• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok tesekkürler gruba kabul ettiginiz için inşallah motive olur ve kilo veririm cünkü o kadar rahatsiz ediyorki üstüme kıyafet bile almak istemiyorum ..cuma dan cumaya mi kilo bildirimi yapicaz
Hoş geldin Eslemeymen.. Şu anda yasadigin sıkıntıları hepimiz yaşadık. Aynı cümleleri yeni gelen her üyeye söylüyorum klişe oldu buradaysan eleştirilere de kulak veriyorsan zaman içinde inceldigini görüyorsun. Ben hem kaçamak yaparım, ekmekten gün gezmelerinden vazgeçmem diyorsan canlı kanlı bir diyetisyene git vakit kaybetme derim.
Günlük menülerini saat saat yazmanı rica ediyorum.
Sabah 00.00
Ara 00.00
Öğle 00.00
Akşamı en geç 20.00 kadar kapatıp su veya çaylara devam edebilirsin. Olur ya bu saatten sonra miden kazinirsa da bir bardak tarçınlı süt veya kefir içebilir , şeker oranı düşük bir porsiyon meyve yiyebilirsin. Dört kaşık yoğurt da olabilir.
Gün içinde en az iki litre su içmelisin.
Pazartesi sabahı aç karnına tuvaletten sonra bir de kontrol tartı bildirimimiz var. Nasıl beslendiğini bilmiyorum sen yazdikca göreceğiz. Kilo verenlerin tecrübelerinden faydalanmalisin. Bunun için de KK Diyet bölümündeki sayfaları bir incele. Kilonu merak ediyorum yazdın mı göremedim. Boy, kilo, yaş yazarsan sevinirim. Zayıflamak istiyorsan bizimle kal Eslem. Başarılar dilerim.

Slm kizlar
Bugunku menum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. dunku menumude yazdim ama seni etiketlemeyi unutmusum insallah gormussundur

Sabah erkenden 1 simit (il merkezine gitmem gerekti bazi evrak isleri vardi)

Ogle tavuklu bezelye yogurt

Aksam tarhana corbasi pirasa yogurt

Aslinda simit yemesem iyiydi ama kotu oldum yollarda uzun zamandirda yemeyince bir baktim elimdeki simit bitmis :eek:

Cok tesekkürler gruba kabul ettiginiz için inşallah motive olur ve kilo veririm cünkü o kadar rahatsiz ediyorki üstüme kıyafet bile almak istemiyorum ..cuma dan cumaya mi kilo bildirimi yapicaz
Hosgeldin cnm

Benim oğlanlarda biri 3. Sinifta,biride 4. Sinifta basladilar tum ramazani tutmaya.hamdolsun simdi biri 8 e,biri 6 ya gidiyor.tutmaya da devam ediyorlar
Hemde en sicak temmuz,haziranda tuttular 👍💜😉

Masallah cnm

Eslemeymen2015 Eslemeymen2015 H Herseyguzelolacak38 kızlar hoşgeldiniz, başka yeni gelen arkadaş varsa kusura bakmasın gözümden kaçtıysa,bugünlerde fazlaca yoğunum yoksa ben buranın muhtarıyım giren çıkan buraya yazmayıp başka yerlere yazan daha aklınıza gelen gelmeyen bir sürü durumu takip etmeyi kendine görev bilmiş Lili muhtar :KK45:

Ben gelemiycem
Hoş geldin Eslemeymen.. Şu anda yasadigin sıkıntıları hepimiz yaşadık. Aynı cümleleri yeni gelen her üyeye söylüyorum klişe oldu buradaysan eleştirilere de kulak veriyorsan zaman içinde inceldigini görüyorsun. Ben hem kaçamak yaparım, ekmekten gün gezmelerinden vazgeçmem diyorsan canlı kanlı bir diyetisyene git vakit kaybetme derim.
Günlük menülerini saat saat yazmanı rica ediyorum.
Sabah 00.00
Ara 00.00
Öğle 00.00
Akşamı en geç 20.00 kadar kapatıp su veya çaylara devam edebilirsin. Olur ya bu saatten sonra miden kazinirsa da bir bardak tarçınlı süt veya kefir içebilir , şeker oranı düşük bir porsiyon meyve yiyebilirsin. Dört kaşık yoğurt da olabilir.
Gün içinde en az iki litre su içmelisin.
Pazartesi sabahı aç karnına tuvaletten sonra bir de kontrol tartı bildirimimiz var. Nasıl beslendiğini bilmiyorum sen yazdikca göreceğiz. Kilo verenlerin tecrübelerinden faydalanmalisin. Bunun için de KK Diyet bölümündeki sayfaları bir incele. Kilonu merak ediyorum yazdın mı göremedim. Boy, kilo, yaş yazarsan sevinirim. Zayıflamak istiyorsan bizimle kal Eslem. Başarılar dilerim.
Evet canım Kilo bildirimi cumaya cumaya :KK66: gerçi pazartesi kontrol tartısi da yapıyoruz haftasonu kaçamakları önlemesi için :KK66: ama cuma kesinlikle yapılması gerek :KK66:

Bu arada kurallarda da görürsün listeye yeni üyeler ancak 3.cu cuma bildiriminde katılabiliyor ( maalesef bu kural esnetilemiyor editörler kaptanlara Liste duzenlerken boşa iş çıkmasın diye malum bazen gelen ama sonraki hafta yok olanlar da oluyor diye )
Ben beceremiycem heralde bu yazışma etiketleme işini afedersiniz kusura bakmayin

Bi

Bilmem uğraştırmak istemem isterseniz çıkıyım gruptan
Olmaz .... gözünü korkutmak için yazmadım yapman gerekenleri. Buraya Eylül'de geldim. 80.2 ile 60.2 ile mezun oldum. Alıntı nasıl yapılır bilmiyordum sen yapabiliyorsun. Ben 50 yaşında bunu ogrendiysem sen daha iyisini yaparsın. Bu kadar çabuk pes etmek olmaz

Olmaz .... gözünü korkutmak için yazmadım yapman gerekenleri. Buraya Eylül'de geldim. 80.2 ile 60.2 ile mezun oldum. Alıntı nasıl yapılır bilmiyordum. Ben 50 yaşında bunu ogrendiysem sen daha iyisini yaparsın. Bu kadar çabuk pes etmek olmaz
Yok pes etmek degilde beceremem diye

Eslemeymen2015 Eslemeymen2015 H Herseyguzelolacak38 kızlar hoşgeldiniz, başka yeni gelen arkadaş varsa kusura bakmasın gözümden kaçtıysa,bugünlerde fazlaca yoğunum yoksa ben buranın muhtarıyım giren çıkan buraya yazmayıp başka yerlere yazan daha aklınıza gelen gelmeyen bir sürü durumu takip etmeyi kendine görev bilmiş Lili muhtar :KK45:

Senin gibi mihtara can kurban :D

Ben gelemiycem

Ben beceremiycem heralde bu yazışma etiketleme işini afedersiniz kusura bakmayin

Canım hemen ilk dakikadan pes etme ;) inan bizde zamanla öğrendik her şeyi ;)
İstersen ilk etapta sadece yaz nasılsa gün geçtikçe alisinca sende ogrenirsin ;)
Hem bak bizim takım bagimlilik yapıyor demedi deme :D

Bu arada Bonus Bonus cancagizim yaziver ordan bana bir 50 dakika yürüyüş :D ki 20 dakikası sırf merdiven yada bayır yukariydi :D eve geldiğimde resmen ağrıdan belim koptu :D ama zorlamadan olmaz yavaş yavaş kiloda gidince daha kolay olacak inşallah ;)

Bana kimse bisey demiyor, kg cok olunca :KK70:
Ama ben bazi kiyafetlerden biraz anlamaya basladim hafif incelme var :-)
Benim yolum çok uzun senin kg bana olsa cok iyi :KK70:
Benimde hedefim bayramda 89 gormek.Diyetisyene kalsa ramazana kadar 90 olurmuşum :KK70:
İnşallah istediğin bedene ve kiloya düşersin canım ben de hamilelikten önce giydiğim bir iki gömlek pantolonumu falan denedim gömleklerin önü birleşmedi pantolonlar da popodan yukarı çıkmadı napıcam bilmiyorum 🤷‍♀️

Sırada yarın güzel bir kahvaltı var. Yumurta( iki tane ile başla istersen) , peynir , zeytin sınırsız yeşillik iki ceviz, veya yarım bardak çığ fındık ben yemedim ama sen istersen bir dilim tam buğday ekmeği- aman beyaz ekmek olmasın- doya doya afiyetle ye..... Bu sadece bir seçenek sen istediğin sevdiğin şekilde yiyebilirsin. Karbonhidrat ve şekerli gıdalar olmasın yeter. Eslemeymen2015 Eslemeymen2015

Bu arada menü de paylaşayım ;) Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. eline oklavayi almadan :D

Gerci pek de iyi değil ama yapacak bir şey yok ;)

Uyanınca 07.45dé
1 kupa sıcak su

Kahvaltı; 10.00da ( arkadaş kahvaltıya çağırdı )
1 parça beyaz peynir
2 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
4 - 5 dilim salatalık
1 tane ufak sigara Böreği ( valla işaret parmağı büyüklüğünde )
1/2 yumurta

Ara 12.00de
1 şekersiz Türk Kahvesi

Ara 15.00de
1 şekersiz Nescafe

Akşam 17.30da
1 kaşarlı tost :(
1 kupa çay

Zoraki yedim bugün ve maalesef doğru düzgün bir öğün yok :( eşim ben yemek yapmadan gelip tost diye tutturunca bende imama uydum :(

1.5 litre ancak su içtim :(

Ne deseniz haklısınız baştan kabulum ;) artık şu iki günü de atlatip kendime odaklanmak istiyorum çünkü cidden artık ağrı çekiyorum yürürken :( :( :(

Bu arada Bonus Bonus cancagizim yaziver ordan bana bir 50 dakika yürüyüş :KK70: ki 20 dakikası sırf merdiven yada bayır yukariydi :KK70: eve geldiğimde resmen ağrıdan belim koptu :KK70: ama zorlamadan olmaz yavaş yavaş kiloda gidince daha kolay olacak inşallah :KK66:
Ben de menunu bekliyorum. :işsiz:
Edit: İçimden geçenler okunmuş

Yok ciddi ciddi psikolojik destek alacağım bu beslenme duzensizligim yüzünden :(
Hani şu TLC deki ağır yasamlarda hep mutlaka altında bir şey çıkıyor ya yeme bozukluklarin :( bende de var mı acaba bir şey diyorum ciddi ciddi :(
En azindan belki o zaman şu duzensizlikten daha cabuk kurtulurum

oynakbasi34 oynakbasi34 Banu sigara böreği o eve hangi ara girdi.... Çocuklar ve eşin diyette sana yardımcı olacaklardi. :KK14:
Yulaf vardı evde yoğurdun içine koyup yiyebilirdin....Eşin yesin tostunu...Lilim niye keyfin yok diyor...

Valla o An aklıma gelmedi :( yoksa dediğin gibi o çok daha mantikli bir seçenek olurdu benim için ;)
İnan 4 gündür kafam hep kuzumda :(
O carpintim var dedikçe içim gidiyor ama yarın inşallah 24 saatlik Ritim Holteri takılırda cumartesi doktor hayırlı haberler verir de bende bir ohhh çekerim ;)

Gecen sene 2018 bana yaramadı diyordum bu fıtık olayları olunca ama su anda 2018i arar oldum :( Sene başından beri hiç aksiyon eksik olmadı senin deyiminle ;)
Bazen de diyorum acaba ben bu kadar herşeye taktikca Rabbim beni sinamaya devam mı ediyor :( hani tabiki şükür günümüze de o An ister istemez yine mi ben diye içimden geçirirken yakaliyorum kendimi :( hani direk sukredip buda sınav ve bunuda Allahın izniyle atlatacagim desem belki hayır daha çabuk bulacak bizi ♡

Back