Gule gule kullan ,topraaaammmSağolun canlar daha güzeli sizin olsunHepsiburadadan 136 tl ye aldım almak isteyen olursa,çok renk var ben Meryem ablamın önersiyle kızımıdq düşünerek pembiş aldım
![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gule gule kullan ,topraaaammmSağolun canlar daha güzeli sizin olsunHepsiburadadan 136 tl ye aldım almak isteyen olursa,çok renk var ben Meryem ablamın önersiyle kızımıdq düşünerek pembiş aldım
![]()
Ben bugun a101de gordum kirmizi vardi 129 tlydiSağolun canlar daha güzeli sizin olsun ❤ Hepsiburadadan 136 tl ye aldım almak isteyen olursa,çok renk var ben Meryem ablamın önersiyle kızımıdq düşünerek pembiş aldım![]()
Doğrudur nette gördüm ama geçmiş bilgi sanmıştım hiç ilgilenmemiştimBen bugun a101de gordum kirmizi vardi 129 tlydi![]()
N11 de her renk başka fiyattıBen bugun a101de gordum kirmizi vardi 129 tlydi![]()
Yolun duserse beklerim cnm.ne de olsa buralara yakin memleket
İnşallah canım çok teşekkür ederimYolun duserse beklerim cnm.ne de olsa buralara yakin memleket![]()
Çok zarifsin.Ayy bir hanimefendiye yakisir bir nick olmus ablacimmElhan (kar tanesi) ❄❄❄
sana sans getirir insallah
Bide profilini değiş ayarlarla da oyna herkes mesajlarınıda göremesin iyice kamufle ol ablaaÇok zarifsin.amin canım teşekkür ederim. Herkese her şey yazarım artık... kamufle ettim kendimi
![]()
Kime ne tuttururlarsa deseneN11 de her renk başka fiyattı![]()
Bak onu bilmiyorum... Kendim yazıp kendim mı okuyacam yoksa...bak bunun altından bir şey çıkarsaBide profilini değiş ayarlarla da oyna herkes mesajlarınıda göremesin iyice kamufle ol ablaa![]()
AynenKime ne tuttururlarsa desene![]()
Bilmiyorum cnm bakmadim ne zaman geldigine oracikta duruyorduAynena101 e bu perşembe mi gelmiş ? Bizde siparişi perşembe vermiştik
![]()
Yok hani profilinden nerde ne yazıyo görüyozya milleti hatta ben mavimliyi takip edip tibet kızlarını,yena yı takip edip 90 ları bulmuştumBak onu bilmiyorum... Kendim yazıp kendim mı okuyacam yoksa...bak bunun altından bir şey çıkarsa![]()
7 tl gittiiiii gitti gittiBilmiyorum cnm bakmadim ne zaman geldigine oracikta duruyordu![]()
Yok cnm vestel mix&go markaydiAynı marka değildir 101 deki..iki ayda bozulur o...
Yok yok o çakmadır olamazYok cnm vestel mix&go markaydi