Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün gece 1 saatcik de olsa uyuyayim dedim ( hem omuzlarında hemde regl ağrısı olunca )
Evdekiler git yatağa yat biz sahura kalkıp yaparız dedi büyük kız hatta 6 tane alar kurmuş ama hiç birini duymamış

Neyse bugunluk kimse tutmayacak mecbur
Hala reglden geberiyorum omuzlarında bir yandan ağrıyor deli oluyorum ama yapacak bir şey yok

Menü de paylasacaktim oda arada kaynadi ama birazdan kızı bırakıp gelince yazarim

Ben senelerdir sahura kadar oturum ama işte kırk yılın başı yatay dersem böyle kalıyoruz

Kızları okul ve staja bırakıp döndüm
Bugün temizlik yapmam lazım biraz birde dağ gibi utulerimi akşama kadar bitirmem şart

Cuma gününe Annemler, KV ve belkide gicik kizkardesim iftara gelecekler
Dün hanımı aradım ( şimdi aramasam Annem bana o bahaneyle yine saydiracak ) Cuma günü Annemler ve kvyi iftara davet ettim sizde buyrun gelin dedim hatun kısmet dedi sen bilirsin diyip kapattım fazla muhattap olmaya gerek yok sonuçta

Büyük kızım bence teyzem gelmez kısmet dediğine göre diyor ama sonradan oda Annem söylenir diye isteksiz de olsa gelir sanırım

İki günde işlerimi temizlik dahil bitirmem lazım ki cumaya telaş olmasın

Aklimdayken dünkü menumu de yazayım;

Sabah kızlara kostururken kahvaltı niyetine;
1 meyveli kefir ( şu ufak şişelerde olanlardan )

Ara 11.00de
1 sade Nescafe

Öğlen 12de
2 haşlanmış yumurta
( sahurda evdekilerden kalmıştı sabah görmemiştim fark edince onları yedim )

Iftar; evdekilerle olunca mecbur o saatte kaldı
2 kepçe kırmızı mercimek ( patatessiz unsur )
4 yk tavuk sote
Bol masum salatası ( salatalık ve soğan da vardı içinde )

Su ancak 1.5 litre oldu kız eve gelince bir daha içmedim canı ister diye

Günaydın canlar kız senin şu kız kardeşini kaç senedir senden dinliyorum ya evlerden ırak saçını başını yolasin gelmiyor mu :)

Kızlar ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablaya sahip çıkın siyaset meydanında gördüm yakında mapusa da düşer demedi demeyin , #nineye sahip çıkalım
Rahmetli Tesbih çeken Dilber Ay imocisi nolcek bu memleketin hali de demeyeeeeahk . Geçenlerde cinsellik bölümündeydim orada gorseydin beni acaba ......... düşer der mıydın ay Ramazan Ramazan ne iğrencim...kendimden tiksindim. Lilim doğru söylüyor nineyi boş bırakmaya gelmiyor.

Şekerim orda da gördüm de ses etmedim

Kaptanım sen bence buraya eksik yazıyosun bu tarz menüleri çok sık görüyorum sende hemde çok hareketlisin yani kilo alman imkansız ama sen alıyorsun sanırım atladığın tatlılar ekmekler var ha ne dersin

Dun kontrol tartisi yazmamistim

Cuma 92.1
Pazartesi 93.4
+1.3

Sahurda 5 yk musli ve sut yedim

Daha once bahsetmistim hatirlarsaniz sol tarafim agriyor diye 2 haftadir ara ara oluyor. Gecede oldu yine hatta carpintimda oldu 4-5 atim sanki disarida atiyormus gibi hissettim kalbimi. Sabaha randevu aldim sahurda. Cok sukur bir doktorun 9 randevusu bosmus kaptim hemen onu. Sabah oraya gittim ekg cekildim tahlil verdim. Ogleden sonra dr yokmus. Yrn gostermeye gelirsin tahlil sonucunu dedi bende arkadaslar gosterse sikinti olur mu cocuklarla cikmayayim dedim. Ok dedi cok sukur o isimide hallettim. Ekgde hafif aritmilerin var dedi tahlil sonucuna gore konusuruz duruma gore kardiyolojiye yonlendirebilirim dedi.

Senin ne işin vardı oralarda
Bi arkadaşa bakıp çıkacaktım bazen sizlerin profillerine girip nereye ne yazıyosunuz diye bakıyorum ordan gördüm ne yani muhtar olarak bakmayım mı bazende son mesajlar son konular kısmına bakarken sizleri de orda görüyorum

Kaptanım sen bence buraya eksik yazıyosun bu tarz menüleri çok sık görüyorum sende hemde çok hareketlisin yani kilo alman imkansız ama sen alıyorsun sanırım atladığın tatlılar ekmekler var ha ne dersin

lilişş bende de durum vahim . ramazan simidi çıktı bizim burda ve sonum parlak değil. artık ramazan sonuna kadar 70 i buluurm herhalde

Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntılı bişey çıkmaz

Senin ne işin vardı oralarda
Bir ara bende merak ettim baktim oraya ne yaziyorlar diye. Bazi konulari okuyunca dedim icimden Allah islah etsin 3 tane kizim var devir cok kotu. Insallah Allah'a layik kullar olarak yetistirebiliriz.

lilişş bende de durum vahim . ramazan simidi çıktı bizim burda ve sonum parlak değil. artık ramazan sonuna kadar 70 i buluurm herhalde
Sus sus hep aynıyız yaz gelirken ettiğimize bak yaaa Tubişko sahur yapmıyorum yani bir iki çatal peynir yedim inşallah öyle dengelerim yoksa vicdan azabından ölcem

geçmiş olsun hasibecim. inş bir sorun yoktur. belki de çok yoruluyorsun 3 çocuk kolay değil. belki de yorgunluktandır.
Aslinda ben de oyle tahmin ediyorum. Universite son siniftaykende boyle olmustum bir sure ilac kullanmistim gecmisti. Bakalim tahliller ne diyecek

Sus sus hep aynıyız yaz gelirken ettiğimize bak yaaa Tubişko sahur yapmıyorum yani bir iki çatal peynir yedim inşallah öyle dengelerim yoksa vicdan azabından ölcem

ben de sahur yemiyorum ama iftarı gümletiyorum. ve bugün senin gibi düşündüm. kışın tığ gibi ol yazın yuvarlan nasıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…