Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artik yemem zaten kendime yaptim zarari bu zamana kadar.
Bu laflar ne ki. Adam sozuyle dövüyor
Aklım hep sizde yavrukuşum ama bi süre giremeyip yazamayınca eski heves kalmıyor,sende yaz kuzu ben özlüyorum görünce mutlu oluyorum
Birlik beraberlik olunca kendimizi toparlamamiz daha kolay. sonundaoldu tatlım çabucak iyilesmeni diliyorum.
@Su perisi86 Allah kolaylık versin tamirat işlerinizde. Belin nasıl oldu iyi hissediyor musun kendini? Özledim valla... öpüyorum seni...cadı gelin düzeldi mi biraz... Kardeşinin huzuru yerinde mi.....
Kızlar giden yağlara sonsuza kadar güle güle diyorum. Devamı gelir inşallah. Amine Busra Büşracim sen iyi gidiyorsun bozma moralini arada böyle takilmalarin olması çok normal.zaman zaman takımdaki herkes yaşayacak bunu. Birbirimizin hakkına girmiş olmuyoruz sıkma canını. İpin ucunu sıkı sıkı tut yeter ki....
Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...
Ben hamilelikte bebek kg alsin diyerekten gece gunduz yedim. 40 haftada 2900 dogdu kızım. Kordonda centik vardi. Olan bana oldu 28 kg aldim. Dogumdan sonra sütüm olsun diye yedim gene tabi ama baktim süt olmuyor yemedim almadim ama veremedimde 100 civarinda 1 sene sabitlendim. Bu sene iste 7kgya yakin verdim ne guzel bari 80 olsamda oyle kalsam diyordum hep. Hem kizimda 3 yasini gecsin iyice konussun derdini anlatsin, wc isini öğrensin. Maddi acidan rahatlayalim istiyordum. Dedigim gibi nasip ama ben pco oldugum icindir diyorum :)
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bende gece bir ara sabaha karşı uyandım tabi tekrar yatınca sersem gibi uyandım 09.00 gibi Sol omuzumda agriyla
Sanırım 1 haftanın acısı çıkıyor birde bu halde gece kıl tüyle uğraşınca daha da zorlandim ister istemez ama yapmadan da olmaz
Kahvaltı faslı falan derken ancak fırsat bulabildim
Bahçeye gitmek istemedim diye eşim de hava güzel hem küçük kuzu park istiyor hemde cikmisken bir iki birsey eksik onları da alalım dedi
Canım moralini yüksek tutmaya çalış ♡ her evlilikte iniş çıkışlar olur heleki ilk senelerde
İnan biz 8 sene boyunca okadar çok yaşadık ki böyle durumlar ama hep sabırla yaklaşmaya çalıştım ve şükür karşılığını fazlasıyla aldim ♡♡♡♡♡
Bol bol dua et hatta biliyorsan Bakara süresini oku yada telefondan aç evde sesli dinle Bak mübarek Ramazan inşallah bereketiyle hem maddi hem manevi hepimize iyi gelecek ♡
Babannecigine de Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Şimdi ona üzüldüğün için biraz daha hassas da olabilirsin doğal olarak sakın bir anında eşinle oturup konuş duygularını anlat ♡ bu durumun seni gerdigini ve farkında olmadan arada aşırı tepki verebilecegini anlayış beklediğini en tatlı halinde söyle
Her insan öyle günlerde eşinden desteği daha fazla görmek ister
Rabbim sizi feraha çıkarsın inşallah. ..Aminnnnn
Rabbim şimdiden kabul etsin...Aminnnnn
Bu gece bende Allahın izniyle oturup Kuran okuduğumda Size de dua ederim ♡♡♡♡
Günaydın kaptan kontrol bildirimim 76,7 bu sabah.Ben hamilelikte bebek kg alsin diyerekten gece gunduz yedim. 40 haftada 2900 dogdu kızım. Kordonda centik vardi. Olan bana oldu 28 kg aldim. Dogumdan sonra sütüm olsun diye yedim gene tabi ama baktim süt olmuyor yemedim almadim ama veremedimde 100 civarinda 1 sene sabitlendim. Bu sene iste 7kgya yakin verdim ne guzel bari 80 olsamda qoyle kalsam diyordum hep. Hem kizimda 3 yasini gecsin iyice konussun derdini anlatsin, wc isini öğrensin. Maddi acidan rahatlayalim istiyordum. Dedigim gibi nasip ama ben pco oldugum icindir diyorum :)
HoşgeldinMerhaba daha once yarismistim 2 yil kadar oldu dogum yaptim ucretsiz izindeyim minik bir bebegim var aldigim kilolari vermek icin tekrar katilmak istedim araniza
O zaman ilk sahur menüsü gelsin
1.5 haslanmis yumurta
4 dilim beyaz peynir
4 zeytin
2 kepek ekmekli tost
1 ince salam
1 sekersiz cay
5 dk sonra 1 bardak süt ile niyetlenme
Allah şimdiden kabul etsin cumlemizin niyetini
Gunaydin kizlar
Dunku menum biraz sacma oldu
Sabah domates salatalik zeytin yumurta
Ogle xls
Ogleden sonra taziyeye gittik. arkadas annesinde kaliyordu (duzceden izmite gectik sonra eve donduk) ilk defa oraya gittigim icin verdikleri tabaktakileri yedim ayip olmasin diye 1 dlm kek 1 dlm borek kucuk bir kase patates salatasi
Aksam sade kahve ve 10 badem yedim
Gece 1 bucukta yattim az kalsin sahura kalkamiyordum yarim saat kala uyandim cok sukur hemen cay salladim 2 yumurta kirdim (esimle yedik) zeytin peynir domates salatalik 1 dlm ekmek 2 ceviz
Ekmek yemegi planlamiyordum ama apartopar sofra kurunca kendime ozel tabak hazirlayamadim. Insallah bundan sonra daha dikkatli olurum.
5 55olmakistiyorum hosgeldin cnm
Gunaydinlar
Sahur menum,
1 hsl yumurta,peynir,salatalik,domates,cok az tereyag,1 dlm k ekmek,cay. ( tabiki yavrucaklar patates kizartmasi,pastifmali yumurta,ve dun onlar icin simit puaca yapmistim onlardan yediler doyası.Rabbim sabrini verir insallah.kucucuk yavrular tutupta,koca kazıklar tutmayinca cok tuhaf oluyorum)
Rabbim kabul etsin canlar,11 ayin sultani hosgelmiis,sefalar getirmisss
Merhaba daha once yarismistim 2 yil kadar oldu dogum yaptim ucretsiz izindeyim minik bir bebegim var aldigim kilolari vermek icin tekrar katilmak istedim araniza
Günaydın kaptan kontrol bildirimim 76,7 bu sabah.
Banu sen kaç kilosun şimdi merak ettim.
Aijoo seni yanlışlıkla alıntılamışım canım.
Hosbulduk canim menun kotu degil bence dengelemeye calismissin xls nedirGunaydin kizlar
Dunku menum biraz sacma oldu
Sabah domates salatalik zeytin yumurta
Ogle xls
Ogleden sonra taziyeye gittik. arkadas annesinde kaliyordu (duzceden izmite gectik sonra eve donduk) ilk defa oraya gittigim icin verdikleri tabaktakileri yedim ayip olmasin diye 1 dlm kek 1 dlm borek kucuk bir kase patates salatasi
Aksam sade kahve ve 10 badem yedim
Gece 1 bucukta yattim az kalsin sahura kalkamiyordum yarim saat kala uyandim cok sukur hemen cay salladim 2 yumurta kirdim (esimle yedik) zeytin peynir domates salatalik 1 dlm ekmek 2 ceviz
Ekmek yemegi planlamiyordum ama apartopar sofra kurunca kendime ozel tabak hazirlayamadim. Insallah bundan sonra daha dikkatli olurum.
5 55olmakistiyorum hosgeldin cnm
Bende ramazanda regl olunca nefret ediyorum. Hele evde kardeslerim varken birseyler yemek cok zordu. Kale kapisini zorlar gibi mutfak kapisini zorluyodu kardeşim şüphelenip :/ bir kere yakalandimda unutmuş numarasi yaptimEvdekiler oruçlu olunca bende onlarla çıkmak zorunda kalınca kahvaltı edemedim hemen mutfakta gizlice 1 bardak ayran içtim
Dışarda da çok acikinca ne alsam yesem diye düşünürken ( ki öldür disarda Ramazanda ne ben yerim nede kızlarım yerler ) marketten eve dönmeden hemen kefir aldım kendime
Yoksa eve gelir gelmez dur bir lokma peynir ekmek yerim diye korktum
Birazdan mutfağa girip hem mutfagi temizler hemde çorba yaparim oglenlik salataya çorba düşündüm akşama da tavuk sote ve salata Yoğurt olacak menüde çorba harici
Ah be güzelim iradesizlik demeyelim aslında yeteri kadar ciddiye almamak bence. Artık verelim kiloları Banuşum. Bak ben de uzun zamandır yerimde sayıyorum. Tartı şart kendini tart işi ciddiye al. Herşeyden önemlisi sağlık için gerekli kilo vermek. Yazık değil mi organlarımız yağ içinde. Belimiz, sırtımız, bacağımız türlü türlü yerlerimiz ağrı içinde.Selamın Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Ben 20 senedir yaptığım gibi yine sahura kadar oturdum ( yatınca mümkün değil saati duymuyorum nedense Ramazanda )
Eşim ve kızlar oturup bir güzel ilk sahurlarini keyfle yaptılar ♡
Sabah da tekrar eşimi işe gönderdikten sonra ufakligi okula bıraktıktan sonra ablasını da staja bıraktım ödenmesi gereken bir taksidim vardı onuda aradan çıkarıp bizim buradaki sosyete pazarına gittim
İyiki de gitmisim ♡ ufakliga 3 tane 3 liradan üst aldım ( ikisi uzun kollu kışa giyer dedim )
Büyük kıza da 2 tshirt buldum 10liradan birde 2 tane kendime buldum ♡ almayacagim diye inat etmenin alemi yok evdekiler dar gelince rahatsız oluyorum bol bol giyerim dedim
Allah kabul etsin canım ♡♡♡♡
Bol su icseydin
Afiyet olsun canım Günde güzel gecmis sahurda bugün sahura daha erken kalkıp dilediğin gibi yaparsın sahurunu ♡
Sorma bende aynı buruklugu hep yaşıyordum tutamayinca
Büyük kızım başladığından beri hiç boslamadi hatta bazen kızım bak atıyorum yol gideceğiz tutma dediğim zamanlarda bile inatla devam etti ♡♡♡
Bu sene bende tam çocuk gibi heycanliyken ilk günden kırmızı kart görünce biraz içim buruk kaldı ama nasılsa 3 - 4 güne bitince bende tutabilirim inşallah
İyi yapmışsın bu arada Takımlardaki işleyişi biliyorsun sanırım cuma günleri bildirim aksatilmasin benim için en önemlisi o
Oruç tutanlar Perşembe oruç açmadan tartilirlar ve cuma sabahı ona göre bildirimlerini yaparlarsa daha mantikli olur bence ♡
Valla yemin etsem başım agrimaz canım inan bilmiyorum ama en Son 112yi görmüştüm tekrar şimdi reglde kaç olmuştur fikrim yok ama rakam ne olursa olsun benim acil kilolardan kurtulmak şart hem psikolojim bozuluyor hemde yürürken bel ağrısı başladı yine
Geçenlerde resmen hıçkıra hıçkıra ağladım nasıl iradesizlik bu benimki diye
Benim telefonda adet takvimi diye uygulama var ona gore 1 gun gecikti diyoda reglim.ama genelde 1-2 gun oynar.simdiye kadar bisey yok bakalim.insallah iftara kadar gelmezorma bende aynı buruklugu hep yaşıyordum tutamayinca
Bende ramazanda regl olunca nefret ediyorum. Hele evde kardeslerim varken birseyler yemek cok zordu. Kale kapisini zorlar gibi mutfak kapisini zorluyodu kardeşim şüphelenip :/ bir kere yakalandimda unutmuş numarasi yaptim
Ah be güzelim iradesizlik demeyelim aslında yeteri kadar ciddiye almamak bence. Artık verelim kiloları Banuşum. Bak ben de uzun zamandır yerimde sayıyorum. Tartı şart kendini tart işi ciddiye al. Herşeyden önemlisi sağlık için gerekli kilo vermek. Yazık değil mi organlarımız yağ içinde. Belimiz, sırtımız, bacağımız türlü türlü yerlerimiz ağrı içinde.
Benim telefonda adet takvimi diye uygulama var ona gore 1 gun gecikti diyoda reglim.ama genelde 1-2 gun oynar.simdiye kadar bisey yok bakalim.insallah iftara kadar gelmez
Dogumdan sonra benimde oyle olmuştu. Eskiden ilk gun agrim olurken simdi bazen normal zamanlarda bile agri cekiyorum. Kistim vardiAnam ölüyorum sancidan yine
Ne olacak benim bu halim bilmem ( regl sancısı bakımından )
Her defasında deli gibi ağrım oluyor sadece son gün rahatım