Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

****8. TAKIM 616. ETAP****

mavimli ( 76.5 / 78 / + 1.5 / - 1,96 %)
Bonus ( 105.1 / 104,3 / 0,8 / 0,76 % )
Ucukkacikk ( 65,2 / / / % ) 1. kez Bildirim yapmadı
Umutluanne83 ( 84 / 85 / +1 / -1,19 % )
Zarpy ( 79,4 / 78,9 / 0,5 / 0,63 % )
HasibeG ( 96,7 / 95,6 / 1,1 / 1,14 % )
Birbardakcay ( 79,5 / 81,5 / + 2 / - 2,52 %)
Sefanur54 ( 94,8 / 94 / 0,8 / 0,84 % )

8. Takım Ortalaması; - 0,287 %

Kızlar inanılmaz halsizlik çöktü yine :(
Bugün malum gündüz 23 Nisan için hazırlık yaptık bir arkadaşla ;) tabi başka bir arkadaş daha sağ olsun geleceğim diye kızını da gönderdi ama gelmedi :D :D :D
Hadi yemek faslı falan derken ( sonuçta direk çocuklar okuldan çıkıp geldi ) dikme işlerine başladık ;)
Tabi elde dikince süslemeleri biraz uzun sürdü ve baktım büyük dişçiye gecikecek babasıyla gönderdim ;) Orda bana bir bozuldu ama kadına da ben dişçiye kızımla gideceğim yarım kalsın denmezdi ;) ki zaten hatun çalışıyor sadece cuma günleri izinli ;)

Bozuldu ama mecbur gitti babasıyla ( aradım kanal tedavisi yapılıyormuş şu anda )
Tam işleri bitirdik arkadaşda ya akşamı yaptık biz gidelim derken alt komşu aradı :D ille kızları benim ufaklıkla oynamak istiyorlarmış gelebilirlermi diye :D Tabiki buyursunlar gelsinler dedim ama cidden bayılacak gibi hissediyordum o ara ;)
Kızlarda gel dememi bekliyorlarmış anında kapıda bittiler :D arkadaş bile diyor kız halin yok sırf bu iş için bile zorla ayakta durdun şimdi birde ufak çocuklarla mı uğraşacaksın diye ;) ama kırmak da istemedim kuzuları ;)

Ufak olan ( 3 yaşında ) bir saat kadar oynadı sonra sıkıldım diye indi aşağı ama 5 yaşında olan ısrarla oynamak istiyor hala :D :D :D Annesi çağırmış benim kuzu ufaklığı aşağı indirirken gelsin diye ama istemiyor cadı :D

Sanki 10 kişi tarafından tekme tokat dövülmüş gibi hissediyorum kendimi :(
Yarın birde İngilizce kursu var ve çocuklar kurstayken şu bir türlü alamadığımız beyaz gömlekleri de aradan çıkaralım da artık bitsin yoksa bayılacağım ;) seneye 23 Nisanda yurt dışına kaçayım iyisimi :D

Kızlar inanılmaz halsizlik çöktü yine :(
Bugün malum gündüz 23 Nisan için hazırlık yaptık bir arkadaşla ;) tabi başka bir arkadaş daha sağ olsun geleceğim diye kızını da gönderdi ama gelmedi :D :D :D
Hadi yemek faslı falan derken ( sonuçta direk çocuklar okuldan çıkıp geldi ) dikme işlerine başladık ;)
Tabi elde dikince süslemeleri biraz uzun sürdü ve baktım büyük dişçiye gecikecek babasıyla gönderdim ;) Orda bana bir bozuldu ama kadına da ben dişçiye kızımla gideceğim yarım kalsın denmezdi ;) ki zaten hatun çalışıyor sadece cuma günleri izinli ;)

Bozuldu ama mecbur gitti babasıyla ( aradım kanal tedavisi yapılıyormuş şu anda )
Tam işleri bitirdik arkadaşda ya akşamı yaptık biz gidelim derken alt komşu aradı :D ille kızları benim ufaklıkla oynamak istiyorlarmış gelebilirlermi diye :D Tabiki buyursunlar gelsinler dedim ama cidden bayılacak gibi hissediyordum o ara ;)
Kızlarda gel dememi bekliyorlarmış anında kapıda bittiler :D arkadaş bile diyor kız halin yok sırf bu iş için bile zorla ayakta durdun şimdi birde ufak çocuklarla mı uğraşacaksın diye ;) ama kırmak da istemedim kuzuları ;)

Ufak olan ( 3 yaşında ) bir saat kadar oynadı sonra sıkıldım diye indi aşağı ama 5 yaşında olan ısrarla oynamak istiyor hala :D :D :D Annesi çağırmış benim kuzu ufaklığı aşağı indirirken gelsin diye ama istemiyor cadı :D

Sanki 10 kişi tarafından tekme tokat dövülmüş gibi hissediyorum kendimi :(
Yarın birde İngilizce kursu var ve çocuklar kurstayken şu bir türlü alamadığımız beyaz gömlekleri de aradan çıkaralım da artık bitsin yoksa bayılacağım ;) seneye 23 Nisanda yurt dışına kaçayım iyisimi :D
Seninde gunun cok yorucu gecmis, gece iyice dinlenebilirsin inşallah.
Bende mini istanbul turu yaptim. Hastaneye diye gidince mahvolduk :D

Seninde gunun cok yorucu gecmis, gece iyice dinlenebilirsin inşallah.
Bende mini istanbul turu yaptim. Hastaneye diye gidince mahvolduk :KK70:

Şu minnak misafirimi bir uğurlasam yatacağım da cimcime hiç umursamıyor :D benim kız bile geçti koltuğa oturdu o hala resim yapıyor :D
Benim büyük kızda şimdi yeni geliyor dişçiden ;) anam gelince birde onun nazı var :D ay bayılacağımmmmm :D

Şu minnak misafirimi bir uğurlasam yatacağım da cimcime hiç umursamıyor :D benim kız bile geçti koltuğa oturdu o hala resim yapıyor :D
Benim büyük kızda şimdi yeni geliyor dişçiden ;) anam gelince birde onun nazı var :D ay bayılacağımmmmm :D
Buyuk kizinin gönlünü mutlaka al ama. Ben 16 yasindayken dis cektirdim. Annem beni komşunun benden kucuk kiziyla gonderdi. Hic unutamiyorum. Kendimi cok degersiz hissettim. Sonucta senin evinde misafir varmis kadina kalk git diyemezdin üzül diye demedim sadece gonlunu almalisin :)

Birde komşuda olsa cocugunu bu kadar uzun sure baska birine emanet birakmak cok yanlis ben burda anneyi sucluyorum. Kendi yoksa çocuğu max. 1 saat sonra almalı

Abla bu tercih meselesi.ben sahsen tercih etmezdimki bu platformda adimi bile soylemedim kimseye yani burasi sosyal medya degil tanidiklarinla birbirini eklemiyorsun hatta tam tersi burda kimse seni tanimiyor o yuzden daha ozgur daha rahatsin velhasil basta da dedigim gibi tercih meselesi. Bu durum seni rahatsiz etmiyorsa degistirmene gerek yok baskalarinin dusuncelerinden dolayi.
Önceleri rahatsız etmiyordu... Genç kız değilim n'olacak ki diyordum. Ama insanların başka türlü niyetleri olabilir.
Meryem canım bu tamamen senin tercihin. Takma kim ne diyorsa desin. Sen sonuçta özelini paylaşmıyorsun, diyet muhabbeti yapıyorsun. Tabi başka topiklerde özelini paylaşıyorsan bilemem. Ben başka topiklerde özelimi de paylaştım bebek meselesi tedavi cart curt bu yüzden kkda ismimi paylaşmıyorum. Sadece burdan tanıdığım bir avuç arkadaşım ismimi biliyor.
Bir gün olur paylaşma ihtiyacı hissedebilirim belki... Durup dururken nerden takıldım bilmem ki... ortalıkta gezer durursam olacağı buydu...
Benimde ilk adım ismimin baş harfi ve soyadım yazıyordu. Sonra int aramalarında yazınca hemen çıkıyordu. Ve pek çok yerde aynı adı kullandığım için değiştirdim
En iyisi biraz düşüp kendime isim bulayım....ne kadar cin fikirli insanlar var etrafta...işi gücü bırakmış insanlarla uğraşıyorlar...
an çok biliyor onlar abla boşver sen nasıl mutluysan öyle olur
Bebeğim artık mutlu değilim....
evettt ben kınaya gidiyorum canlar yılda orucu açacağım inşallah 😚😚
Hadi Allah kabul etsin. Bol bol oyna da erisin yağlar...Yolda ne yiyeceksin tatlım...

Arkadaşlar " Bir derdim var" :mad:
Yıllar yıllar önce 2007 de üye olduğum bu sitede ilk nickim meryozcan' dı. Sonra meryemozcan şimdi de meryemozcan27 bildiğiniz üzere. Zaman zaman diğer sayfalara bakıyorum. Hatunlar isim soyisimleriyle üye olanlari hep makaraya alıyorlar. Niye böyle yaptıklarını anlamıyorum ama çok saf mi buluyorlar bilmiyorum. Bu şekilde isim yazanlara da yazmak istemeyenlere de saygı duyarım. Yalnız birkaç defa denk geldim bu tür mesajlara bayağı bayağı canım sıkılmaya başladı. :KK14: Napayım şimdi farklı bir isim mi bulayım? Siz de beni bu şekilde garip bulduysaniz yabancılarin eleştirmesindense sizin olumlu isteginizle halledelim şu işi...Ciddi ciddi yazıyorum derdime bir çare :oops:
Ne dandik insanlar var yahuu,kime ne herkez ne koymak isterse onu koyar😬

****8. TAKIM 616. ETAP****

mavimli ( 76.5 / 78 / + 1.5 / - 1,96 %)
Bonus ( 105.1 / 104,3 / 0,8 / 0,76 % )
Ucukkacikk ( 65,2 / / / % ) 1. kez Bildirim yapmadı
Umutluanne83 ( 84 / 85 / +1 / -1,19 % )
Zarpy ( 79,4 / 78,9 / 0,5 / 0,63 % )
HasibeG ( 96,7 / 95,6 / 1,1 / 1,14 % )
Birbardakcay ( 79,5 / 81,5 / + 2 / - 2,52 %)
Sefanur54 ( 94,8 / 94 / 0,8 / 0,84 % )

8. Takım Ortalaması; - 0,287 %
Ozur dilerim 🤦‍♀🙄🙄

Masallah cnm :nazar:

Sen neden yoksun cnm listede 😨

Izinliyim kuzum ;) baksana bu ara diyetle alakam yok daha doğrusu hep ayak üstü atıştırma durumu var ancak oda bana hayır getirmez diye izne ayrilmistim zaten ;)

Buyuk kizinin gönlünü mutlaka al ama. Ben 16 yasindayken dis cektirdim. Annem beni komşunun benden kucuk kiziyla gonderdi. Hic unutamiyorum. Kendimi cok degersiz hissettim. Sonucta senin evinde misafir varmis kadina kalk git diyemezdin üzül diye demedim sadece gonlunu almalisin :)

Birde komşuda olsa cocugunu bu kadar uzun sure baska birine emanet birakmak cok yanlis ben burda anneyi sucluyorum. Kendi yoksa çocuğu max. 1 saat sonra almalı

Şükür kuzum ağrısı geçince rahatladı ve düşündüğüm gibi Trip atmadı aksine birde kendi mahçup hissetti kendini neymiş masraf çıkarmışmış :D :D :D Dedim saçmalama sana canım feda ♡♡♡♡
Komşu kızlarını da görünce oda şaşırdı Anne bugün kabul günün herhalde :D

Valla ben benimki 8 yaşında olduğu halde pek aşağı yollamam ancak çok ısrar ederse de ay o zaman vaktin varsa bizde bir kahve içeriz derim :D biz otururken onlar oynuyor sonra hadi diyorum ;) çok nadir benden yarım saat fazla kalır ( ayda 1 bile gitmez zaten )
Onunkiler ufak biri 3 biri 5 ;) en Son resmen kızlar uyku saatiniz gelmedi mi deşim büyük olan resmimi bitirmeden gitmem demezmi :D

Daha 10 dakika önce eve indiler :D büyük kızıma artık en az 1 ay çocuk istemiyorum dedim gülüyor sen yine dayanamazsin geleyim mi dediklerinde tabiki gelin dersin diye :D

Izinliyim kuzum ;) baksana bu ara diyetle alakam yok daha doğrusu hep ayak üstü atıştırma durumu var ancak oda bana hayır getirmez diye izne ayrilmistim zaten ;)

Şükür kuzum ağrısı geçince rahatladı ve düşündüğüm gibi Trip atmadı aksine birde kendi mahçup hissetti kendini neymiş masraf çıkarmışmış :D :D :D Dedim saçmalama sana canım feda ♡♡♡♡
Komşu kızlarını da görünce oda şaşırdı Anne bugün kabul günün herhalde :D

Valla ben benimki 8 yaşında olduğu halde pek aşağı yollamam ancak çok ısrar ederse de ay o zaman vaktin varsa bizde bir kahve içeriz derim :D biz otururken onlar oynuyor sonra hadi diyorum ;) çok nadir benden yarım saat fazla kalır ( ayda 1 bile gitmez zaten )
Onunkiler ufak biri 3 biri 5 ;) en Son resmen kızlar uyku saatiniz gelmedi mi deşim büyük olan resmimi bitirmeden gitmem demezmi :D

Daha 10 dakika önce eve indiler :D büyük kızıma artık en az 1 ay çocuk istemiyorum dedim gülüyor sen yine dayanamazsin geleyim mi dediklerinde tabiki gelin dersin diye :D
İyi dinlenmeler oyleyse yarina bomba gibi ol insallah :)

İyi dinlenmeler oyleyse yarina bomba gibi ol insallah :)

Ay inşallah ♡♡♡♡
Diyorum ya bu 23 nisan beni bu sene maf etti :KK43: ne bulasirsin bırak sende hazira kon ama işte yok dayanamıyorum :KK70:
Neyse yarın bir tek gömlekler kaldı onuda kesin halledin olayı bitiriyoruz inşallah :KK66: aaa birde yakalarina broş yapacağız haftaya cuma ama o 1 saatlik iş 2 - 3 kişi birlikte yaparsak :KK66:

Yoruluyoruz ama onları öyle görünce gurur duyuyorum ♡♡♡♡ bu sene 23 Nisanda İstiklal Marşının tamamını okuyacaklar :KK66: benim kuzu da Anons ve öncesinde kısa bir şiir bölümde olacak 2 arkadaşıyla birlikte ♡♡♡♡♡

Ay inşallah ♡♡♡♡
Diyorum ya bu 23 nisan beni bu sene maf etti :KK43: ne bulasirsin bırak sende hazira kon ama işte yok dayanamıyorum :KK70:
Neyse yarın bir tek gömlekler kaldı onuda kesin halledin olayı bitiriyoruz inşallah :KK66: aaa birde yakalarina broş yapacağız haftaya cuma ama o 1 saatlik iş 2 - 3 kişi birlikte yaparsak :KK66:

Yoruluyoruz ama onları öyle görünce gurur duyuyorum ♡♡♡♡ bu sene 23 Nisanda İstiklal Marşının tamamını okuyacaklar :KK66: benim kuzu da Anons ve öncesinde kısa bir şiir bölümde olacak 2 arkadaşıyla birlikte ♡♡♡♡♡
Ne guzel olur izlemesi 23 nisani,benimkiler buyudu artik,kutlama yapan yok😞ama yinede izlemeye gitcem toreni💜

Ne guzel olur izlemesi 23 nisani,benimkiler buyudu artik,kutlama yapan yok😞ama yinede izlemeye gitcem toreni💜

Benim çok hoşuma gidiyor hatta benim büyük kiz daha okula baslamadan bile bizim mahalledeki okula gidiyorduk ♡ liseye kadar devam sonra nasılsa bir şey yapmıyorlar :D

Ay inşallah ♡♡♡♡

Masallah Allah basarilarini daim etsin (:

Benim çok hoşuma gidiyor hatta benim büyük kiz daha okula baslamadan bile bizim mahalledeki okula gidiyorduk ♡ liseye kadar devam sonra nasılsa bir şey yapmıyorlar :D
Bu sene bende kizimi izlemeye goturmek istiyorum :)

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablişkom o dalga geçenler kendilerine baksın,bütün hayatlarını detaylarıyla paylaşıp nicklerini antinkuntin bişey yapınca gizemli kalmıyorlar ;) madem mutlu değilsin kafaya taktın, hiç düşünme bile şahsına münhasır güzel bi nick bulup değiştir cankuşum üzülmeye değmez 💕💕💕🥰😍💋🎈

Back