Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece daha beter oldum hatta af edersiniz resmen boğularak oksururken soluğu banyoda aldım
Tuvalet kağıdı rulosuyla oturuyorum ama en azından mikrobu daha çabuk atarım inşallah

İngilizce kursu var cimcimenin sonrasında da çay faslı yapılacak ama bu halde gitmek istemiyorum milleti de hasta etmeyeyim bakalım daha iyi olursam giderim belki emin değilim

Cok gecmis olsun kaptanimm

Aksam uyuklayinca alintiya cevap vermeyi unutmusum neyseki kaybolmamis alintim
Bence insan kendini nasil rahat hissediyorsa oyle olmali benim icin ismimin bilinmesinin bir sakincasi yok. Bu konuda biraz rahatim sanirim. Sende nasil rahat hissediyorsan o sekilde yap bence. Gecen gun aklima benimde acaba degistirsem mi nickimi diye geldi. Rahatsiz oldugumdan degil degisiklik olsun diye. Herkes hastaydi ya hatta "sarı seron" mu yapsam sifa olurum belki size diye dusundum ileride belki yaparim. Su xls ye basvurmustum bakalim banada cikacakmi. Basvuranlar arasinda tanidik isimleri de gordum

Gendi ismiyle burda olan başka kim varıdı Bulamiyorum
Evet buyrun benim

Slm kizlarrr

Dun menu yazamamistim uyudugum icin hemen oncelikle onu yazayim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. bana kizmasin cetelemem bos kalmasin
Sirasiyla resimler su sekilde
Sabah
Ara
Ogle esim brokoli bulamamisti bende kabakla yaptim tarifi
Arada 1 hurma 5 badem 1 sade soda yedim ictim 10 yaprak marul vardi onu yemedim ayak ustu yedigim icin resim cekemedim
Aksam
Ara rahatlatici cay resim cekmedim zaten ondan sonrasini hatirlamiyorum

Sularimi ictim. 30 dk leslie yaptim onu yazmistim zaten oyle hatirliyorum.

Aksam yatmadan aklima dondurucuya muz atmak geldi son anda onu attim ama detox suyumu yapmadim. Sabah kalkar kalkmaz yaptim attim dolaba ogleden sonra icmeye baslicam.

16.00da lazer randevum var biraz erken gidip dolascam carsida.

Bugunun menusunude aksam toplu yazarim insallah
Sabah ara ogunden once leslie 1 mile happy walk yaptim 2 kere toplam 30 dk 90 puan Bonus
Insallah bu aksam uyumamda sporumu yaparim.

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cnm sabah kahvaltiyi nasil buldun bugun ben bayildim cok sisirdi zor bitirdim ileride adet oldugumda cnm tatli istedigizamanda bu sekilde kahvalti yapmayi dusunuyorum

Aynen canim ben de basvurdum içimizden birine cikacak bence

1 dil kek ve küçük süt içtim abla gecistirdim
kınada da dotumun üstüne oturmadım eve geldim 3 4 tane çilek yedim yattım

ayyyy dün gece çok güzel şeyler işittim kalkık olan totoşum zirveye fırladı millet şok kızın nisaninda 93 kilolu halimle görünce şuan 80 kilo halim bile onlara fena zayıf geldi tabi olduğumdan zayıf gorunmemin her zaman bir avantaj olduğunu unutmamam lazım.

bugün ve yarın oruç değilim ama pazartesi cuma ya kadar yine oruçlu olacağım inşallah haftaya 79 u ucundanda olsa görürüm inşallah ve elveda 8 ler demek istiyorum

Şanslı köfte seniiii harbi aslaaaa kilonu göstermiyosun benim kadar duruyodun doğumgünü resminde bu sözlerimle ve milletin gazıyla rehavete kapılma da yani ben canlı görmedim belki de siyahın mucizesidir

Canım bugünkü menü ziyafet resmen...sabah bayila bayila içtim...öğle tavuk fajita enfesti... kalçadan yaptım göğüs eti hiç sevmem... akşam da çok lezzetli görünüyor..bunları ileriki günlerde öğün olarak kullanırız... Kim demiş diyet yemeği tatsız olur diye...

Güle güle kullan canım...pek havalı görünüyor...
Sağol ablacanım senin sayende tanıştım çok tatlış bişeye benziyo, daha temizlemeden hemen çürümek üzere olan elma vardı onu yaptım denemelik yani içmelik değil şahane oldu kızıma da neler neler yaparım

Lazere gitcem dolmis bekloyorum. Firsat bu firsat size bir bakayim dedim.

Kızlaaaaar kızlaaar smoothie blenderm geldiiii
Eki Görüntüle 2255200

Gule gule kullan cnm rengi cok tatliymis

Evet cnm aynen oyle. Ben de marulu dilimledim salata gibi tabagin altina koydum(yag tuz limon vs atmadim) uzerine tavuk soteleri koydum o sekilde yedim. Aksama tost makinesinde diyor ama ben firinda yapcam. Carsida brokoli bulamazsam onun yerinede kabak koymayi dusunuyorum.

Şanslı köfte seniiii harbi aslaaaa kilonu göstermiyosun benim kadar duruyodun doğumgünü resminde bu sözlerimle ve milletin gazıyla rehavete kapılma da yani ben canlı görmedim belki de siyahın mucizesidir

yok yok öyle 80 değil 70 73 duruyorum anca bide dün giydiğim elbisede de belime tam oturunca tüm vücut hatları çıkmıştı kına gecelerinde dar giyiniyorum kadın kadinayiz diye bir gün görüşmek nasip olur belkimmm
Kızlaaaaar kızlaaar smoothie blenderm geldiiii
Eki Görüntüle 2255200

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…