• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cnn
Günaydın canım ben listede olacak mıyım nasıl yapalım acaba listede olmak bana hedef için daha iyi mi olur en son 64 gibi olmam lazım nasıl hesaplıcaz
Canim sanirim buraya ilk yazdigin gunden itibaren,duzenli gunluk menu paylastiktan sonra 3. Yada 2. Hafta listeye dahil olabiliyorsun.sen 2 ,3 hafta icinde kilondan eksil,dahil olursun listeye
oynakbasi34 oynakbasi34

Teşekkür ederim sağlun inşallah başarırım sabah tartıldım 88.6 olmuşum biran önce kilo vermem lazim😔
Biraz bogazdan kismak,birazda hareketle gidiyor emin ol.bu hafta azim edersen seni haftaya cuma 87.5 goruruz👍

Günaydın canım ben listede olacak mıyım nasıl yapalım acaba listede olmak bana hedef için daha iyi mi olur en son 64 gibi olmam lazım nasıl hesaplıcaz

Canım izne ayrılan üye olduğun ve 6 ayı geçtiği için artiyla da olsa listeye dahil olabiliyorsun zaten ;)
İstersen hemen eklerim nasılsa yüzden baya bir bölünecek ve listeye kötü etki etmez ama bak sonra strese girdim deme ;)
Sıkı tutarım dersen hemen eklerim canım ♡

Canım izne ayrılan üye olduğun ve 6 ayı geçtiği için artiyla da olsa listeye dahil olabiliyorsun zaten :KK66:
İstersen hemen eklerim nasılsa yüzden baya bir bölünecek ve listeye kötü etki etmez ama bak sonra strese girdim deme :KK66:
Himm arkadas onceden takima uye oldugu icinmi ole oluyor.oda iyyimis😊👍

****8. TAKIM 618. ETAP****

mavimli ( 77 / / / %)
Bonus ( 104.2 / / / % )
Umutluanne83 ( 85 / / / % )
Zarpy ( 77.7 / / / % )
HasibeG ( 95.6 / / / % )
Birbardakcay ( 81 / / / %)
aijoo ( / / / % ) Yeni Üye, başlangıç 28 Mart, başlangıç 98.7 kg, hedef 85 kg
adayaren38 ( 62 / / + / % ) 546. Etap izne ayrılan üye artı ile döndü ( extrem 2 B ), yüzdesi 72'ye bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Himm arkadas onceden takima uye oldugu icinmi ole oluyor.oda iyyimis😊👍

Daha önce yarisip izne ayrılan üyelerde alınan Kilo %5den fazla ise ve 6 ay geçtikten sonra dilediği An listeye donebiliyor ( extrem dediğimiz durum yani kısa sürede verilemeyecek kadar çok alınan kiloda geçerli ;) )
Birde yarıştan geri dönmek üzere ayrılan üyeler ancak direk listeye dahil olabiliyor ama Son bildirimde onda da NOT düşmek gerekiyor atıyorum sağlık sebebiyle geri dönmek üzere ayrılıyor gibilerinden ;)

****8. TAKIM 618. ETAP****

mavimli ( 77 / / / %)
Bonus ( 104.2 / / / % )
Umutluanne83 ( 85 / / / % )
Zarpy ( 77.7 / 76.4 / 1.3 / 1.67 % )
HasibeG ( 95.6 / / / % )
Birbardakcay ( 81 / / / %)
aijoo ( / / / % ) Yeni Üye, başlangıç 28 Mart, başlangıç 98.7 kg, hedef 85 kg
adayaren38 ( 62 / / + / % ) 546. Etap izne ayrılan üye artı ile döndü ( extrem 2 B ), yüzdesi 72'ye bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Canım izne ayrılan üye olduğun ve 6 ayı geçtiği için artiyla da olsa listeye dahil olabiliyorsun zaten :KK66:
İstersen hemen eklerim nasılsa yüzden baya bir bölünecek ve listeye kötü etki etmez ama bak sonra strese girdim deme :KK66:
Ekle canım çünkü listeye girersem en azından takım ve arkadaşlar için daha çok çaba gösteririm

Sabah 73.8 çıktım

Back