- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
Hepimizde az ya da çok psikolojik yeme bozuklukları var canım strese girince yiyoruz sevinince yine yiyoruz duygularımızı neden yemeyle bağdaştırıyoruz sorun burda aslındaYok ciddi ciddi psikolojik destek alacağım bu beslenme duzensizligim yüzünden
Hani şu TLC deki ağır yasamlarda hep mutlaka altında bir şey çıkıyor ya yeme bozukluklarinbende de var mı acaba bir şey diyorum ciddi ciddi
En azindan belki o zaman şu duzensizlikten daha cabuk kurtulurum
Kendi irademe sahip çıkamıyorum çok mu önemli tatlı yemek
Dondurma yemesem ekmek yemesem açlıktan ölür müyüm
Dişimi sıkıp 3-4 ay adam gibi diyet yapsam bitecek bu iş
Neden kendime bu kötülüğü yapıyorum neden kilolu olmak zorunda gibi hissediyorum ya da zayıflamaya gönülden inanmıyorum
Hepimizde az ya da çok psikolojik yeme bozuklukları var canım strese girince yiyoruz sevinince yine yiyoruz duygularımızı neden yemeyle bağdaştırıyoruz sorun burda aslında
Ayni beni anlattin. Ona sinirlen ye, buna üzül ye. Hep çare yemekte buldum. Dogum 113le girdim 3 ay sonra 100düm. 97ye kadar gerilemisken gecen yil nisanda, bu kış kızım uyumadigi her gece ekmek arasi yedim. Subatti sanirim 103 gördüm.Yok benimki tamamen strese girince oluyorinan ben kendimi iyi hissedince aynada bile kendime daha bir güzel bakıyor ve sanki günden güne minik bir fark görünce bile daha da fazlası için enerji doluyorum
Zaten bu kiloları da hep geçmişte sıkıntılı dönemlerde almadım mikaynanaya sinirlendim yedim, kayinpedere sinirlendim yedim, millete derdimi anlatamadikca ağlayarak yedim ( resmen amerikan filmlerindeki depresyona giren hatunlar gibiydim )
Hani sinirimi yemeklerden çıkarır gibiydim ( malum çikolata mutluluk veriyor hesabıevet o An mutlu oluyordum ama sonrasında kendimden daha çok nefret ederdim )
Bunun artık önüne geçmem şartgerçi eskisi gibi asla değilim ama bu sefer de düzensiz besleniyorum suyum ihmal ediyorum tabi ödem olunca daha çok canım sıkılıyor ve yine döngüyü kiramiyorum
Aslında sorunun ne olduğunu biliyorum ama işte o döngüyü yok edecek gücü sıkıntılar devam ettikce bulamıyorum diyebilirim
Yoksa kendimi iyi hissettigimde zevkle tabaklarimi hazırlıyorum ♡
Rabbim senide sıkıntindan biran once kurtarsin canim.sifa versin AllahimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bu sabah daha dinç uyandımBüyük kızım okula gitmekten vazgeçmiş bu sabah ( kardeşini hastaneye götüreceğim ya aklı kalacak diye oda benle gelmek istedi )
Bende hazir uyanmisken kendime hemen sıcak suyumu yaptım biraz kendime geleyim de eşimi gönderip kahvaltimi da yaparım
Bu arada herkesin Kandili mübarek olsun ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine bütün dualarimizi kabul etsin ....Aminnnn
“Ya Rabbi! Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleride affet"
Hayirli kandiller canlar,Rabbim guzel ferah gunler nasip etsin,evimize,ülkemize,dunyamiza insallah
Aminnn
Rabbim senide sıkıntindan biran once kurtarsin canim.sifa versin Allahim
Kizzz oyle demeeee onlarin hep tecavuz cikiyor altta yatan nedenleriYok ciddi ciddi psikolojik destek alacağım bu beslenme duzensizligim yüzünden
Hani şu TLC deki ağır yasamlarda hep mutlaka altında bir şey çıkıyor ya yeme bozukluklarinbende de var mı acaba bir şey diyorum ciddi ciddi
En azindan belki o zaman şu duzensizlikten daha cabuk kurtulurum
Gunaydin kizlar
Hayirli cumalar
Berat kandiliniz mubarek olsun
Kizzz oyle demeeee onlarin hep tecavuz cikiyor altta yatan nedenleri
Günaydın canım ben listede olacak mıyım nasıl yapalım acaba listede olmak bana hedef için daha iyi mi olur en son 64 gibi olmam lazım nasıl hesaplıcazListemi de hazırumarım herkes bol eksilerle gelir ♡♡♡♡
Bende birazdan duş alıp kürünü da kiyafetlerini hazirlayayim sonra kuzu almadan Kandilli en azından eşimin Teyzesi ve halasina ugrarimhastane dönüşü de kızlarla köye uğrar Anneme geçerim bu aksam yemeğe ondayiz bari gunduzden diğerlerinin de gönlünü yapayım ♡
O sayfayı buldum okudum ama kabul ediyorum gibi bir şey bulup işaretliyedim ne yapmam laz i mValla tırstım çünkü böyle mesajlasmalardan fazla anlamam etiketleme filan yani telle pek işim yokta
Sen kabul ettiysen,isaretliycen biyer yok.kabul etmen yeterliO sayfayı buldum okudum ama kabul ediyorum gibi bir şey bulup işaretliyedim ne yapmam laz i m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?