• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün sabah kızı okula götürüp ogretmeniyle konuşur eve dönerim diye düşünüyordum ama okulda sınıflar arasında yarışmalar varmış ve Öğretmen bana yardımcı olurmusun diye rica etti :KK66: hem kuzuyu kollamam için razı geldim :KK66:

Normalde ip Atlama yarisindaydi ama öğretmen durumu öğrenince yarıştan çıkaralım Buse Cereni dedi :KK66: tabi bizimki fena bozulunca çok hafif kendini zorlamadan yapmasına izin verdik :KK66: şükür o An bir sıkıntı olmadı ama ya olursa diye tedirgin olup erken pes etti ( normalde deli gibi ip atlar :KK70: )
Diğer yarışlarda değildi zaten.
Bir ara baktim benden uzakta gözleri dolmuş :KK43: arkadaşı gelip söyledi Buse Cerenin yine kalbı deli gibi atiyormus diye :KK57: )

Tabi ben yine gerildim ve eve geldiğimizde birden kendimi kötü hissettim :KK43: meğer yine tansiyon düşmüş ( büyük 9 küçük 5 olmuş )
Bütün gün o tansiyon yukselmedi gitti :KK43:

Su anda bile baş ağrısı devam ediyor tansiyon düzeldiği halde :KK66:
Bu arada cumartesi günü kuzum Holter takılacak 24 saatlik ( sağ olsun büyük kızın Nöroloji Doktorunun eşi PROF. DR. Ve Çocuk kardiyolojisi ♡ Gece onunla haberlesip durumu izah edince sağ olsun hemen ilgilendi )
Demir eksikliği de yapabilirmis ama oda Hotel takilmasini bir an önce yapalım dedi :KK66: Aslında araba bugün bende olsaydı hemen bile goturebilirdim bugün ama asistaniyla sabah eşim gittikten sonra konuşunca mecbur cumartesiye erteledik :KK66:
Canım ihmal etme ve bol bol dinlensin gerekirse yarın okula gönderme çünkü çocuk sonuçta koşar oynar

Bugün komşum geldi biraz zayıflamış gördüm seni dedi halbuki aynı kilodayım inşallah bayrama kadar ki kısa hedefim 69.9 😄
Bana kimse bisey demiyor, kg cok olunca :D
Ama ben bazi kiyafetlerden biraz anlamaya basladim hafif incelme var (:
Benim yolum çok uzun senin kg bana olsa cok iyi :D
Benimde hedefim bayramda 89 gormek.Diyetisyene kalsa ramazana kadar 90 olurmuşum :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar ;)

Şükür bende biraz daha iyiyim şu anda ;) sabah doktorun asistanini aradım yarın öğleden sonra 24 Saatlik Holter takılacak ♡ Sağ Olsun doktor kendi muayene ücretini almayacak sadece Holter ücretini ödeyeceğim ;)
Aslında esiminde bizimle gelmesini isterdim ama şimdi daha yeni arkadaşının yanına yardıma gittiği için hiç demedim gitmesen de bizimle gelsen diye ;) çünkü biliyorum dersem ya aklı bizde kalacak yada arkadaşını ilk günlerden yarı yolda bırakmış gibi hissedecek ;) o yüzden direk sıkıntı yok arabayı bize ver kuzuyla gideriz dedim ♡

Kuzum hastanede yatacak sandı ( ona göre hastanede kalmak eğlenceli olabilirmiş :D )
Duşunu aldı keyif yapıyor babasının kucağında ( bugün yine 2 kere çarpıntısı olmuş okulda hatta Öğretmen durgunsun iyi hissetmiyormusun demiş )
Kesinlikle hiç yoracak yada heycanlanacak bir durum olmamış hatta her teneffüs Ogretmenimiz sırf benimkine tembihlemis gibi olmasın diye bütün sınıfa tenefuslerde bugün biraz kitap okuyun yada isim şehir oynayın sakin dışarı çıkmayın hava soğuk demiş ♡ hani iyice çocuk etkilenmesin diye ;)

Bugun sabah cuma sanip tartildim. Tam yazacaktim persembe oldugunu farkettim :KK70:
Yarin niyetlenmeyi dusunuyorum tarti isini nasil yapcaz @ oynakbasi34

Bugün tartildiysan yarın öğleden sonra da tartil canım ;) eğer oglenki yüksekse sahurun etkisi sürüyordur o zaman da bugünkü sonucu baz alırız ♡

Canım ihmal etme ve bol bol dinlensin gerekirse yarın okula gönderme çünkü çocuk sonuçta koşar oynar

Valla beslenmesini bile yemek istememiş de arkadaşı çok ısrar edince yemiş ♡ evde kalırsa bu sefer sıkıntı yapar ;) kendi de durumu bildiği için kosturmamiş ;) sadece sohbet etmiş oturduğu yerden teneffüte

Bugün komşum geldi biraz zayıflamış gördüm seni dedi halbuki aynı kilodayım inşallah bayrama kadar ki kısa hedefim 69.9 😄

Süper demekki yağdan birseyler gidiyor yavaş yavaş ;)

Slm bayanlarr.menu bildirelim
Sabah menemen,peynir,zeytin,bikac dal eksimen,salatalik,1 dlm ekmek,cay
Oglen 3-4 kasik makarna
Aksam: cay ve 2 dilim k ekmek ile kahvaltiliklardan yedim.yarin bu yediklerimle oruc tutucam insallah.
300 ip atladim,yatmadan bi 300 daha atliycam😊😉su 1,5 litre olmustur
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Slm bayanlarr.menu bildirelim
Sabah menemen,peynir,zeytin,bikac dal eksimen,salatalik,1 dlm ekmek,cay
Oglen 3-4 kasik makarna
Aksam: cay ve 2 dilim k ekmek ile kahvaltiliklardan yedim.yarin bu yediklerimle oruc tutucam insallah.
300 ip atladim,yatmadan bi 300 daha atliycam😊😉su 1,5 litre olmustur
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Şimdiden Allah kabul etsin canım ;) ben cesaret edemiyorum maalesef şekerden dolayı ( ne zaman denesem öğlen başlıyor elim ayağım bosalmaya :( )
Çok şükür benim büyük kız hiç boş geçmez ne Ramazan nede kandil ♡

Şimdiden Allah kabul etsin canım :KK66: ben cesaret edemiyorum maalesef şekerden dolayı ( ne zaman denesem öğlen başlıyor elim ayağım bosalmaya :KK43: )
Çok şükür benim büyük kız hiç boş geçmez ne Ramazan nede kandil ♡
Masallah cnm ne mutlu.cocuklarimizi,genclerimizi oruc konusunda şevklendirmemiz lazim.yoksa git gide tutmayan nesil cogaliyor😢.onun icin seni tebrik ederim.Rabbim hidayetli cocuklar nasip etsin cumlemize

İyi akşamlar güzel hanımlar:) menümü aldım da geldim:)

Sabah
1 dilim börek (maalesef ama sadece bir dilim,çok etkilemez diye düşünüyorum)
Çökelek
7 zeytin
3-5 ceviz
Salatalık domates

Ara
Kahve

Akşam
Fasülye
Salata

iki saat yürüyüş ve 2.5 lt su Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus

Kızlar yeni arkadaşımız hoşgeldin diyin Eslemeymen2015 Eslemeymen2015

Aramıza hoşgeldin canım ;)

Hemen başta kendimi tanıtayım ;) adım Banu, 39 yaşında biri 18.5 diğer de 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim :D doğum günleri yakın diye bucuklu yazdım :D
Uzun zamandır takımın kaptanligini üstlendim ;) maalesef en kilolu da benim :(
Rekoru 124.5 kgdu hatta 85.9a kadar düşmüştüm ama maalesef sonra bir çok etken geri almama sebep oldu cogunu :( ( sıkıntıya girince maalesef düzensiz beslenme bazende saçma sapan şeyler yüzünden psikolojik ataklar oluyor diyebilirim )
Hayatım aksiyonsuz geçmiyor maalesef ama Allahın izniyle tekrar fazlasını da vereceğim ;)
Kızlar geldikçe sana motivasyon olması için kaç Kilo ile başlayıp kaca düştüklerini yazarlar ;)
Emin ol burada çok motive olup çabucak kiloların fazlasını gonderirsin ;)

Masallah cnm ne mutlu.cocuklarimizi,genclerimizi oruc konusunda şevklendirmemiz lazim.yoksa git gide tutmayan nesil cogaliyor😢.onun icin seni tebrik ederim.Rabbim hidayetli cocuklar nasip etsin cumlemize

Çok şükür büyük de ufaklikta severek oruç tutuyorlar ( gerçi ufaklık 2 senedir yarım günde olsa tutuyor ama bu sene ille tam gün tutarım diyor )
Gecen sene yavrum tam gün tutmak istedi sonra iftara 2 saat kala ağlayarak Anneciğim ben çok aciktim ama daha ezan çok var dedi :D kızım tamam sen bozuk desem olmaz günah dedi :D aslında yarım gün diye niyetlenmisti zaten sonra tam tutarım diye döndü ;) bende en sonunda hemen aaa Allah orucu asla eziyet olarak tutturmak çok kotuysen bozabilirsin sen daha cocuksun dedim ♡ oylelikle biraz çorba içti sonra yine iftarı bekledi :D bu sene yine tam gün tutmaya calisacakmis bende bakarız olmadı ikindiye kadar tutarsin dedim ;)
İkiside özellikle sahura kalkmayı çok seviyorlar birde oturup sahur programı izlemek de hoslarina gidiyor ♡♡♡♡♡
Rabim bozmasin inşallah. ..Aminnnn

Kız kardeşimin 10 yaşında ikizleri yarım gün de tuma neymiş kardeşim ay bayilirlar onlar daha subyan demezmi :D kız siz o yaşta tam tutuyordunuz diyor Babam ama o kiyamiyor ve açıkçası sevdirmeye de çalışmıyor kendi tuttuğu halde ;)

İyi akşamlar güzel hanımlar:) menümü aldım da geldim:)

Sabah
1 dilim börek (maalesef ama sadece bir dilim,çok etkilemez diye düşünüyorum)
Çökelek
7 zeytin
3-5 ceviz
Salatalık domates

Ara
Kahve

Akşam
Fasülye
Salata

iki saat yürüyüş ve 2.5 lt su Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus

Afiyet olsun canım güzel bir menü ;)

Bu arada Eslemeymen2015 Eslemeymen2015
Birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen lazım ;)
Gerci kurallara pek takılma çünkü çok da katı değiliz sadece bekledigimiz istikrar ve azim ;) menü paylaşımı da sırf birbirimizi uyarmak adına yapıyoruz ;) Spor zorunludegil ama yaparsak tabiki bizim için fayda hedefe daha çabuk ulaşmak için ;)
Menüleri yazarken Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Arkadaşımız etiketleniyor ;) Spor yapiyorsan da Bonus Bonus arkadasimizi etiketliyoruz ;)
Gerci şimdiden kafanı karıştırıp seni korkutmayalim nasılsa sende bir kaç güne alışırsın :D

Bu arada Eslemeymen2015 Eslemeymen2015
Birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen lazım :KK66:
Gerci kurallara pek takılma çünkü çok da katı değiliz sadece bekledigimiz istikrar ve azim :KK66: menü paylaşımı da sırf birbirimizi uyarmak adına yapıyoruz :KK66: Spor zorunludegil ama yaparsak tabiki bizim için fayda hedefe daha çabuk ulaşmak için :KK66:
Menüleri yazarken Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Arkadaşımız etiketleniyor :KK66: Spor yapiyorsan da Bonus Bonus arkadasimizi etiketliyoruz :KK66:
Gerci şimdiden kafanı karıştırıp seni korkutmayalim nasılsa sende bir kaç güne alışırsın :KK70:
Valla tırstım çünkü böyle mesajlasmalardan fazla anlamam etiketleme filan yani telle pek işim yokta

Cok tesekkürler gruba kabul ettiginiz için inşallah motive olur ve kilo veririm cünkü o kadar rahatsiz ediyorki üstüme kıyafet bile almak istemiyorum ..cuma dan cumaya mi kilo bildirimi yapicaz

Evet canım Kilo bildirimi cumaya cumaya ;) gerçi pazartesi kontrol tartısi da yapıyoruz haftasonu kaçamakları önlemesi için ;) ama cuma kesinlikle yapılması gerek ;)

Bu arada kurallarda da görürsün listeye yeni üyeler ancak 3.cu cuma bildiriminde katılabiliyor ( maalesef bu kural esnetilemiyor editörler kaptanlara Liste duzenlerken boşa iş çıkmasın diye malum bazen gelen ama sonraki hafta yok olanlar da oluyor diye )

Evet canım Kilo bildirimi cumaya cumaya :KK66: gerçi pazartesi kontrol tartısi da yapıyoruz haftasonu kaçamakları önlemesi için :KK66: ama cuma kesinlikle yapılması gerek :KK66:

Bu arada kurallarda da görürsün listeye yeni üyeler ancak 3.cu cuma bildiriminde katılabiliyor ( maalesef bu kural esnetilemiyor editörler kaptanlara Liste duzenlerken boşa iş çıkmasın diye malum bazen gelen ama sonraki hafta yok olanlar da oluyor diye )
Kuralların yazılı olduğu sayfayı nasil bulucam

Kuralların yazılı olduğu sayfayı nasil bulucam

1. Sayfada canım ;)

Hatta dur LİNK atayım

Kızlar yeni arkadaşımız hoşgeldin diyin Eslemeymen2015 Eslemeymen2015

Aramıza hoşgeldin canım :KK66:

Hemen başta kendimi tanıtayım :KK66: adım Banu, 39 yaşında biri 18.5 diğer de 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim :KK70: doğum günleri yakın diye bucuklu yazdım :KK70:
Uzun zamandır takımın kaptanligini üstlendim :KK66: maalesef en kilolu da benim :KK43:
Rekoru 124.5 kgdu hatta 85.9a kadar düşmüştüm ama maalesef sonra bir çok etken geri almama sebep oldu cogunu :KK43: ( sıkıntıya girince maalesef düzensiz beslenme bazende saçma sapan şeyler yüzünden psikolojik ataklar oluyor diyebilirim )
Hayatım aksiyonsuz geçmiyor maalesef ama Allahın izniyle tekrar fazlasını da vereceğim :KK66:
Kızlar geldikçe sana motivasyon olması için kaç Kilo ile başlayıp kaca düştüklerini yazarlar :KK66:
Emin ol burada çok motive olup çabucak kiloların fazlasını gonderirsin :KK66:

Çok şükür büyük de ufaklikta severek oruç tutuyorlar ( gerçi ufaklık 2 senedir yarım günde olsa tutuyor ama bu sene ille tam gün tutarım diyor )
Gecen sene yavrum tam gün tutmak istedi sonra iftara 2 saat kala ağlayarak Anneciğim ben çok aciktim ama daha ezan çok var dedi :KK70: kızım tamam sen bozuk desem olmaz günah dedi :KK70: aslında yarım gün diye niyetlenmisti zaten sonra tam tutarım diye döndü :KK66: bende en sonunda hemen aaa Allah orucu asla eziyet olarak tutturmak çok kotuysen bozabilirsin sen daha cocuksun dedim ♡ oylelikle biraz çorba içti sonra yine iftarı bekledi :KK70: bu sene yine tam gün tutmaya calisacakmis bende bakarız olmadı ikindiye kadar tutarsin dedim :KK66:
İkiside özellikle sahura kalkmayı çok seviyorlar birde oturup sahur programı izlemek de hoslarina gidiyor ♡♡♡♡♡
Rabim bozmasin inşallah. ..Aminnnn

Kız kardeşimin 10 yaşında ikizleri yarım gün de tuma neymiş kardeşim ay bayilirlar onlar daha subyan demezmi :KK70: kız siz o yaşta tam tutuyordunuz diyor Babam ama o kiyamiyor ve açıkçası sevdirmeye de çalışmıyor kendi tuttuğu halde :KK66:

Afiyet olsun canım güzel bir menü :KK66:
Benim oğlanlarda biri 3. Sinifta,biride 4. Sinifta basladilar tum ramazani tutmaya.hamdolsun simdi biri 8 e,biri 6 ya gidiyor.tutmaya da devam ediyorlar
Hemde en sicak temmuz,haziranda tuttular 👍💜😉

Benim oğlanlarda biri 3. Sinifta,biride 4. Sinifta basladilar tum ramazani tutmaya.hamdolsun simdi biri 8 e,biri 6 ya gidiyor.tutmaya da devam ediyorlar
Hemde en sicak temmuz,haziranda tuttular 👍💜😉

Maşallah kuzulara ♡♡♡♡ Rabbim daim etsin...Aminnnn

Back