• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu gece ilk sahur ♡
Eşim 5 - 6 sene aradan sonra ilk kez oruç tutmak istiyor ♡
Büyük kızım zaten her sene hiç ara vermeden tutuyor ;)
Minik kuzu da 2 senedir haftasonlari tekne orucu tutuyordu ama bu sene okulda olsa tutmak istiyor ♡ haftasonu ama ancak tam gün dene dedik ;) sonuçta okulda zor olur daha çok ufak ;)

Bende tutarım diye umit ederken ilk günden tutamayacagim :( regl başladı başlayacak

Neyse yinede sahurda kızlara sadece çay ve su içerek eşlik ederim ;)
Ay bendede ayni durum,basladi basliycak.simdilik bi belirti yok ama birden de gelebilir.hayirlisi bakalim..

En şanslı ben görünüyorum bugün kurtuldum reglden. :KK76:İnsallah kadir gecesini çıkarırım. Allah güzel sağlıklı bir ramazan geçirmemizi nasip etsin. Sabah dersim olduğu için sahura kalkamayacağim sersem gibi oluyorum. Yatmadan süt muz yulaf bal smothisi yapıp içecem.

Ay bendede ayni durum,basladi basliycak.simdilik bi belirti yok ama birden de gelebilir.hayirlisi bakalim..

Valla Ramazan davulu gibi şişim şu anda :( 9 aylık gibi elimi belim atıp gezerek kivamdayim :(
Çok uzun zaman önce bir kere daha böyle olmuştum da 3 gün peş peşe kiraz sapı ve bol su icmistim de ancak kendime gelmiştim :(

Hayirli ramazanlar canlarimm.hayirla tutmayi nasip etsi Rabbim hepimize😍🌼

Aminnnnn canım cumlemize ♡♡♡♡

Hayirli ramazanlar.
Benim regl gelemedi. En geç carsambaya kadar beklicem. Sonra dr yollarina duserim :/

Hakkında hayırlısı canım ♡
Kız istermisin Ramazan bereketi ilk günden gelmis olsun da mucize yola çıkmış olsun :D

En şanslı ben görünüyorum bugün kurtuldum reglden. :KK76:İnsallah kadir gecesini çıkarırım. Allah güzel sağlıklı bir ramazan geçirmemizi nasip etsin. Sabah dersim olduğu için sahura kalkamayacağim sersem gibi oluyorum. Yatmadan süt muz yulaf bal smothisi yapıp içecem.

Ohhh ne güzel ♡♡♡ Benim canım sıkıldı ilk günden olmaya başlayınca :( Neyse hayırlısıartık bir kaç gün gecikmeli başlarım bende ;)
Rabbim kabul etsin oruclarimizi. ...AMinnnn

Valla Ramazan davulu gibi şişim şu anda :( 9 aylık gibi elimi belim atıp gezerek kivamdayim :(
Çok uzun zaman önce bir kere daha böyle olmuştum da 3 gün peş peşe kiraz sapı ve bol su icmistim de ancak kendime gelmiştim :(

Aminnnnn canım cumlemize ♡♡♡♡

Hakkında hayırlısı canım ♡
Kız istermisin Ramazan bereketi ilk günden gelmis olsun da mucize yola çıkmış olsun :D
Korkuyorum.. bu kgda hamile kalmak cok kotu olur. Kizim daha ufak yine de hayirlisi diyorum. Ama bende pco var.. bu sene bir duzensizlikler yasiyorum. Bazen 25 gunde bazen 35 gunde olmaya basladim

Korkuyorum.. bu kgda hamile kalmak cok kotu olur. Kizim daha ufak yine de hayirlisi diyorum. Ama bende pco var.. bu sene bir duzensizlikler yasiyorum. Bazen 25 gunde bazen 35 gunde olmaya basladim

Canım öyle bir durum olursa hiç korkma ;) sağlıklı beslenirsen hamilelikte Kilo dahi verirsin ;) ben ikinciye 108 kg ile hamile kalmıştım ve 9 ayda 5 kg vererek doğuma gitmiştim ♡ Hee benim hatam emzirirken ( daha doğrusu direk emmedi hep pompalayip biberonla 2 sene Anne sütü verdim ) Kilo aldım sütü pompalayip içim çekildi hesabı saçma sapan yediğim için :(
Yoksa doktorum o zaman resmen helal olsun nasıl yaptın tek başına demişti ( o zaman psikolojim iyidi tabi )

Hakkında hayırlısı inşallah ♡♡♡

Canım öyle bir durum olursa hiç korkma ;) sağlıklı beslenirsen hamilelikte Kilo dahi verirsin ;) ben ikinciye 108 kg ile hamile kalmıştım ve 9 ayda 5 kg vererek doğuma gitmiştim ♡ Hee benim hatam emzirirken ( daha doğrusu direk emmedi hep pompalayip biberonla 2 sene Anne sütü verdim ) Kilo aldım sütü pompalayip içim çekildi hesabı saçma sapan yediğim için :(
Yoksa doktorum o zaman resmen helal olsun nasıl yaptın tek başına demişti ( o zaman psikolojim iyidi tabi )

Hakkında hayırlısı inşallah ♡♡♡
Ben hamilelikte bebek kg alsin diyerekten gece gunduz yedim. 40 haftada 2900 dogdu kızım. Kordonda centik vardi. Olan bana oldu 28 kg aldim. Dogumdan sonra sütüm olsun diye yedim gene tabi ama baktim süt olmuyor yemedim almadim ama veremedimde 100 civarinda 1 sene sabitlendim. Bu sene iste 7kgya yakin verdim ne guzel bari 80 olsamda oyle kalsam diyordum hep. Hem kizimda 3 yasini gecsin iyice konussun derdini anlatsin, wc isini öğrensin. Maddi acidan rahatlayalim istiyordum. Dedigim gibi nasip ama ben pco oldugum icindir diyorum :)

Ben hamilelikte bebek kg alsin diyerekten gece gunduz yedim. 40 haftada 2900 dogdu kızım. Kordonda centik vardi. Olan bana oldu 28 kg aldim. Dogumdan sonra sütüm olsun diye yedim gene tabi ama baktim süt olmuyor yemedim almadim ama veremedimde 100 civarinda 1 sene sabitlendim. Bu sene iste 7kgya yakin verdim ne guzel bari 80 olsamda oyle kalsam diyordum hep. Hem kizimda 3 yasini gecsin iyice konussun derdini anlatsin, wc isini öğrensin. Maddi acidan rahatlayalim istiyordum. Dedigim gibi nasip ama ben pco oldugum icindir diyorum :)

Kız bende de pco var hatta ikinciyi düşününce öğrenmiştim ve doktor ancak tedaviyle yada tüp olur demişti ;)
Rabbim ol derse olur zaten ;) ve eskilerin dediği gibi riskiyla gelir eğer nasip olursa ;)

Hee birde aklında bulunsun geçen bana da bir arkadas söyledi ;) Annesi senelerce düzenli olarak bal ve corekotunu karıştırıp her sabah bir çay kaşığı tuketiyormus ;) hatta benim büyük kız regl olmuyor diye bana tavsiye etti ♡ benimki bu gece sahurda başlayacak ;)
İstersen sende dene belki söker de sende rahatlarsın ;)

Kız bende de pco var hatta ikinciyi düşününce öğrenmiştim ve doktor ancak tedaviyle yada tüp olur demişti ;)
Rabbim ol derse olur zaten ;) ve eskilerin dediği gibi riskiyla gelir eğer nasip olursa ;)

Hee birde aklında bulunsun geçen bana da bir arkadas söyledi ;) Annesi senelerce düzenli olarak bal ve corekotunu karıştırıp her sabah bir çay kaşığı tuketiyormus ;) hatta benim büyük kız regl olmuyor diye bana tavsiye etti ♡ benimki bu gece sahurda başlayacak ;)
İstersen sende dene belki söker de sende rahatlarsın ;)
Hamile kalmadan denedim onu fayda alamadim. Ah neler denedim o zamanlar bir bilsen :D benim kizim klomen tedavisiyle oldu. Pco disinda yumurta catlama sorunu var

Slm kizlar
Cok yorgunum yrn sabah gorusuruz insallah
Hepinize hayirli sahurlar simdiden

Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin

Hamile kalmadan denedim onu fayda alamadim. Ah neler denedim o zamanlar bir bilsen :KK70: benim kizim klomen tedavisiyle oldu. Pco disinda yumurta catlama sorunu var

Kız o ballı çörekotu doğum kontrol yöntemi olarak da kullaniliuormus :D Arkadasin Annesi hamilelik şüphesi olunca hemen icermis daha çok söktürür hesabı :D

Vakti gelince olur inşallah ileride düşündüğünde tabi şu anda bir şey yoksa ;)

Merhaba yarismaya katilabilir miyim

Tabiki ♡ Aramıza hoşgeldin o zaman ;)
Bendeniz takım kaptanı Banu ;)
39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki vadinin Annesiyim :D

Malum Ramazan ilk günü ♡ bir iki gün sakin olursa şaşırma millet geç uyanabilir ;) ama sen yinede biraz kendinden bahset ;) kızlar geldikçe kaynasirsiniz nasılsa ;)

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar sağlıkla sahur ve iftar yaparız inşallah ilk bir kaç gün baş ağrısı olur sonra oda geçer evvelallah

Hayirli Ramazanlar canım ;)
Ben ilk günden kırmızı kart yedim :D
Birazdan kızlara ve eşime sofra kuracağım ;) eşim kaç sene aradan sonra ilk kez tutacakmis ;) bende niyetlenmistim ama neyse artık az gecikmeli denerim bende ;)

Rabbim tutulan tüm oruçları kabul etsin ....Aminnnn

Tşk ederim ablam
Belim daha iyi az agır kaldırsam agrıyor dikkat ediyorum

Cadı gelinimiz 3aylık hamile 😀
Kız olursa adını sende izin verirsen melek olan kızının adını koymak istiyorum dedi ben şok...
Duygulandım ama üstelemedim siz karar verin içinizden hangi isim geçiyorsa o olsun dedim

Bende sizi özledim mavimli canım inşallah aktif olabilirim pazartesinden itibaren
Gel canım benim özledim muhabetini.

Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...
Acil şifalar dilerim canım.

Back