- 11 Nisan 2007
- 84.949
- 494.582
- 1.223
D Deliidivane çok geçmiş olsun canım üzüldüm okuyunca.
Allah şifasını versin bu süreci kolaylıkla atlatın inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Allah şifa versinBende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edin
Benim büyük de senin gibi Annemler bile hemen sokağın karşısında olan bakkala dahi gondermez yahu zaman takip edince bile görülüyor hani ancak 15 adım var diyorum ama yok normalde sen git desem söylenir ama kardeşi ben birsey almaya bakkala gideyim dediği an hemen dur bende geliyorum derEn güzeli bebişim,ben küçük küçük çocukların kendi başına gitmesine karşıyım düşünmesi bile ürkütücü geliyor sitemizde hem güvenlik var hemde her yer kamerayla izleniyor ama ona rağmen ben çocuğumu tek başına bahçede ki parka bile koymam ,şimdi zaten küçük ama oyun yaşındada yapmam,şu an 25 yaşında olan erkek kardeşimi küçükken gözümün önünden ayırmazdım annem benden rahattı yani o dönemlerde böyle ortam olmamasından dolayı ama yok yani ben taaa ozamandan böyleydim
Bende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edin
sağol canimmmmmzukkum hayırlısı olsun sizin içinde
Badem acı geliyor bana sen nasıl yiyorsun afiyet oMenum
Sabah 10.30
3 yumurtadan menemen kizimla ortak
Kalin bir dilim kepek ekmegi vardi yarisini yedim
2 parca peynir(normalde listede zeytin var evde bitmis)
14.00
4yk yulaf+4yk yogurt+2 kayisi+1 ck tarcin
16.00
Turk kahvesi
15 badem
1 galeta
19.30
İspanak yemegi 8 yk
2 bardak ayran
Gece öğünümü yapar gunu kapatirim
Elhan
Bende balık istiyorum cuma günü güzel. Sonuç gelirse akşamına yiyeceğim
Bana acı gelmesinden ziyade çok sert geliyor, dişlerimi kırmasam baricanimmmmm allah tez zamanda şifa versin cook çok geçmiş olsun çok çok üzülüdüm dua tefriciye yasin falan topladiginiz ne dua süre varsa yaz buradan ben okurum dağıtırım çevremde
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine önce babana sonra bütün şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin aysecim
sağol canimmmmm
Badem acı geliyor bana sen nasıl yiyorsun afiyet o
Bende balık istiyorum cuma günü güzel. Sonuç gelirse akşamına yiyeceğim
afiyet olsun canım
Bana acı gelmesinden ziyade çok sert geliyor, dişlerimi kırmasam bari
Bugün eşimle takistik azcık ekmek yapmamı istiyor tatlı börek çörek istiyor yaptığım zaman da 2 3 dilim yiyip daha yemiyor
Kalanı ben yiyorum ve yediğim için de yapmıyorum ama o kadar çok soylendiki bugün bazlama ve irmik helvası yaptım sonra evden kaçtım direk dikiş odasına geçtim yememek için şimdi eve çıktım kızımı uyutup uyuyacağım 4 saattir dikisle uğraşıyorum vakit nasıl geçti anlamadim
Merhabalar tebrik ediyorum nasıl bir yol izlediniz ? bende başlayacağım inşallah yakındaTuvalet egitimi veren hanimlar biz 1 haftalik egitim sonunda sanirim sureci tamamladik darisi basiniza
Bende simdi yaptim kahvaltimi. Kiraz sapi cayini iciyorum :)Kendime güzel bir kahvaltı tabağı hazirliyayim
İşte yeşil çay eşliğinde kahvaltim ♡
Eki Görüntüle 2262179