Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun kaptanimmSelamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece daha beter oldum hatta af edersiniz resmen boğularak oksururken soluğu banyoda aldım
Tuvalet kağıdı rulosuyla oturuyorum ama en azından mikrobu daha çabuk atarım inşallah
İngilizce kursu var cimcimenin sonrasında da çay faslı yapılacak ama bu halde gitmek istemiyorum milleti de hasta etmeyeyimbakalım daha iyi olursam giderim belki emin değilim
Aksam uyuklayinca alintiya cevap vermeyi unutmusum neyseki kaybolmamis alintimArkadaşlar " Bir derdim var"
Yıllar yıllar önce 2007 de üye olduğum bu sitede ilk nickim meryozcan' dı. Sonra meryemozcan şimdi de meryemozcan27 bildiğiniz üzere. Zaman zaman diğer sayfalara bakıyorum. Hatunlar isim soyisimleriyle üye olanlari hep makaraya alıyorlar. Niye böyle yaptıklarını anlamıyorum ama çok saf mi buluyorlar bilmiyorum. Bu şekilde isim yazanlara da yazmak istemeyenlere de saygı duyarım. Yalnız birkaç defa denk geldim bu tür mesajlara bayağı bayağı canım sıkılmaya başladı.Napayım şimdi farklı bir isim mi bulayım? Siz de beni bu şekilde garip bulduysaniz yabancılarin eleştirmesindense sizin olumlu isteginizle halledelim şu işi...Ciddi ciddi yazıyorum derdime bir çare
![]()
Evet buyrun benimGendi ismiyle burda olan başka kim varıdıBulamiyorum
![]()
Aynen canim ben de basvurdum içimizden birine cikacak benceAksam uyuklayinca alintiya cevap vermeyi unutmusum neyseki kaybolmamis alintim![]()
Bence insan kendini nasil rahat hissediyorsa oyle olmali benim icin ismimin bilinmesinin bir sakincasi yok. Bu konuda biraz rahatim sanirim. Sende nasil rahat hissediyorsan o sekilde yap bence. Gecen gun aklima benimde acaba degistirsem mi nickimi diye geldi. Rahatsiz oldugumdan degil degisiklik olsun diye. Herkes hastaydi ya hatta "sarı seron" mu yapsam sifa olurum belki size diye dusundumileride belki yaparim. Su xls ye basvurmustum bakalim banada cikacakmi. Basvuranlar arasinda tanidik isimleri de gordum
![]()
Evet buyrun benim![]()
Önceleri rahatsız etmiyordu... Genç kız değilim n'olacak ki diyordum. Ama insanların başka türlü niyetleri olabilir.
Bir gün olur paylaşma ihtiyacı hissedebilirim belki... Durup dururken nerden takıldım bilmem ki... ortalıkta gezer durursam olacağı buydu...
En iyisi biraz düşüp kendime isim bulayım....ne kadar cin fikirli insanlar var etrafta...işi gücü bırakmış insanlarla uğraşıyorlar...
Bebeğim artık mutlu değilim....
Hadi Allah kabul etsin. Bol bol oyna da erisin yağlar...Yolda ne yiyeceksin tatlım...
Şanslı köfte seniiii harbi aslaaaa kilonu göstermiyosun benim kadar duruyodun doğumgünü resmindeayyyy dün gece çok güzel şeyler işittimkalkık olan totoşum zirveye fırladı
millet şok kızın nisaninda 93 kilolu halimle görünce şuan 80 kilo halim bile onlara fena zayıf geldi
tabi olduğumdan zayıf gorunmemin her zaman bir avantaj olduğunu unutmamam lazım.
bugün ve yarın oruç değilim ama pazartesi cuma ya kadar yine oruçlu olacağım inşallah haftaya 79 u ucundanda olsa görürüm inşallah ve elveda 8 ler demek istiyorum![]()
Canım bugünkü menü ziyafet resmen...sabah bayila bayila içtim...öğle tavuk fajita enfesti... kalçadan yaptım göğüs eti hiç sevmem... akşam da çok lezzetli görünüyor..bunları ileriki günlerde öğün olarak kullanırız... Kim demiş diyet yemeği tatsız olur diye...Bugunun menusunude aksam toplu yazarim insallah
Sabah ara ogunden once leslie 1 mile happy walk yaptim 2 kere toplam 30 dk 90 puanBonus
Insallah bu aksam uyumamda sporumu yaparim.
Elhan cnm sabah kahvaltiyi nasil buldun bugun ben bayildim cok sisirdi zor bitirdim ileride adet oldugumda cnm tatli istedigizamanda bu sekilde kahvalti yapmayi dusunuyorum
Güle güle kullan canım...pek havalı görünüyor...
Sağol ablacanımGüle güle kullan canım...pek havalı görünüyor...
Canım bugünkü menü ziyafet resmen...sabah bayila bayila içtim...öğle tavuk fajita enfesti... kalçadan yaptım göğüs eti hiç sevmem... akşam da çok lezzetli görünüyor..bunları ileriki günlerde öğün olarak kullanırız... Kim demiş diyet yemeği tatsız olur diye...
Şanslı köfte seniiii harbi aslaaaa kilonu göstermiyosun benim kadar duruyodun doğumgünü resmindebu sözlerimle ve milletin gazıyla rehavete kapılma da yani ben canlı görmedim belki de siyahın mucizesidir
![]()