Hoş geldin Eslemeymen.. Şu anda yasadigin sıkıntıları hepimiz yaşadık. Aynı cümleleri yeni gelen her üyeye söylüyorum klişe oldu buradaysan eleştirilere de kulak veriyorsan zaman içinde inceldigini görüyorsun. Ben hem kaçamak yaparım, ekmekten gün gezmelerinden vazgeçmem diyorsan canlı kanlı bir diyetisyene git vakit kaybetme derim.Cok tesekkürler gruba kabul ettiginiz için inşallah motive olur ve kilo veririm cünkü o kadar rahatsiz ediyorki üstüme kıyafet bile almak istemiyorum ..cuma dan cumaya mi kilo bildirimi yapicaz
Günlük menülerini saat saat yazmanı rica ediyorum.
Sabah 00.00
Ara 00.00
Öğle 00.00
Akşamı en geç 20.00 kadar kapatıp su veya çaylara devam edebilirsin. Olur ya bu saatten sonra miden kazinirsa da bir bardak tarçınlı süt veya kefir içebilir , şeker oranı düşük bir porsiyon meyve yiyebilirsin. Dört kaşık yoğurt da olabilir.
Gün içinde en az iki litre su içmelisin.
Pazartesi sabahı aç karnına tuvaletten sonra bir de kontrol tartı bildirimimiz var. Nasıl beslendiğini bilmiyorum sen yazdikca göreceğiz. Kilo verenlerin tecrübelerinden faydalanmalisin. Bunun için de KK Diyet bölümündeki sayfaları bir incele. Kilonu merak ediyorum yazdın mı göremedim. Boy, kilo, yaş yazarsan sevinirim. Zayıflamak istiyorsan bizimle kal Eslem. Başarılar dilerim.