• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler kizlar

Bugunde benim is yerinden arkadaslarim geldi taziyeye. Temizlik yaptim misafirler gidince yemek yedik sonra kendimi ardiye odasina attim her yer oyuncak esya kiyafet orayi duzenledim hala hatta oradayim

Menum sirasiyla sabah ogle aksam seklinde. Bugun ara yapmadim

Screenshot_2019-04-26-00-22-41.png Screenshot_2019-04-26-00-22-47.png Screenshot_2019-04-26-00-22-54.png

canimmmmm 😢😢😢 allah tez zamanda şifa versin cook çok geçmiş olsun çok çok üzülüdüm dua tefriciye yasin falan topladiginiz ne dua süre varsa yaz buradan ben okurum dağıtırım çevremde
Allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine önce babana sonra bütün şifa bekleyen hastalara acil şifalar versin aysecim

sağol canimmmmm

Badem acı geliyor bana sen nasıl yiyorsun 😊😊 afiyet o

Bende balık istiyorum cuma günü güzel. Sonuç gelirse akşamına yiyeceğim
afiyet olsun canım
Cook tesekkur ederim Allah razı olsun yazarım buraya

D Deliidivane canım ne olur kusura bakma ben kızın derdine düşünce gözümden kaçmış Babaciginin durumu :KK43:
Rabbim inşallah şifalar verir dualarımız sizlerle ♡ sakin moralinizi bozmayin biliyorum bu hastalık üzüntü ile biraz daha hızlı ilerliyor ama morali çok yüksek tutup bu hastalığı yenenler de çok fazla :KK66:

Hayirli haberlerini de alırız inşallah ♡♡♡♡
Her zaman sohbete bekleriz en azından özlemek kendini :KK66:
Cok teşekkür ederim abla. Babamın yanında üzüldügümüzü belli etmemeye çalışıyoruz inşalla şifa bulur dedigin gibi

Cok gecmis olsun cnm.insallah ilk evrelerdedir😞cok ilerledi tedavi yontemleri,Allahin izniyle iyi olur insallah dua et bol bol,benim babamda girtlak kanserini atlatti 5 sene once.hamdolsun iyi simdi.surekli kontrollere gidiyor
İlk evrelermis ama türü kötüymüs benim babamda yemek borusu kanseri inşallah benim babamda atlatır teşekkür ederim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün temizlikti bugün için sarmaydi derken baygın düştüm ;) üstüne birde telefonun şarj kablosu bozuldu anam deli oldum ama şükür evde bir tane daha varmış ;)
Gerci eşime de dedim yarın sabah Eminönüne gidip 2 tane yedek kablo alacağım :D
Maşallah kızlar tak çıkar yapa yapa kablonun ucunu yamultmuslar :(

Dün hesapta tatlıyı da yapacaktım halim kalmadı bende birazdan yalancı tavuk Göğsü yapar dolaba atarım diye düşündüm ;) sarma birde milföy yeter ;) üzerine de en Son tatlıyı verdik mi tamamdır ;)

Öğlen de mevlüt var onada gideceğim mecbur ;) artık tatlıyı yapar son bir evi supurup duş alirim sadece ;) milfoyü zaten gelince iki dakikada yaparım nasılsa ;)

İlk evrelermis ama türü kötüymüs benim babamda yemek borusu kanseri inşallah benim babamda atlatır teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Ayşecim. İlk evrelerinde teşhis edildiği için atlatması daha kolay olacaktır. Allah şifa versin canım.

Cok teşekkür ederim abla. Babamın yanında üzüldügümüzü belli etmemeye çalışıyoruz inşalla şifa bulur dedigin gibi

Bol bol Şafi diye tesbih çekin canım ;) kuran okuyun ;) bugün kurana Babacigina dua edeceğim bende ♡

Bu yaz kilo veremezsem mide botoksu yaptıracağım Eylülde.

Ikidir bu mide detoksunu duyuyorum nasıl bir şey o ;) merak ettim

****8. TAKIM 619. ETAP****

mavimli ( 77.3 / 78 / + 0.7 / - 0.93 %)
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % )
Zarpy ( 76.4 / / / % )
HasibeG ( 95.6 / 93 / 1.6 / 0.93 % ) bildirim yapmadıği için yüzde 2ye bölündü
Birbardakcay ( 80.4 / / / %)
aijoo ( 96/ 94.8 / 1.2 / 1.25 % )
adayaren38 ( 73.8 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Back