- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook tesekkur ederim Allah razı olsun yazarım burayacanimmmmm allah tez zamanda şifa versin cook çok geçmiş olsun çok çok üzülüdüm dua tefriciye yasin falan topladiginiz ne dua süre varsa yaz buradan ben okurum dağıtırım çevremde
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine önce babana sonra bütün şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin aysecim
sağol canimmmmm
Badem acı geliyor bana sen nasıl yiyorsun afiyet o
Bende balık istiyorum cuma günü güzel. Sonuç gelirse akşamına yiyeceğim
afiyet olsun canım
Cok teşekkür ederim abla. Babamın yanında üzüldügümüzü belli etmemeye çalışıyoruz inşalla şifa bulur dedigin gibiD Deliidivane canım ne olur kusura bakma ben kızın derdine düşünce gözümden kaçmış Babaciginin durumu
Rabbim inşallah şifalar verir dualarımız sizlerle ♡ sakin moralinizi bozmayin biliyorum bu hastalık üzüntü ile biraz daha hızlı ilerliyor ama morali çok yüksek tutup bu hastalığı yenenler de çok fazla
Hayirli haberlerini de alırız inşallah ♡♡♡♡
Her zaman sohbete bekleriz en azından özlemek kendini
Allah razı olsunGeçmiş olsun. Allah şifa versin
Amiin teşekkür ederim dualarınız içinD Deliidivane çok geçmiş olsun canım üzüldüm okuyunca.
Allah şifasını versin bu süreci kolaylıkla atlatın inş.
İlk evrelermis ama türü kötüymüs benim babamda yemek borusu kanseri inşallah benim babamda atlatır teşekkür ederimCok gecmis olsun cnm.insallah ilk evrelerdedircok ilerledi tedavi yontemleri,Allahin izniyle iyi olur insallah dua et bol bol,benim babamda girtlak kanserini atlatti 5 sene once.hamdolsun iyi simdi.surekli kontrollere gidiyor
Aminn cok tesekkür ederimRabbim acil şifasını versin canım
Evet bizde öyle durmaya çalışıyoruz. Zaten hala inanamıyorum teşekkür ederimAcil şifalar diliyorum. İnşallah atlatır canım hepiniz güçlü ve pozitif durun çok önemli.
İnşallah abla çok yıpranmadan atlatır inşallahAllah sifa versin cnm insallah tedaviyle toparlayabilir
Çok geçmiş olsun Ayşecim. İlk evrelerinde teşhis edildiği için atlatması daha kolay olacaktır. Allah şifa versin canım.İlk evrelermis ama türü kötüymüs benim babamda yemek borusu kanseri inşallah benim babamda atlatır teşekkür ederim
Cok teşekkür ederim abla. Babamın yanında üzüldügümüzü belli etmemeye çalışıyoruz inşalla şifa bulur dedigin gibi
Bu yaz kilo veremezsem mide botoksu yaptıracağım Eylülde.