• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar sular içiliyor mu?
Lütfen ihmal etmeyelim eğer unutuyorsanız telefonda su içme programları onları indirebilir ya da yanınıza yarım lt lik şişe bulundurabilirsiniz mesela hedefiniz 6 tane yarım şişe su bitirmek olsun
Ben suyu çok çok içiyorum emzirdiğim için
Ama gelin görün ki yediklerimi kısamadım bundan sonra azaltmak zorundayım kızım diğer ay ek gıdaya geçince diyetisyene başlayacağım eminim yol gösterir

Ben normalde gidip gelip su içiyorum. Ama miktar hic bilmiyorum. Artik surahi doldurcam oyle iccem ne kadar ictigimi gormek icin. Benim sorunum bir yere gidince su içmiyorum. Mesela haftasonu kursta 1 şişe anca iciyorum 6 saat sonrada ya anneme ya kvme yine fazla icmemis oluyorum
Kızlar sular içiliyor mu?
Lütfen ihmal etmeyelim eğer unutuyorsanız telefonda su içme programları onları indirebilir ya da yanınıza yarım lt lik şişe bulundurabilirsiniz mesela hedefiniz 6 tane yarım şişe su bitirmek olsun
Ben suyu çok çok içiyorum emzirdiğim için
Ama gelin görün ki yediklerimi kısamadım bundan sonra azaltmak zorundayım kızım diğer ay ek gıdaya geçince diyetisyene başlayacağım eminim yol gösterir

****8. TAKIM 618. ETAP****

mavimli ( 77 / 77,3 / +0,3 /-0,39 %)
Bonus ( 104.2 / / / % )
Umutluanne83 ( 85 /84,5 / 0,5/0,59 % )
Zarpy ( 77.7 / 76.4 / 1.3 / 1.67 % )
HasibeG ( 95.6 / / / % )
Birbardakcay ( 81 / 80,4 / 0,6 / 0,74 %)
aijoo ( 97,2 / 96,0 / 1,2 / 1,23% ) Yeni Üye, başlangıç 28 Mart, başlangıç 98.7 kg, hedef 85 kg
adayaren38 ( 62 / / + / % ) 546. Etap izne ayrılan üye artı ile döndü ( extrem 2 B ), yüzdesi 72'ye bölündü

8. Takım Ortalaması; %

Ne sen 79.9,nede ben 83 olduk😔😞

Olacağız üzülme pes etmek yok ben oruçluyum bugün yarında inşallah sonra pazar ara vereceğim pazartesi cuma yine oruçluyum sende katıl bana daha çabuk görürüz 3 ayların da sevabına nail oluruz dün bugün ve yarın çok büyük sevabı vardı ben bugün ve yarına tutuyorum işte

****8. TAKIM 618. ETAP****

mavimli ( 77 / 77,3 / +0,3 /-0,39 %)
Bonus ( 104.2 / / / % ) bildirimsiz izne ayrılmak istiyor
Umutluanne83 ( 85 /84,5 / 0,5/0,59 % )
Zarpy ( 77.7 / 76.4 / 1.3 / 1.67 % )
HasibeG ( 95.6 / / / % ) 1. Kez bildirim yapmadı
Birbardakcay ( 81 / 80,4 / 0,6 / 0,74 %)
aijoo ( 97,2 / 96,0 / 1,2 / 1,23% ) Yeni Üye, başlangıç 28 Mart, başlangıç 98.7 kg, hedef 85 kg
adayaren38 ( 62 / 73.8 / + 11.8 / - 0.26 % ) 546. Etap izne ayrılan üye artı ile döndü ( extrem 2 B ), yüzdesi 72'ye bölündü

8. Takım Ortalaması; 0.446 %

Son düzenleme:
Olacağız üzülme pes etmek yok ben oruçluyum bugün yarında inşallah sonra pazar ara vereceğim pazartesi cuma yine oruçluyum sende katıl bana daha çabuk görürüz 3 ayların da sevabına nail oluruz dün bugün ve yarın çok büyük sevabı vardı ben bugün ve yarına tutuyorum işte
Ben de tuttum bugun ,yarinda insallah.Rabbim kabul etsin tum tutulan oruclarii.durmak yok yola devam😊😆

Selamınaleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayirli geceler ;)

Şükür evimize donebilik ;)
Öğlen Hastaneye gidip küçük kuzuma holteri taktirdık ♡ gerçi çıkışta bir posta ağladı ( holterin görünmesi rahatsız etmiş neymiş herkes ona bakiyormus ;)
Neyse Ablası neselendirmek için her türlü isteğini yerine getirdi ♡ hatta bir ara dışarı çıkarıp parka götürdü ;)

Hastaneye gitmeden eşimin teyzesine ve Annesine de uğradık biraz ;) dönüşü de Annemde kaldık ;)

Kizkardesim de çocuklarla geldi ve Allahtan holteri dert etmeden oynadılar ( normalde biziklamak isterler ama bu kez niyeti bozmadilar şükür :D )

Bakalim yarın gittiğimizde ne göreceğiz sonuçlarda ( sabah takılmadan önce okulda yine çarpıntısı olmuş biraz )
Sorduğumda sonrasında olmamış hiç ;)
İnşallah sadece demir eksikliği nedeniyle oluyordur da geçer ilaçlarını kullandıkça ;)

Iyi geceler kizlar
Yatmadan menu vereyim
Sabah yumurta domates salatalik az kasar peyniri 1 dlm ekmek 2 tk kusburnu marmelati
Ogle tazefasulye ve salata
Ara 1 kucuk muz
Aksam az tarhana corbasi taze fasulye yogurt
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Ben de tuttum bugun ,yarinda insallah.Rabbim kabul etsin tum tutulan oruclarii.durmak yok yola devam😊😆

Allah kabul etsin kizlar

Back