• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kendi irademe sahip çıkamıyorum çok mu önemli tatlı yemek
Dondurma yemesem ekmek yemesem açlıktan ölür müyüm
Dişimi sıkıp 3-4 ay adam gibi diyet yapsam bitecek bu iş
Neden kendime bu kötülüğü yapıyorum neden kilolu olmak zorunda gibi hissediyorum ya da zayıflamaya gönülden inanmıyorum

Öğretmeni bile diyor 3 gündür Buse Ceren hep halsizlik ve keyifsiz diye :KK43:
Daha yatmadan bana tembihliyor bana beslenme koyma canım hiç bir şey istemiyor diye :KK43:
Allahtan idrar yolları enfeksiyonu için doktorun verdiği Antibiyotik, D Vitamini ve Demir ilacını itiraz etmeden içiyor :KK66:

Yerinde duramayan etrafına neşe saçan kuzumu özledim :KK43:
Bugün beslenmesini bile arkadaşı zorla yemesini sağlamış ( sanırım Annesi evde durumla alakali konuşmuş kızcağız beni seviyorsan ye diye diye resmen eliyle beslemis ♡♡♡♡ )

Yok ciddi ciddi psikolojik destek alacağım bu beslenme duzensizligim yüzünden :KK43:
Hani şu TLC deki ağır yasamlarda hep mutlaka altında bir şey çıkıyor ya yeme bozukluklarin :KK43: bende de var mı acaba bir şey diyorum ciddi ciddi :KK43:
En azindan belki o zaman şu duzensizlikten daha cabuk kurtulurum
Hepimizde az ya da çok psikolojik yeme bozuklukları var canım strese girince yiyoruz sevinince yine yiyoruz duygularımızı neden yemeyle bağdaştırıyoruz sorun burda aslında

Kendi irademe sahip çıkamıyorum çok mu önemli tatlı yemek
Dondurma yemesem ekmek yemesem açlıktan ölür müyüm
Dişimi sıkıp 3-4 ay adam gibi diyet yapsam bitecek bu iş
Neden kendime bu kötülüğü yapıyorum neden kilolu olmak zorunda gibi hissediyorum ya da zayıflamaya gönülden inanmıyorum

Gulsencigim inan senin kiloda olmak için neler vermezdim ;) hani benimki biraz terzi kendi söküğünü dikme gibi oluyor ama seni biliyorum ;) daha evvel çok güzel kilolar verebildiği ve hazır çok çok fazla arti yokken şu bir kaç ayı atlatabilecegine adım gibi eminim ♡♡♡♡

Aynı şey tabiki benim için de geçerli ama benim süreç tabi daha uzun olunca benim tamamen beynimi formatlamam lazım ;)

Hepimizde az ya da çok psikolojik yeme bozuklukları var canım strese girince yiyoruz sevinince yine yiyoruz duygularımızı neden yemeyle bağdaştırıyoruz sorun burda aslında

Yok benimki tamamen strese girince oluyor ;) inan ben kendimi iyi hissedince aynada bile kendime daha bir güzel bakıyor ve sanki günden güne minik bir fark görünce bile daha da fazlası için enerji doluyorum ;)
Zaten bu kiloları da hep geçmişte sıkıntılı dönemlerde almadım mi :( kaynanaya sinirlendim yedim, kayinpedere sinirlendim yedim, millete derdimi anlatamadikca ağlayarak yedim ( resmen amerikan filmlerindeki depresyona giren hatunlar gibiydim )
Hani sinirimi yemeklerden çıkarır gibiydim ( malum çikolata mutluluk veriyor hesabı :( evet o An mutlu oluyordum ama sonrasında kendimden daha çok nefret ederdim :( )

Bunun artık önüne geçmem şart ;) gerçi eskisi gibi asla değilim ama bu sefer de düzensiz besleniyorum suyum ihmal ediyorum tabi ödem olunca daha çok canım sıkılıyor ve yine döngüyü kiramiyorum ;)

Aslında sorunun ne olduğunu biliyorum ama işte o döngüyü yok edecek gücü sıkıntılar devam ettikce bulamıyorum diyebilirim ;)
Yoksa kendimi iyi hissettigimde zevkle tabaklarimi hazırlıyorum ♡

Yok benimki tamamen strese girince oluyor ;) inan ben kendimi iyi hissedince aynada bile kendime daha bir güzel bakıyor ve sanki günden güne minik bir fark görünce bile daha da fazlası için enerji doluyorum ;)
Zaten bu kiloları da hep geçmişte sıkıntılı dönemlerde almadım mi :( kaynanaya sinirlendim yedim, kayinpedere sinirlendim yedim, millete derdimi anlatamadikca ağlayarak yedim ( resmen amerikan filmlerindeki depresyona giren hatunlar gibiydim )
Hani sinirimi yemeklerden çıkarır gibiydim ( malum çikolata mutluluk veriyor hesabı :( evet o An mutlu oluyordum ama sonrasında kendimden daha çok nefret ederdim :( )

Bunun artık önüne geçmem şart ;) gerçi eskisi gibi asla değilim ama bu sefer de düzensiz besleniyorum suyum ihmal ediyorum tabi ödem olunca daha çok canım sıkılıyor ve yine döngüyü kiramiyorum ;)

Aslında sorunun ne olduğunu biliyorum ama işte o döngüyü yok edecek gücü sıkıntılar devam ettikce bulamıyorum diyebilirim ;)
Yoksa kendimi iyi hissettigimde zevkle tabaklarimi hazırlıyorum ♡
Ayni beni anlattin. Ona sinirlen ye, buna üzül ye. Hep çare yemekte buldum. Dogum 113le girdim 3 ay sonra 100düm. 97ye kadar gerilemisken gecen yil nisanda, bu kış kızım uyumadigi her gece ekmek arasi yedim. Subatti sanirim 103 gördüm.
Şuan kizim kucagimda. Daha yeni uyudu. Ve midem kaziniyor şuan gercekten cok aciktim. Ama yemicem, zaten sahur yapicam 4te. Oyleki bazen sabah esimi gecirip kahvalti yapiyorum 6 da . Kitliktan cikmis gibi aç uyaniyorum. Evet hâla yeme istegim cok fazla. Ama yatagin altinda hurçtaki kiyafetlerimi dusunuyorum. Aynaya baktigimda gecmisteki uzun yüzümü gormek istiyorum. Simdi yusyuvarlak yüzüm. Yani elbette kacamak olur, elbette bazen uyamayabiliriz. Koyvermicez. Yarin yine devam edicez.

Beynimiz obez, beynimizi yenmemiz lazim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Şükür bu sabah daha dinç uyandım ;) Büyük kızım okula gitmekten vazgeçmiş bu sabah ( kardeşini hastaneye götüreceğim ya aklı kalacak diye oda benle gelmek istedi )
Bende hazir uyanmisken kendime hemen sıcak suyumu yaptım biraz kendime geleyim de eşimi gönderip kahvaltimi da yaparım ;)

Bu arada herkesin Kandili mübarek olsun ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine bütün dualarimizi kabul etsin ....Aminnnn

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Şükür bu sabah daha dinç uyandım :KK66: Büyük kızım okula gitmekten vazgeçmiş bu sabah ( kardeşini hastaneye götüreceğim ya aklı kalacak diye oda benle gelmek istedi )
Bende hazir uyanmisken kendime hemen sıcak suyumu yaptım biraz kendime geleyim de eşimi gönderip kahvaltimi da yaparım :KK66:

Bu arada herkesin Kandili mübarek olsun ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine bütün dualarimizi kabul etsin ....Aminnnn
Rabbim senide sıkıntindan biran once kurtarsin canim.sifa versin Allahim💜

Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Berat kandiliniz mubarek olsun

Yok ciddi ciddi psikolojik destek alacağım bu beslenme duzensizligim yüzünden :KK43:
Hani şu TLC deki ağır yasamlarda hep mutlaka altında bir şey çıkıyor ya yeme bozukluklarin :KK43: bende de var mı acaba bir şey diyorum ciddi ciddi :KK43:
En azindan belki o zaman şu duzensizlikten daha cabuk kurtulurum
Kizzz oyle demeeee onlarin hep tecavuz cikiyor altta yatan nedenleri :KK43:

Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Berat kandiliniz mubarek olsun

Kizzz oyle demeeee onlarin hep tecavuz cikiyor altta yatan nedenleri :KK43:

Aman Rabbim esirgesin. ...Aminnnn
Yok bazen de hani çocuklukta yaşanan atıyorum baskı yada başka bir şey çıkıyor ya o bakımdan demiştim ;) hani çocuk olduğunda unuttum sanırsın ama beyin onu bilinç altına atıp seneler sonra da olsa ortaya çıkarırmış ya o hesap demiştim ;)

****8. TAKIM 618. ETAP****

mavimli ( 77 / / / %)
Bonus ( 104.2 / / / % )
Umutluanne83 ( 85 / / / % )
Zarpy ( 77.7 / / / % )
HasibeG ( 95.6 / / / % )
Birbardakcay ( 81 / / / %)
aijoo ( / / / % ) Yeni Üye, başlangıç 28 Mart, başlangıç 98.7 kg, hedef 85 kg

8. Takım Ortalaması; %

Son düzenleme:
Listemi de hazır ;) umarım herkes bol eksilerle gelir ♡♡♡♡

Bende birazdan duş alıp kürünü da kiyafetlerini hazirlayayim sonra kuzu almadan Kandilli en azından eşimin Teyzesi ve halasina ugrarim ;) hastane dönüşü de kızlarla köye uğrar Anneme geçerim ;) bu aksam yemeğe ondayiz bari gunduzden diğerlerinin de gönlünü yapayım ♡

Listemi de hazır :KK66: umarım herkes bol eksilerle gelir ♡♡♡♡

Bende birazdan duş alıp kürünü da kiyafetlerini hazirlayayim sonra kuzu almadan Kandilli en azından eşimin Teyzesi ve halasina ugrarim :KK66: hastane dönüşü de kızlarla köye uğrar Anneme geçerim :KK66: bu aksam yemeğe ondayiz bari gunduzden diğerlerinin de gönlünü yapayım ♡
Günaydın canım ben listede olacak mıyım nasıl yapalım acaba listede olmak bana hedef için daha iyi mi olur en son 64 gibi olmam lazım nasıl hesaplıcaz

Back