Sorma benimde kizdigim o zaten
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
çatlak 2 kere yemeğe çağırdı her defasında hiç yemek yapmamis oluyordu ve resmen de diyordu dün bilmemkimler misafire gelmişti hadi kalanlar da bitsin hem o bahaneler görüşmüş olduk diyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Birde inan fazla yapılsa tamam bakıyorsun 1er kepçe çorba zor çıkıyor yada atıyorum bundan az var kim ister diye soruyor
![KK57 :KK57: :KK57:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk57.gif)
En Son resmen eve dönerken sinirden ağladım bukadar da olmaz biz aç değiliz istemiyorum bu şekilde olacaksa diye hatta eşim bile çok bozuldu sonuçta biz her zaman dört dörtlük hazırlamaya çalışıyoruz ve bu gelene saygidir
Peş peşe bende ağrılarım bazen ama özellikle fazla fazla yaparım ama atıyorum misafirin gözüne soka soka kalkipta yarım kalanları gösteripte dünden bu kaldı asla demem
Şeytan diyor hiç bir şey yapma ama işte ben rahatsız olurum
Misafir kim olursa olsun evin bereketidir
O bahaneler güzel bir yürüyüş olmuş ♡
Valla o Avmlerdeki oyuncakları benimki de çok sever ama alistirmadim baştan yoksa heleki ufakkenyoktan anlamiyorlar sonra dünya para gidiyor
En Son ablası 2 ay önce götürdü ona bile kızdım girtlagina yese içim yanmaz o paraya
Sanada kolay gelsin
bende Ramazandan once bir dip köşe girer Ramazanda da halilarimi yıkamaya veririm ( keşke yerim olsa valla bayılırım hali yıkamaya
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
)
Miss gibi ohhh yorulsadà insan içine siniyor
gerçi benim verdiğim yerden çok memnun kaldım en son
3 günde de getiriyorlar