Canim sanirim buraya ilk yazdigin gunden itibaren,duzenli gunluk menu paylastiktan sonra 3. Yada 2. Hafta listeye dahil olabiliyorsun.sen 2 ,3 hafta icinde kilondan eksil,dahil olursun listeyeGünaydın canım ben listede olacak mıyım nasıl yapalım acaba listede olmak bana hedef için daha iyi mi olur en son 64 gibi olmam lazım nasıl hesaplıcaz
Teşekkür ederim sağlun inşallah başarırım sabah tartıldım 88.6 olmuşum biran önce kilo vermem lazimSen kabul ettiysen,isaretliycen biyer yok.kabul etmen yeterlihosgeldin bu arada
Biraz bogazdan kismak,birazda hareketle gidiyor emin ol.bu hafta azim edersen seni haftaya cuma 87.5 goruruzTeşekkür ederim sağlun inşallah başarırım sabah tartıldım 88.6 olmuşum biran önce kilo vermem lazim
Günaydın canım ben listede olacak mıyım nasıl yapalım acaba listede olmak bana hedef için daha iyi mi olur en son 64 gibi olmam lazım nasıl hesaplıcaz
Himm arkadas onceden takima uye oldugu icinmi ole oluyor.oda iyyimisCanım izne ayrılan üye olduğun ve 6 ayı geçtiği için artiyla da olsa listeye dahil olabiliyorsun zaten
İstersen hemen eklerim nasılsa yüzden baya bir bölünecek ve listeye kötü etki etmez ama bak sonra strese girdim deme
Sıkı tutarım dersen hemen eklerim canım ♡
Himm arkadas onceden takima uye oldugu icinmi ole oluyor.oda iyyimis
Tünaydın. Ben şuan düne gore + dayım. Ogleden sonra bildirim yapicam. Dun 96.1 idim bugun 96.5
Tamam yazıcam :)Gecen cuma ki kilonun da yaz canım bakalım ne kadar fark var geçen haftaya göremerakla bekliyorum
Grupta ne gibi paylaşımlar yapmam gerekiyoSen kabul ettiysen,isaretliycen biyer yok.kabul etmen yeterlihosgeldin bu arada
Ekle canım çünkü listeye girersem en azından takım ve arkadaşlar için daha çok çaba gösteririmCanım izne ayrılan üye olduğun ve 6 ayı geçtiği için artiyla da olsa listeye dahil olabiliyorsun zaten
İstersen hemen eklerim nasılsa yüzden baya bir bölünecek ve listeye kötü etki etmez ama bak sonra strese girdim deme
Sıkı tutarım dersen hemen eklerim canım ♡
Canim gun boyunca yedigin ögünleri,aralari yazicaksin.ictigin su miktarini,yaptigin sporlarin sayisini veya dakikasini yazabilirsin.bole yani bide sonuna kaptanimizGrupta ne gibi paylaşımlar yapmam gerekiyo
Spor yapınca puanlama oluyomus o ne işe yariyorCanim gun boyunca yedigin ögünleri,aralari yazicaksin.ictigin su miktarini,yaptigin sporlarin sayisini veya dakikasini yazabilirsin.bole yani bide sonuna kaptanimizoynakbasi34 ve Elhan ablamizi etiketlersen.senin yediklerini yorumlar ve sana yol gosterirler.bu kadar...
Gerisi senin azim ve gayretine kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?