- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bilerek dedimAntinkuntin mi dedin![]()
İyi geceler cınımIyi geceler kizlarrr
Cok uykum var kafam duse duse okudum gecmisi
Spor tapacaktim ama yatayimda dinleneyim sabah 30 dk lelslie yapmistim zaten 90 puanBonus
Menün çok güzel canım. Desteğin için çok teşekkür ederim.Elhan ablamı üzmesin kimse ya
ablam sen boşver insanların beyinlerinde oluşacak ufak bi iki fikircik için rahatsız olma hiç
Bugünkü menüme gelincee
Sabah
Tulum peyniri
3-5 ceviz
8 zeytin
2 bardak çay
Haşlanmış yumurta
Salatalık domates
Ara
Çay
Ara
muz
Akşam
Yoğurt içine fındık fıstık
1.5 lt su ve 30 dk eliptikBonus
Elhan
Dediğin gibi yapicam canım. Sipariş verdim yakında gelir yeni ismim. Dalga geçilmekten hiç hoslanmam en iyisi böylesi... tesekkür ederim.Elhan abla sen ne istersen onu yap tabi ama tercihen kendi isminle burda olma derim.
Menün çok güzel canım. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi yapicam canım. Sipariş verdim yakında gelir yeni ismim. Dalga geçilmekten hiç hoslanmam en iyisi böylesi... tesekkür ederim.
65.0 abla kusura bakma bugun doktor islerim vardı aklımdan çıkmışBonus
@mavimli
D Deliidivane
Sizler kaldınız bildirim yapmayan
Okul dönüşü listeyi nasilsa düzenleyeceğim o yüzden sıkıntı yok ama çokda bekletmezseniz sevinirim![]()
Valla ben gecen haftaya gore verdim ama kaptan almis olarak gostermis anlamadimYüzdemiz ciddi çok kötü şu artıları bi daha görmeyelimuğraşıp kilo vereninde emeği gidiyo
Birbardakcay +2 gelmişsin yavrimu seni beğenip geçiyorum
![]()
90 lar çalmayacağım mı sandınız
Yılların ötesinde bir şarkıysa ben neydim![]()
Ayy cocuklugumuz,gencligimiz![]()