindan itibaren 5 gun molaya geciyorum. Beklenen misafir geldi neyseki tam alisamadan geldi. Artik cumartesi yada pazar tekrar baslarim oruca bayrama kadar devam ederim İnşallahAfiyet olsun kuzum. İftar menün çok sağlıklı. Umarım hedefine bir adım daha yaklaştın. İlk gün olduğu için yaşadığın sıkıntılar çok normal. Önümüzdeki günlerde daha kolay geçecektir. Bu saatten sonra sıvı alımına devam et. Gün içinde su eksikliğininin oluşturduğu sıkıntılar en aza insin.
Ben kahvaltisiz yapamam. Evlendigimden beri her ramazan mutlaka tost ve haslama yumurta olur sofrada. Arada degisiklik menemen falan yapsam eşim istemez illa da haşlama yumurta olsun der. Şimdi ben molayken baska yumurta cesitlerini yiyimde oruca gecince bol bol haslama yicez :/Şiddetli baş ağrısı yaşadım ben de...neredeyse başımda bir ton ağırlıktan ağlayacaktim. Tarhana çorbası, salata, üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve iki kaşık patlıcan musakka ile açtım orucumu. Az önce sade kahvemi de içtim yavaş yavaş gözlerim açılmaya başladı. İlk kez ağrı kesicisiz atlattım akşamı...Dün gece sahurumu smoothie ile yapmıştım bu gece sanırım kahvaltı yapacağım. Olmadı Smoothieli sahur ...yumurta, peynir, zeytin deneyeceğim bakalım. Deneyimlerinizi paylaşirsaniz sevinirim. Herkesin orucunu Allah kabul etsin.
Yokkkk kaptanimm.iftardan 1 saat once geldii..neyse kısmettt.oda Rabbimden yapcak bisey yok.ama dün gidebildim teravihe onun icin cok mutluyum.Harika bir sonuç canım inşallah kırmızıya dönmeden iftarı yapmak nasip olur ♡
İftara yakın basim donmeye basladi. İftar aninda masa kayıyor gibi gelmeye basladi.
Diger yandan su icemeyince idrar yollarimda yanma basladi, bobrek agrisi falan. Epey su ictim 5 6 bardak icmisimdir insallah bir saate duzelir
İyiyken iftar menumu yazayim
1 bardak su
Sehriyeli yesil mercimekli corba 2 kepce
Bol yesillikli salata
Yogurtlu közlenmiş patlıcan
Et sote
Sonrasi zaten bol su en sonda 1 hurma :)
İftar menum
1 kase mercimek corbasi,kiymali sebze yemegi,salata,uzum hosafi(organikbağdan)
Karpuz
1 kupa yesil cay(midemi rahatlatti valla)
Yarin Oruc tutamayacak olunca,sahurda yalandan atistircam(cocuklar anlamasin diye)yarin gun icinde ne yersem yazarim insallah.83 u gordum sukur oynakbasi34 Elhan
Ayy insallahSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Rabbim tuttugunuz oruçları kabul etsin. ...Aminnnn
Bugüneşim de seneler sonra orucunu tuttu şükür ♡ çok hafif başı agrimis 5den sonra ama inşallah aynen devam dedi
Büyük kızıma aksam.üzere biraz halsizlesti ki normaldir okadari da
Minnak kuzum da tekne orucunu tutmuş
Sadece uykusuzluk kuzumu etkilemiş biraz
Geçmiş olsun canım ilk günün etkisi
Rabbim yarın daha da kolaylıkla tutmayı nasip etsin inşallah ...Aminnnn
Tebrikler canım çok güzel bir menü ♡♡♡
İnşallah bayramda 7leri ucundan da olsa görürsün ♡♡♡♡ Tebrikler
Hosbulduk canim menun kotu degil bence dengelemeye calismissin xls nedir
İftara yakın basim donmeye basladi. İftar aninda masa kayıyor gibi gelmeye basladi.
Diger yandan su icemeyince idrar yollarimda yanma basladi, bobrek agrisi falan. Epey su ictim 5 6 bardak icmisimdir insallah bir saate duzelir
Şiddetli baş ağrısı yaşadım ben de...neredeyse başımda bir ton ağırlıktan ağlayacaktim. Tarhana çorbası, salata, üç kaşık sebzeli bulgur pilavı ve iki kaşık patlıcan musakka ile açtım orucumu. Az önce sade kahvemi de içtim yavaş yavaş gözlerim açılmaya başladı. İlk kez ağrı kesicisiz atlattım akşamı...Dün gece sahurumu smoothie ile yapmıştım bu gece sanırım kahvaltı yapacağım. Olmadı Smoothieli sahur ...yumurta, peynir, zeytin deneyeceğim bakalım. Deneyimlerinizi paylaşirsaniz sevinirim. Herkesin orucunu Allah kabul etsin.
İyi geceler ben çoktandır nerdeyse sabaha kadar duruyorum yani sahuru da uyumadan yapıyoruzİyi geceler hanımlar sahuru bekleyen yok anlaşılan uyuyup tekrar uyaniyorsunuz ben bu sene öyle yapmıyorum şimdi yedim yatıcam dahada kalkmam ilk gün için iyiydi şükür son 40 dk kala acıktım ve susadım diyebilirim onada dayandik şükür tutmayı nasip edene