• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sagol guzumm sanada gunaydinn.nordun bakemm
Nörüyüm uykusuzluktan buraya sardırdım :ruh: bizim şapşik gece geç uyudu sabahta kargalar kahvaltı etmeden kalktı ben de zombiye dönüşmek üzereyim 🧟‍♀️ :KK70: sen nörüyon nasılsın bağ evinde misin ;)

Nörüyüm uykusuzluktan buraya sardırdım :ruh: bizim şapşik gece geç uyudu sabahta kargalar kahvaltı etmeden kalktı ben de zombiye dönüşmek üzereyim 🧟‍♀️ :KK70: sen nörüyon nasılsın bağ evinde misin ;)
Yok cnm,dun ordaydik bugun esim iste,ondan evdeyim.
Erken uyanan cocuk malesef anayi ole yorar.benim de 3 dene,hepside sabah kusuydu😀😍

Yok cnm,dun ordaydik bugun esim iste,ondan evdeyim.
Erken uyanan cocuk malesef anayi ole yorar.benim de 3 dene,hepside sabah kusuydu😀😍
Bebekken daha beterdi hergün sabah namazıyla güne başlardı :olamaz:
Ayy dün herkes pikniğe falan gitti nasıl heveslendim yani annemlerden bahsediyorum oralarda hava güzelmiş burda hep yağmurlu kapalıydı :KK12:

Bebekken daha beterdi hergün sabah namazıyla güne başlardı :olamaz:
Ayy dün herkes pikniğe falan gitti nasıl heveslendim yani annemlerden bahsediyorum oralarda hava güzelmiş burda hep yağmurlu kapalıydı :KK12:
Olee dun cok guzeldi hava,bizimkiler camurdan kap kacak,ev yaptilar.😀ama bugun kapali yagmur yagcak galiba

Olee dun cok guzeldi hava,bizimkiler camurdan kap kacak,ev yaptilar.😀ama bugun kapali yagmur yagcak galiba
Hhehe bugün de burda hava güzel ama çocukla piknik yapacak kadar değil, napalım biz de ramazandan sonra gideriz ancak ısınır zaten :ıslık:

Hhehe bugün de burda hava güzel ama çocukla piknik yapacak kadar değil, napalım biz de ramazandan sonra gideriz ancak ısınır zaten :ıslık:
İnsallah cnm.memlekete bayramda gelirsin heralde demi😉

İnsallah cnm.memlekete bayramda gelirsin heralde demi😉
Gelirim gelmesine de ben kurban bayramını daha çok seviyorum bebişim o yüzden kurbana yakın gitmeyi tercih ediyorum , nedense kurban bayramında eş dost akraba daha çok biraraya geliyorlar ;)

Gelirim gelmesine de ben kurban bayramını daha çok seviyorum bebişim o yüzden kurbana yakın gitmeyi tercih ediyorum , nedense kurban bayramında eş dost akraba daha çok biraraya geliyorlar ;)
Hayirlisi cnm,gule gule gel insallah.işin rast gelsin😉😊

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bende gece bir ara sabaha karşı uyandım :( tabi tekrar yatınca sersem gibi uyandım 09.00 gibi ;) Sol omuzumda agriyla :(
Sanırım 1 haftanın acısı çıkıyor birde bu halde gece kıl tüyle uğraşınca daha da zorlandim ister istemez ;) ama yapmadan da olmaz :D

Kahvaltı faslı falan derken ancak fırsat bulabildim ;)

Bahçeye gitmek istemedim diye eşim de hava güzel hem küçük kuzu park istiyor hemde cikmisken bir iki birsey eksik onları da alalım dedi ;)

Enerjimim duzelecegini sanmiyorum. Ama diyetime uycam.
Eşimle aramiz pek iyi degil.
Birde babam köyde ev yaptiriyor. Bugün babannem rahatsizlanmiş şuan hastanede yatis vermişler. Babamin sesi cok kotuydu :'( inşallah iyileşir. Bundan 5 sene kadar once cok agir hastalik gecirdi ölümden döndü. Korkuyoruz şimdi...

Canım moralini yüksek tutmaya çalış ♡ her evlilikte iniş çıkışlar olur heleki ilk senelerde ;)
İnan biz 8 sene boyunca okadar çok yaşadık ki böyle durumlar ama hep sabırla yaklaşmaya çalıştım ve şükür karşılığını fazlasıyla aldim ♡♡♡♡♡
Bol bol dua et hatta biliyorsan Bakara süresini oku yada telefondan aç evde sesli dinle ;) Bak mübarek Ramazan inşallah bereketiyle hem maddi hem manevi hepimize iyi gelecek ♡
Babannecigine de Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnn
Şimdi ona üzüldüğün için biraz daha hassas da olabilirsin doğal olarak ;) sakın bir anında eşinle oturup konuş duygularını anlat ♡ bu durumun seni gerdigini ve farkında olmadan arada aşırı tepki verebilecegini anlayış beklediğini en tatlı halinde söyle ;)
Her insan öyle günlerde eşinden desteği daha fazla görmek ister ;)

Rabbim sizi feraha çıkarsın inşallah. ..Aminnnnn

Tünaydın iyi pazarlar. Benim icin yine yogun bir gün mevlide uğrayıp kursa gidicem :/

Rabbim şimdiden kabul etsin...Aminnnnn
Bu gece bende Allahın izniyle oturup Kuran okuduğumda Size de dua ederim ♡♡♡♡

Tamam bende "Melek" koyacak diye anladın sandım canikom :KK66: cennette ki yavrusunun isminden bahsediyor.
Ah Lilim aynen sandığın gibi anladım. Seroşun cennetlik yavrusunu hatirlamadim ki o an....zaten hatirlasam şaşardin o_O

Herkes Son pazar gezmesinde mi yoksa ♡
Ben gündüz ufakligi eşimle biraz Parka çıkardım :KK66:
ŞansaAnneme den geldik veotururken kilcik kizkardesimde gorumcesiyle geldi :KK53:
Malum geçen pazar bir kapistik hanımefendi sanki ben ona bagirdım da alınmış gibi bütün hafta hiç aramadi bende inat ettim ki zaten kosturuyordum ;)

Bizi görünce bozuldu hatun :D geldi Annemin elini öpüp hal hatır sordu bende o An gorumcesi hal hatır sonuca ona cevap verdim ve hatun hiç yüz vermedi ( gerçi benimde çok umurumda ya :D )
Sonra biz kızı göremeyince onu sorduk cevap bile vermeden Anneme neyse biz çocuklarin yanına gidelim durmuyorlar dedi ( yeğenim de hiç yüzüme bile bakmadan kuzeniyle ileri doğru gitti )
Direk yanimizdan ayrıldılar ;) bakalım yakında Annem başlar yok iki kardeş niye böyle yapıyorsunuz demeye :D bakalım yine bana patlayacak mi olay çünkü genelde bana olay döner :D

Bir keresinde benim kızla onun oğlu kapismislar :D yeğenim benim ufakligi hep dövüyordu ve hep benimki ağlayarak şikayete gelirdi ama bir gün canına tak etmiş ve kuzenini parmağından isirmis :D
Anam bir kiyamet kopardı sanirsiniz parmağı koptu :D Benimkini tabi kalayladim o An sonra dönüp yegene bakayım dedim damat benden önce fırladı başladı bagirinmaya yok efendim çocuğun parmağı kopsaydi falan diye :(
Hayır baktık diş izi bile yok sadece hafif kızarmış ;)
Kizkardesim de saydirinca bende sinirlendim o An sonuçta hep benimki dayak yerken bir kere çocuklara yapmayın günah sizden 2 yaş ufak diyen olmadı ;)
Söylediğimde evet yaptığı yanlış ama abartmayın sizin evlatlar degerliyse benimki de değerli ve kabul edin artık cocuklariniz zarar veriyor yaramazlık yaparken ;)
15 gün görüşmedik sonra Annemle babam araya girince ben sulu oldum ya yine :D Neymiş niye onlar bana bagirinca karşılık vermişim :D
Bakalim bu kez ne olacak suçum :D

Bu gece ilk sahur ♡
Eşim 5 - 6 sene aradan sonra ilk kez oruç tutmak istiyor ♡
Büyük kızım zaten her sene hiç ara vermeden tutuyor ;)
Minik kuzu da 2 senedir haftasonlari tekne orucu tutuyordu ama bu sene okulda olsa tutmak istiyor ♡ haftasonu ama ancak tam gün dene dedik ;) sonuçta okulda zor olur daha çok ufak ;)

Bende tutarım diye umit ederken ilk günden tutamayacagim :( regl başladı başlayacak

Neyse yinede sahurda kızlara sadece çay ve su içerek eşlik ederim ;)

Back