• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Küçüklüğümden hatırladığım nöbet şekeri diye bişey vardı hala var mı bilmiyorum ama sanki o iyi geliyordu bebişim,nerde satılır bilmiyorum bilen biri vardır elbet:KK45:

Valla lilim bu illet beni alt etmeden bırakmıyor tam 7 gün sürüyor sonra sonra ne hafif hafif ağrıyı geçiyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Malum bugün büyük gün :D 23 Nisan gösterisi için birazdan cimcimeyi uyandirip hazırlamaya başlayacağım ;) saçlarını duzlestirecegim gitmeden ( sağ olsun Öğretmen bu sene kuaföre gerek yok kendiniz duzleyin dedi ;) )

Ben hala üzerime ne giysem karar veremedim :D Neyse uyduracagiz artık bir şey ;)

Tabi çıkmadan güzel bir de kahvaltimizi yaparız ki orda cadı taş diye tutturmasin ;)

Bu arada benim küçük kuzu sadece 1 cümle söyleyecek :D dün eşimle büyük kızda ulen bir cümle için mi okadar masraf yaptık diye konuşup durdular :D tamam bir cümle ama aynı kıyafeti bayramda da giydirecegim nasılsa ;)

Onunla geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsınız Maalesef çocuklar haberlerden ve olaylardan çok çabuk etkileniyorlar benim kızım da herhangi bir haber izlediğin zaman sürekli sorular sorup ayrıntılarını öğrenmek istiyor neyseki sonuç yüz güldürücü olmuş Buse adına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederiz canım Rabbim kimseye göstermesin. .. Aminnnnn

Evet bol ağız yaralı arkadaşınız merhaba diyor ama yazıyor konuşamıyor çünkü ağzı çok fazla açıyor 2 fena yara var tam üst iç dudak kısmında 😕😕

Bugün deli acıktım

1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 dolu tabak patlıcan domates kavurması çıkmaz yağda
2 yk pilav
Salata
Su içmedim henuz

Çok çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah çabucak geçer ;) bulabilirsen ada cayiyla gargara yap ağız yaralarını çabuk kurutuyormus

Malum bugün büyük gün :D 23 Nisan gösterisi için birazdan cimcimeyi uyandirip hazırlamaya başlayacağım ;) saçlarını duzlestirecegim gitmeden ( sağ olsun Öğretmen bu sene kuaföre gerek yok kendiniz duzleyin dedi ;) )

Ben hala üzerime ne giysem karar veremedim :D Neyse uyduracagiz artık bir şey ;)

Tabi çıkmadan güzel bir de kahvaltimizi yaparız ki orda cadı taş diye tutturmasin ;)

Bu arada benim küçük kuzu sadece 1 cümle söyleyecek :D dün eşimle büyük kızda ulen bir cümle için mi okadar masraf yaptık diye konuşup durdular :D tamam bir cümle ama aynı kıyafeti bayramda da giydirecegim nasılsa ;)

Çok çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah çabucak geçer ;) bulabilirsen ada cayiyla gargara yap ağız yaralarını çabuk kurutuyormus
Günaydin. Bayramimiz kutlu olsun. Bende cayi koydum kahvalti yapip 9a dogru kizimi goturecegim. Yillardir gitmedim bende (:

Günaydın millet
Nasılsınız ?
Ben biraz buruk uyandım bu sabah
Öğrencilerimin yanında olamıyorum bu anlamlı günde.Bazen seneye tekrar başlayım okula diyorum sonra da kendi küçücük yavrumun bana daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüp vazgeçiyorum neyse hayırlısı bakalım

Slm kizlar
Pazar isimide hallettim geldim sabahtan
Gecikmeli menulerimi yazayim

Pazar gunu menusu
Sabah: domates salatalik 1 dlm ekmek 2 yk kuymak 1 yumurta
Ogle: yogurt corbasi taze fasulye cacik
Aksam: kofte ayran

Pazartesi sabah: 96.2
En son ayin besinde 95.6 cikmisim bu hesaba gore +0.6 gorunuyor ama duzceye gitmeden once detox yapiyordum o zaman 93.7ye dusmustum o hesaba gore +2.5 goruluyor.

Dun detoxa basladim yine bugun dune gire -2.2 ciktim artik nasil bir odem tuttuysam bugun 94.0 ciktim

Pazartesi menusu sirasiyla (annemle yaptigimiz icin hep 2 porsiyon var)

Detox suyu
Kahvalti
Ara
Ogle
Ara
Aksam

Screenshot_2019-04-23-12-29-51.png
Screenshot_2019-04-23-12-29-56.png Screenshot_2019-04-23-12-30-01.png Screenshot_2019-04-23-12-43-51.png Screenshot_2019-04-23-12-30-40.png Screenshot_2019-04-23-12-30-59.png

Son düzenleme:
9 da yedim kahvaltı yoğurdunu ve biraz halsizim sinirim bozuluyo böyle olunca. Ben yiyip unutmak istiyorum bi süre yemek işini.

1 de yiycem diğerini sonrada gidicez zaten.
İlk birkaç gün halsizlik olması çok normal...azimle devam et inşaallah. Sonunda daha çok mutlu olacaksin.

Hiç doktora gitmedin mi kuzum ?

b12 eksikliği yapıyormuş bunu canım o iğne de bana hem kilo hemde dehşet sivilce yaptı

Malum bugün büyük gün :KK70: 23 Nisan gösterisi için birazdan cimcimeyi uyandirip hazırlamaya başlayacağım :KK66: saçlarını duzlestirecegim gitmeden ( sağ olsun Öğretmen bu sene kuaföre gerek yok kendiniz duzleyin dedi :KK66: )

Ben hala üzerime ne giysem karar veremedim :KK70: Neyse uyduracagiz artık bir şey :KK66:

Tabi çıkmadan güzel bir de kahvaltimizi yaparız ki orda cadı taş diye tutturmasin :KK66:

Bu arada benim küçük kuzu sadece 1 cümle söyleyecek :KK70: dün eşimle büyük kızda ulen bir cümle için mi okadar masraf yaptık diye konuşup durdular :KK70: tamam bir cümle ama aynı kıyafeti bayramda da giydirecegim nasılsa :KK66:

Çok çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah çabucak geçer :KK66: bulabilirsen ada cayiyla gargara yap ağız yaralarını çabuk kurutuyormus

Evde var canım bir denerim akşam

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler :KK66:

Okuldaki gösterileri izledikten sonra Annemde bir kahve içip eve döndük :KK66:
Çok eğlendi kuzular ama bizler baya yorulduk orda ayakta beklemekten :KK66:
Çok güzel geçti ♡
Gerci kuzum biraz buruktu çünkü ilk kez Babacigi çalıştığı için katilamadi :KK43: hatta bir ara baya ağlamaklı oldu keşke ben babamın Arkadaşını arayıp babam için izin isteseydim dedi :KK70:

Günaydın millet
Nasılsınız ?
Ben biraz buruk uyandım bu sabah
Öğrencilerimin yanında olamıyorum bu anlamlı günde.Bazen seneye tekrar başlayım okula diyorum sonra da kendi küçücük yavrumun bana daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüp vazgeçiyorum neyse hayırlısı bakalım

Keşke kuzulari alıp eski okulunun gösterilerine gitseydin ♡ Eminim seni görünce çok mutlu olurlardı hemde senin kuzular gösterileri izlemis olurdu ;)

Şu teff çayı hakkında bilgisi olan var mı kızlar

Ben hesapta bir ara araştırıp deneyecektim ama fırsat olmadı ;)

Back