- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bonuscum adını soyadını kullanan başka bir üyeyle dalga geçiyorlardı.Benim de nick öyle olunca bozulduktan tabi. Nasıl bir cetedir bu bdv yazarları...birini gözlerine kestirdiler mi toplu kıyıma geçiyorlar...buna rağmen insanlar cesaret edip dertlerini paylaşıyorlar çok garip.Dalga geçmek kimin haddine?
İsmiyle üye olan çok var.
Art niyet düşünmeden sanal ortamda saklanma ihtiyacı duymayan üye oluyolar.
Pek doğru değil bencede ama böyle dalga geçilcek bişey asla değil.
Değermi kendini üzmene?
Menün çok güzel canım...akşam yediğin patates biraz riskli olmuş. Keşke bir dilimcik yeseydin. Umarım kızartma değildir. Fırında veya haşlamaysa bir tık daha az tehlikeli... Afiyet olsun...Mutlu hafta sonları sana da.Slmlar menu gec kaldi ama vermeden gecemezdim
Sabah: maydanozlu yumurta,peynirr, 8-9 zeytin(),bol roka salatalik,çemen(kaynanam karmış sagolsun verdi banada)1 dlm k ekmek
Oglen yok(lgs ile alakali veli toplantisi vardi ordaydim)
Aksam16:30 :1 kase mercimek corbasi,1 kofte,3-4 dilim patates,salata.
Yatmadan kucuk kase chiali yogurt
İyi geceler,mutlu haftasonlarii
oynakbasi34
Elhan
Yürek yiyen bir üye daha ....Gendi ismiyle burda olan başka kim varıdıBulamiyorum
![]()
Geçen hafta da berbattık bu hafta da ....küme düşeceğiz bu gidişle...kaptanımız plan proje yap artık...hastalıktan popişi bir kurtar...Yüzdemiz ciddi çok kötü şu artıları bi daha görmeyelimuğraşıp kilo vereninde emeği gidiyo
Önümüzdeki haftaya avantaj senin için çok üzülme canım...zaten takım olarak kötüydük.
Neşen daim olsun... endorfin patlaması hep spordan.... sağlıklı beslenmeden....bir şey daha var onu demicem
90 lar çalmayacağım mı sandınız
Yılların ötesinde bir şarkıysa ben neydim![]()
Afiyet olsun.... domatesli bulgur pilaviyla ne de güzel giderdi...aylardır ağzıma almadım....detoksum bitsin önce çiğköfte yiyecem zaten...
Zencefil limon bal karışımı yap Banuş....bağisikliginda problem var....iyileşmeden tekrar yakalanıyorsun. Çok geçmiş olsun.Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece daha beter oldum hatta af edersiniz resmen boğularak oksururken soluğu banyoda aldım
Tuvalet kağıdı rulosuyla oturuyorum ama en azından mikrobu daha çabuk atarım inşallah
İngilizce kursu var cimcimenin sonrasında da çay faslı yapılacak ama bu halde gitmek istemiyorum milleti de hasta etmeyeyimbakalım daha iyi olursam giderim belki emin değilim
Kız Asibecim....lazer komple miSlm kizlarrr
Dun menu yazamamistim uyudugum icin hemen oncelikle onu yazayimElhan bana kizmasin cetelemem bos kalmasin
Sirasiyla resimler su sekilde
Sabah
Ara
Ogle esim brokoli bulamamisti bende kabakla yaptim tarifi
Arada 1 hurma 5 badem 1 sade soda yedim ictim 10 yaprak marul vardi onu yemedim ayak ustu yedigim icin resim cekemedim
Aksam
Ara rahatlatici cay resim cekmedim zaten ondan sonrasini hatirlamiyorum
Eki Görüntüle 2255152 Eki Görüntüle 2255151 Eki Görüntüle 2255150 Eki Görüntüle 2255149
Sularimi ictim. 30 dk leslie yaptim onu yazmistim zaten oyle hatirliyorum.
Aksam yatmadan aklima dondurucuya muz atmak geldi son anda onu attim ama detox suyumu yapmadim. Sabah kalkar kalkmaz yaptim attim dolaba ogleden sonra icmeye baslicam.
16.00da lazer randevum var biraz erken gidip dolascam carsida.
Tatlım gene kek... İki dilim çavdar ekmeği arasına peynir marul koysan bundan daha iyiydi...hep kolaya kaçıyorsun....beş dakika alır hazırlaması....sar streç filmine at çantana...1 dil kek ve küçük süt içtim abla gecistirdim
kınada da dotumun üstüne oturmadım eve geldim 3 4 tane çilek yedim yattım
Az bı gayretle bu kadar inceliyorsun biraz daha dişini sıksan istediğin ölçüye ulaşacaksin....yalnız dikkat et...benim hatama düşme...kilosunu belli etmeyenler sinifindaydim ben de....minik minik birikti...zayifsin şunu ye....bunu ye....diyetlik bir vücudun yok deyip algimi alt üst etti etrafımdakiler....hoooop 82.4 oldum...aklım başıma geldiğinde....ayyyy dün gece çok güzel şeyler işittimkalkık olan totoşum zirveye fırladı
millet şok kızın nisaninda 93 kilolu halimle görünce şuan 80 kilo halim bile onlara fena zayıf geldi
tabi olduğumdan zayıf gorunmemin her zaman bir avantaj olduğunu unutmamam lazım.
bugün ve yarın oruç değilim ama pazartesi cuma ya kadar yine oruçlu olacağım inşallah haftaya 79 u ucundanda olsa görürüm inşallah ve elveda 8 ler demek istiyorum![]()
İnşallah bir gün görüşürüz....ne kadar güzel olurdu...takimca buluşsak...yok yok öyle 80 değil 70 73 duruyorum anca bide dün giydiğim elbisede de belime tam oturunca tüm vücut hatları çıkmıştı kına gecelerinde dar giyiniyorum kadın kadinayiz diyebir gün görüşmek nasip olur belkimmm
hayırlı olsun canım
Çaycim sana da alak....
Kayseri'ye de bahar gelmiş anammmm....harika ya....keşke benim de olsa....
Bonuscum adını soyadını kullanan başka bir üyeyle dalga geçiyorlardı.Benim de nick öyle olunca bozulduktan tabi. Nasıl bir cetedir bu bdv yazarları...birini gözlerine kestirdiler mi toplu kıyıma geçiyorlar...buna rağmen insanlar cesaret edip dertlerini paylaşıyorlar çok garip.
Menün çok güzel canım...akşam yediğin patates biraz riskli olmuş. Keşke bir dilimcik yeseydin. Umarım kızartma değildir. Fırında veya haşlamaysa bir tık daha az tehlikeli... Afiyet olsun...Mutlu hafta sonları sana da.
Yürek yiyen bir üye daha ....
Geçen hafta da berbattık bu hafta da ....küme düşeceğiz bu gidişle...kaptanımız plan proje yap artık...hastalıktan popişi bir kurtar...
Önümüzdeki haftaya avantaj senin için çok üzülme canım...zaten takım olarak kötüydük.
Neşen daim olsun... endorfin patlaması hep spordan.... sağlıklı beslenmeden....bir şey daha var onu demicemimoci desin.
Afiyet olsun.... domatesli bulgur pilaviyla ne de güzel giderdi...aylardır ağzıma almadım....detoksum bitsin önce çiğköfte yiyecem zaten...çok güzel yaparım ....canınız çektiyse napim....direnecez gari...
Zencefil limon bal karışımı yap Banuş....bağisikliginda problem var....iyileşmeden tekrar yakalanıyorsun. Çok geçmiş olsun.
Kız Asibecim....lazer komple mibirkac bölgeye ben de düşünüyorum....zaman bulamıyorum yazın gezmekten...ne kadar ödüyorsun seansına...
Tatlım gene kek... İki dilim çavdar ekmeği arasına peynir marul koysan bundan daha iyiydi...hep kolaya kaçıyorsun....beş dakika alır hazırlaması....sar streç filmine at çantana...
Az bı gayretle bu kadar inceliyorsun biraz daha dişini sıksan istediğin ölçüye ulaşacaksin....yalnız dikkat et...benim hatama düşme...kilosunu belli etmeyenler sinifindaydim ben de....minik minik birikti...zayifsin şunu ye....bunu ye....diyetlik bir vücudun yok deyip algimi alt üst etti etrafımdakiler....hoooop 82.4 oldum...aklım başıma geldiğinde....
İnşallah bir gün görüşürüz....ne kadar güzel olurdu...takimca buluşsak...
Çaycim sana da alak....
Güle güle oturun canım.... Allah huzur versin.
Amin ablam.bag evimizden bi kareBonuscum adını soyadını kullanan başka bir üyeyle dalga geçiyorlardı.Benim de nick öyle olunca bozulduktan tabi. Nasıl bir cetedir bu bdv yazarları...birini gözlerine kestirdiler mi toplu kıyıma geçiyorlar...buna rağmen insanlar cesaret edip dertlerini paylaşıyorlar çok garip.
Menün çok güzel canım...akşam yediğin patates biraz riskli olmuş. Keşke bir dilimcik yeseydin. Umarım kızartma değildir. Fırında veya haşlamaysa bir tık daha az tehlikeli... Afiyet olsun...Mutlu hafta sonları sana da.
Geçen hafta da berbattık bu hafta da ....küme düşeceğiz bu gidişle...kaptanımız plan proje yap artık...hastalıktan popişi bir kurtar...
Neşen daim olsun... endorfin patlaması hep spordan.... sağlıklı beslenmeden....bir şey daha var onu demicemimoci desin.
Afiyet olsun.... domatesli bulgur pilaviyla ne de güzel giderdi...aylardır ağzıma almadım....detoksum bitsin önce çiğköfte yiyecem zaten...çok güzel yaparım ....canınız çektiyse napim....direnecez gari...
Zencefil limon bal karışımı yap Banuş....bağisikliginda problem var....iyileşmeden tekrar yakalanıyorsun. Çok geçmiş olsun.
Kız Asibecim....lazer komple mibirkac bölgeye ben de düşünüyorum....zaman bulamıyorum yazın gezmekten...ne kadar ödüyorsun seansına...
Tatlım gene kek... İki dilim çavdar ekmeği arasına peynir marul koysan bundan daha iyiydi...hep kolaya kaçıyorsun....beş dakika alır hazırlaması....sar streç filmine at çantana...
Az bı gayretle bu kadar inceliyorsun biraz daha dişini sıksan istediğin ölçüye ulaşacaksin....yalnız dikkat et...benim hatama düşme...kilosunu belli etmeyenler sinifindaydim ben de....minik minik birikti...zayifsin şunu ye....bunu ye....diyetlik bir vücudun yok deyip algimi alt üst etti etrafımdakiler....hoooop 82.4 oldum...aklım başıma geldiğinde....
Çaycim sana da alak....
Evet cnm kayisi,elma,armut,seftali,kiraz,badem agaclarimz var.sebze olarakta serada cikmayi bekliyo domates biber,buyusunler yerlerine alacaz.yazin sebze meyveye para vermeyiz hamdolsun.topragin verdigini kimse vermiyoroyyyy orada ne güzel sebze meyve yetiştirilir![]()
Menün çok güzel canım. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi yapicam canım. Sipariş verdim yakında gelir yeni ismim. Dalga geçilmekten hiç hoslanmam en iyisi böylesi... tesekkür ederim.
Ayy etap sonuncusu olmusum![]()
Bonuscum adını soyadını kullanan başka bir üyeyle dalga geçiyorlardı.Benim de nick öyle olunca bozulduktan tabi. Nasıl bir cetedir bu bdv yazarları...birini gözlerine kestirdiler mi toplu kıyıma geçiyorlar...buna rağmen insanlar cesaret edip dertlerini paylaşıyorlar çok garip.
Çaycim sana da alak....
Bu benimmmm![]()
Allah'ım Allah'ım onu da düzeltmek lazım....forum guncellendiginde kazene telefon açtım...o hesabımı aktifleştirebildi...siteye giremiyordum. Benim canım... maalesef benim@meryemozcan bu kim abla buda senmisin?
ohhhhh valla ne hoşturrEvet cnm kayisi,elma,armut,seftali,kiraz,badem agaclarimz var.sebze olarakta serada cikmayi bekliyo domates biber,buyusunler yerlerine alacaz.yazin sebze meyveye para vermeyiz hamdolsun.topragin verdigini kimse vermiyor![]()
Hayirli olsun abla,bi manasi varmiBu benimmmm![]()
Sagol cnm.evet sessiz sakin bi yerohhhhh valla ne hoşturr![]()
Ne kadar guzel bir yer cnm islerini yap sonra cayini demle ic ohhh ne kadar huzurlu
4 bolge (alt bacak, ust bacak, kol alti ve ozel bolge) bitene kadar 1400tlydi ama benim araya hamilelik girdi ara verdim 11 ay dogumdan sonra tekrar basladimBonuscum adını soyadını kullanan başka bir üyeyle dalga geçiyorlardı.Benim de nick öyle olunca bozulduktan tabi. Nasıl bir cetedir bu bdv yazarları...birini gözlerine kestirdiler mi toplu kıyıma geçiyorlar...buna rağmen insanlar cesaret edip dertlerini paylaşıyorlar çok garip.
Çaycim sana da alak....
Tesekkurler cnm.evet is sonunda semaverde cayy vazgecilmezNe kadar guzel bir yer cnm islerini yap sonra cayini demle ic ohhh ne kadar huzurlu
4 bolge (alt bacak, ust bacak, kol alti ve ozel bolge) bitene kadar 1400tlydi ama benim araya hamilelik girdi ara verdim 11 ay dogumdan sonra tekrar basladim
Yeni nickin hayirli olsun cnm. Ilk gorunce elham diyesim geldi. Elhanin var mi bir anlami
Ağrısız acısız geçsin çalışmalar canım. Umut da sormuş nickimin anlamını aşağıya yazayım iki kere tekrar etmemiş olurum.Ne kadar guzel bir yer cnm islerini yap sonra cayini demle ic ohhh ne kadar huzurlu
4 bolge (alt bacak, ust bacak, kol alti ve ozel bolge) bitene kadar 1400tlydi ama benim araya hamilelik girdi ara verdim 11 ay dogumdan sonra tekrar basladim
Yeni nickin hayirli olsun cnm. Ilk gorunce elham diyesim geldi. Elhanin var mi bir anlami
Teşekkür ederim. İsmimin anlami : musiki, müzik , nağme, ezgi Osmanlıca bir kelime. Cenab Şahabettin' in çok ünlü bir şiirinden " Elhan-ı Şita ( Kar Nağmeleri)Hayirli olsun abla,bi manasi varmi![]()
Lazere gitcem dolmis bekloyorum. Firsat bu firsat size bir bakayim dedim.
Gule gule kullan cnm rengi cok tatliymis
Evet cnm aynen oyle. Ben de marulu dilimledim salata gibi tabagin altina koydum(yag tuz limon vs atmadim) uzerine tavuk soteleri koydum o sekilde yedim. Aksama tost makinesinde diyor ama ben firinda yapcam. Carsida brokoli bulamazsam onun yerinede kabak koymayi dusunuyorum.
yok yok öyle 80 değil 70 73 duruyorum anca bide dün giydiğim elbisede de belime tam oturunca tüm vücut hatları çıkmıştı kına gecelerinde dar giyiniyorum kadın kadinayiz diyebir gün görüşmek nasip olur belkimmm
hayırlı olsun canım
Sağolun canlar daha güzeli sizin olsun