• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün resmen ruh gibiydim :( kafamı kaldıracak halim yoktu ;) hem haberleri izledikce sinirlerim bozuluyor hemde bobrek birde hala suyu yeterli içmiyorum sanirim çünkü yine böbreğim ağrıyor bir iki gündür ;)

Anam kocalar da bir alem :( Hem zayiflamamiz için destekler hesapta hemde bir yandan kek börek pişmeye devam etsinler istiyorlar :D
Benimki de aynısının laciverti :D Bir yandan yapılsın istiyor hatta bana ya Aşkım kasma bu kadar diyor ( gerçi kastigimda yok o dönemlerde ama sinirlerimin Kilo veremedigim zaman bozulmasına üzülüyor ) sonra da Aşkım yaparsın edersin diye coşkuyu veriyor :D
Üzme tatlı canını ;) en kötü ihtimalle çok istediğinde çok çok az yap ;) Benim Annem mesela babam ne zaman bir şeyler istese atıyorum poğaça börek gibi inan 1-2 bardak undan yapar ;) o öğün yetecek kadar çıkar ;) kalınca oda dayanamam yerim diyor :D yada direk yapmisken kalanını buzluga atar hem gelen olursa hazır olur hemde yeme riski daha az ;)

Ay yok esin hepten şaşırdı yaptım dün yemedim neyseki zaten 7 8 gibiydi yaptım sonra işte oyaladim kendimi az yapamıyorum bende işte anneme goturcem giderken bitsin hemenn

Mutfagimi temizleyip kendime yorgunluk kahvesi yaptım ♡

20190425_112736.jpg

Kahvemi içtikten sonra camasirlarimi serip salonumu temizler süpürge tutarım ;)
Öğleden sonra da evdekiler için aksamlik sarma saracagim ama ben kesinlikle yemiyorum ;) kendime çorba ve salata 1 kase yoğurtla düşünüyorum ♡

Merhabalar tebrik ediyorum nasıl bir yol izlediniz ? bende başlayacağım inşallah yakında :110:

Benim iki kizimda 1.5 yaşında beden kurtuldular ;) Ben bezi gece de takmadim ilk günden itibaren ;) Lazimligimizi salona taşıdık ilk zamanlar ve 10 - 15 dakika arayla hadi bakalım tiş papalim dedim :D bir iki kaçırdı yalan değil :D ama sonra ilk lazimliga deng getirdiğinde anam bir tezahürat bir tezahürat sorma gitsin :D
Bizimkiler tabu o zaman çok güzel bir şey yaptıklarını anlayınca sırf o tezahürat için habire lazimliga yaptılar :D
Cicili don aldık bak bu çok güzel pis olmasın falan diye de coşkuyu verince 1 haftada 10 gunde en gec ikiside öğrendi ;)

Bende simdi yaptim kahvaltimi. Kiraz sapi cayini iciyorum :)

Afiyet olsun canım ;)

Günayyyyydınnnn :KK200:

İçimizdeki umutları güzellikleri tüketmemek dileğiyle :KK200:

oynakbasi34 oynakbasi34 dantelini sevsinler 😍

Anamda kahvaltıdayım misafir var sitop.

Aaaa ceyizimden dantelalarim :D Annemin Teyzesi ördü sağ olsun ♡ kadincagiz o zamanlar maddi bir şey yapamıyorum bari dantel yapayim demişti ( şimdi 87 yaşında yanılmıyorsam )

Simdikiler istemiyor gerci ama kayinvalidem yinede her torununa birer çarşaf kenarı yaptı hani lohusaliktà falan kullanılır hatıra kalsın hesabı ;) bende gerçi bir kaç havlu kenarı yaptım ama dahasini istemiyorlar dantel olarak ( işlediğim masa örtüsü ve Runnerı çok beğendi kullanırım diyor )

Anammmmmm ben sizlere bu satırları yazarken eşim aradı :( yarın akşam görümce ailesiyle gelecekmiş bize çaya :KK53:
Neyse temizlige başlamıştım da ben sallaya sallaya yaparım derken motoru takacagiz artık bir taraflarimiza :D

Yarın öğlen birde arkadasin sünnet mevlütü var ;) onada söz vermiştim üstelik 2 gün önce dayisi da vefat etti :( hem baş sağlığı hem göz aydını bir arada gitmese ayıp olur ;) gelince de artık ancak hazirlanirim ( gerçi sabahtan ayarlarım ikramları )

Offf acaba bugün saracagim sarmaları yarına mi saklasam ;) ama olmadı bir çeşit tatlı bir çeşit tuzlu hazır alırım olur biter :63: Sanki ben gidince baklava börek mi açıyor hep bir önceki gün misafiri varsa davet eder artanları kakalak birde utanmadan söyler ay iyi den geldi dün kalanlar da bitti o bahaneler der :KK62:

Anammmmmm ben sizlere bu satırları yazarken eşim aradı :( yarın akşam görümce ailesiyle gelecekmiş bize çaya :KK53:
Neyse temizlige başlamıştım da ben sallaya sallaya yaparım derken motoru takacagiz artık bir taraflarimiza :D

Yarın öğlen birde arkadasin sünnet mevlütü var ;) onada söz vermiştim üstelik 2 gün önce dayisi da vefat etti :( hem baş sağlığı hem göz aydını bir arada gitmese ayıp olur ;) gelince de artık ancak hazirlanirim ( gerçi sabahtan ayarlarım ikramları )

Offf acaba bugün saracagim sarmaları yarına mi saklasam ;) ama olmadı bir çeşit tatlı bir çeşit tuzlu hazır alırım olur biter :63: Sanki ben gidince baklava börek mi açıyor hep bir önceki gün misafiri varsa davet eder artanları kakalak birde utanmadan söyler ay iyi den geldi dün kalanlar da bitti o bahaneler der :KK62:
Bari soylemese :D bazen bende ard arda misafir cagiriyorum. Ev temizken, hazırlık varken.. ama boyle yuzune yuzune soylemem :D ve gercekten fazla yapmisimdir denk gelir yaptiklarim

Kizi parka goturdum. Buyuk kaydiraga ckmak istiyor. Orda da bosluk var dusecek diye olmaz diyorum. Birde parali oyuncaklardan koymuslar onlara gidip duruyo. Avmlerdekiler az geldi.. asagida baska park var oraya gotureyim dedim. Aa bide gitsek heryer islak, yikamislar, cimleri suluyolar. Neyseki bakina bakına yurudugu icin 1 saat gezmis olduk :D

Eve gelince de birkac halımı yikamaya verdim. Ve bahar temizligine start verdim. Ramazan öncesi kuran okutma niyetim var insallah.
Simdi uyuttum hanimi, camasir asip mutfak dolaplarina başlıcam. Hiçte içimden gelmiyor

Anam çok şükür kızın işi çabuk bitti ( belediyenin düzenlediği bir yarışmada okul adına görevliydi )
Gerci temizliğe yardimci olacağını duyunca pek sevindi :D :D :D

Neyse kardeşini o alacak gelirken bende işlere ara vermeden devam edebilirim ;)
Sonra kendi odalarını temizlesinler bana yeter ;)

Anam çok şükür kızın işi çabuk bitti ( belediyenin düzenlediği bir yarışmada okul adına görevliydi )
Gerci temizliğe yardimci olacağını duyunca pek sevindi :D :D :D

Neyse kardeşini o alacak gelirken bende işlere ara vermeden devam edebilirim ;)
Sonra kendi odalarını temizlesinler bana yeter ;)
İkimizede kolay gelsin ben basliyorum :))

Bari soylemese :KK70: bazen bende ard arda misafir cagiriyorum. Ev temizken, hazırlık varken.. ama boyle yuzune yuzune soylemem :KK70: ve gercekten fazla yapmisimdir denk gelir yaptiklarim

Sorma benimde kizdigim o zaten ;) çatlak 2 kere yemeğe çağırdı her defasında hiç yemek yapmamis oluyordu ve resmen de diyordu dün bilmemkimler misafire gelmişti hadi kalanlar da bitsin hem o bahaneler görüşmüş olduk diyor :( Birde inan fazla yapılsa tamam bakıyorsun 1er kepçe çorba zor çıkıyor yada atıyorum bundan az var kim ister diye soruyor :KK57:
En Son resmen eve dönerken sinirden ağladım bukadar da olmaz biz aç değiliz istemiyorum bu şekilde olacaksa diye hatta eşim bile çok bozuldu sonuçta biz her zaman dört dörtlük hazırlamaya çalışıyoruz ve bu gelene saygidir ;)
Peş peşe bende ağrılarım bazen ama özellikle fazla fazla yaparım ama atıyorum misafirin gözüne soka soka kalkipta yarım kalanları gösteripte dünden bu kaldı asla demem :(

Şeytan diyor hiç bir şey yapma ama işte ben rahatsız olurum ;) Misafir kim olursa olsun evin bereketidir ;)

Kizi parka goturdum. Buyuk kaydiraga ckmak istiyor. Orda da bosluk var dusecek diye olmaz diyorum. Birde parali oyuncaklardan koymuslar onlara gidip duruyo. Avmlerdekiler az geldi.. asagida baska park var oraya gotureyim dedim. Aa bide gitsek heryer islak, yikamislar, cimleri suluyolar. Neyseki bakina bakına yurudugu icin 1 saat gezmis olduk :KK70:

Eve gelince de birkac halımı yikamaya verdim. Ve bahar temizligine start verdim. Ramazan öncesi kuran okutma niyetim var insallah.
Simdi uyuttum hanimi, camasir asip mutfak dolaplarina başlıcam. Hiçte içimden gelmiyor

O bahaneler güzel bir yürüyüş olmuş ♡
Valla o Avmlerdeki oyuncakları benimki de çok sever ama alistirmadim baştan yoksa heleki ufakkenyoktan anlamiyorlar sonra dünya para gidiyor :D
En Son ablası 2 ay önce götürdü ona bile kızdım girtlagina yese içim yanmaz o paraya ;)

Sanada kolay gelsin ;) bende Ramazandan once bir dip köşe girer Ramazanda da halilarimi yıkamaya veririm ( keşke yerim olsa valla bayılırım hali yıkamaya :D )
Miss gibi ohhh yorulsadà insan içine siniyor ;) gerçi benim verdiğim yerden çok memnun kaldım en son ;) 3 günde de getiriyorlar

Sorma benimde kizdigim o zaten ;) çatlak 2 kere yemeğe çağırdı her defasında hiç yemek yapmamis oluyordu ve resmen de diyordu dün bilmemkimler misafire gelmişti hadi kalanlar da bitsin hem o bahaneler görüşmüş olduk diyor :( Birde inan fazla yapılsa tamam bakıyorsun 1er kepçe çorba zor çıkıyor yada atıyorum bundan az var kim ister diye soruyor :KK57:
En Son resmen eve dönerken sinirden ağladım bukadar da olmaz biz aç değiliz istemiyorum bu şekilde olacaksa diye hatta eşim bile çok bozuldu sonuçta biz her zaman dört dörtlük hazırlamaya çalışıyoruz ve bu gelene saygidir ;)
Peş peşe bende ağrılarım bazen ama özellikle fazla fazla yaparım ama atıyorum misafirin gözüne soka soka kalkipta yarım kalanları gösteripte dünden bu kaldı asla demem :(

Şeytan diyor hiç bir şey yapma ama işte ben rahatsız olurum ;) Misafir kim olursa olsun evin bereketidir ;)

O bahaneler güzel bir yürüyüş olmuş ♡
Valla o Avmlerdeki oyuncakları benimki de çok sever ama alistirmadim baştan yoksa heleki ufakkenyoktan anlamiyorlar sonra dünya para gidiyor :D
En Son ablası 2 ay önce götürdü ona bile kızdım girtlagina yese içim yanmaz o paraya ;)

Sanada kolay gelsin ;) bende Ramazandan once bir dip köşe girer Ramazanda da halilarimi yıkamaya veririm ( keşke yerim olsa valla bayılırım hali yıkamaya :D )
Miss gibi ohhh yorulsadà insan içine siniyor ;) gerçi benim verdiğim yerden çok memnun kaldım en son ;) 3 günde de getiriyorlar
Misafir berekettir boşver sen yap yine :)

Hali yikama en son kardesimin sunnetinde 2012de yaptim. Aglaya aglaya bitirdim. Annem hic yardim etmedi. 130 m2 evin halisi yika yika bitmedi. Ustune o evin temizligi. Bir daha asla yikamam. Vereceksin yikatmaya dedim. Kendi eviminkileride yikayacak yer hic olmadi. Suan oturdugum evde balkon bile yok, silkeleyemiyorum bile. O yuzden sık sık yikamaya veriyorum..

Merhaba kızlar nasılsınız dün giremedim çok yoğundum Cumartesi de ağır misafirlerim geliyor evde temizlikçi var gerçekten 2 çocuklu hayat çok zormuş evde olmama rağmen
Çalışmaya tekrar başlayınca ne olacak bilmiyorum
Kolay gelsin. İse basladigin zamani simdiden dusunme. İnsallah allah kolayligini verir

Ben de insülin için ilaç kullandım bir dönem glifor başka zaman da matofin diye evet bunlar ilk zamanlar da bulantı yapıyor
Glukofen kullaniyorum bende. Ama aynı glifor gibi fark yok hiç. Duzenli kullanamadim bir turlu o yuzden bunyem alisamadi. Aslinda ilk zamanlar bulanti yapmamisti anlamadimki

Gelsin menü
Sabah 9.30
3 yumurtadan omlet, az peynirli ve kaşarlı (kizimla ortak)
2 domates
2 salatalik
Kiraz sapi cayi

14.00
4ykyulaf+4ykyogurt+1ck toztarcin+3 kayısı

16.00
Marul+cigkofte

19.30
6yk ispanak
3ykdan az yogurt
2 dilim kepek ekmeği

Ve akşam cıssı dondurma :(