Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba kızlar
Kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 75.2
Güncel: 72.9
Fark 2.3
Yüzde 3.05

Masallah cnm :nazar:

****8. TAKIM 616. ETAP****

mavimli ( 76.5 / 76.5 / / %)
Bonus ( 105.1 / / / % )
Ucukkacikk ( 65,2 / / / % )
Umutluanne83 ( 84 / / / % )
Zarpy ( 79,4 / 78,9 / 0,5 / 0,63 % )
HasibeG ( 96,7 / 95,6 / 1,1 / 1,14 % )
Birbardakcay ( 79,5 / 81,5 / + 2 / - 2,52 %)
Sefanur54 ( 94,8 / 94 / 0,8 / 0,84 % )

8. Takım Ortalaması; %
Sen neden yoksun cnm listede 😨

Günaydın kızlar
Bonus Bonus
mavimli mavimli
@Ucukkacikk

Sizler kaldınız bildirim yapmayan ;)
Okul dönüşü listeyi nasilsa düzenleyeceğim o yüzden sıkıntı yok ama çokda bekletmezseniz sevinirim ;)
Off Kusura bakmayın son birkaç gündür iyi değilim. Sabah tartıda 78 gördüm :( ne demem gerekiyor bilmiyorum :( 1,5 kilo mu almışım ne :( kesin etap sonuncusu olacağım. Grubumdaki herkesten özür diliyorum.@oynakbasi34

Günaydın kızlar
Off Kusura bakmayın son birkaç gündür iyi değilim. Sabah tartıda 78 gördüm :KK43: ne demem gerekiyor bilmiyorum :KK43: 1,5 kilo mu almışım ne :KK43: kesin etap sonuncusu olacağım. Grubumdaki herkesten özür diliyorum.@oynakbasi34
Yok canim korkma adet gecikmesi nedeniyle +2 kilo rekor bende🙄

Kuzum yanlış mı yazdın acaba ;)
Geçen hafta 84.5 dan 84 bildirim yapmışsın ;) Rakamı yanlış deng gelmiştir diye yazmadım senin bildirimi hani düzeltme durumu olursa diye ;)
cnm 1 hafta tatilbyaptim da acik bufede yiyince 85.5 a kadar cikmistim,vu hafta 85 e dusmusum tekrar😊

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Kızlar daha beter oldum :( gözlerim deli gibi yanıyor ve boğazım da fena :( Bogulacak gibi öksürük tutuyor arada gicik yapınca ;)
Ve ben bu halde nasıl kızı okuldan almaya gideceğim bilmiyorum :(
Grip gibiyim ama bi yandan da değil gibi tuhaf bir şey :(
Öğretmen de sağ olsun yine çıkışta bana bir ugrasana dedi dün akşam ;) 23 Nisan anami aglatacak bu sene :D :D
Ne bulastiysam işte otur ver parasını alınsın ama yok yardım ederim diye söz verince sınıf annesi de oğlunun yemin törenine gidince bana kaldı bazı işler ;) Neyse çocuklara can feda artık yarından sonra kendimi iyileştirmek için bol bol dinlenir sıcak duş bengay falan derken atarım mikrobu ;)
Cok gecmis olsun

Bugün plank yapmak için yerde sürünürkene hocaya dedimki bunun bi püf noktası yokmu hocam 😀

Yok dedi. Güçsüz olduğun için kendi ağırlığını taşıyamıyosun dedi. Nezaketinden fazla ağırsın demedi de...

Sonrada beni bi düzeltti sen baya zayıflamış duruyosun dedi 3 kilo sadece hocam dedim.
Ölçü olarak çok farketmiş dedi.
Gözünü yediğim 😍

Bugün plank yapmak için yerde sürünürkene hocaya dedimki bunun bi püf noktası yokmu hocam 😀

Yok dedi. Güçsüz olduğun için kendi ağırlığını taşıyamıyosun dedi. Nezaketinden fazla ağırsın demedi de...

Sonrada beni bi düzeltti sen baya zayıflamış duruyosun dedi 3 kilo sadece hocam dedim.
Gözünü yediğim 😍
Ne kibarmis bu hoca boyle :super:

Gözünü yediğim 😍
O planki ben bir turlu beceremiyorum ya belime agri giriyor ilk saniyeden nerde yanlis yapiyorum bilmiyorum.
Ben de adet dönemimdeyim ve son üç gündür stresten o kadar çok ıvır zıvır yedim ki buraya girmeye utandım :KK43:
Girmedigin icin yiyorsun zaten hergun girip ne yedigini yazsan yiyeezsin emin ol canim

Arkadaşlar " Bir derdim var" :mad:
Yıllar yıllar önce 2007 de üye olduğum bu sitede ilk nickim meryozcan' dı. Sonra meryemozcan şimdi de meryemozcan27 bildiğiniz üzere. Zaman zaman diğer sayfalara bakıyorum. Hatunlar isim soyisimleriyle üye olanlari hep makaraya alıyorlar. Niye böyle yaptıklarını anlamıyorum ama çok saf mi buluyorlar bilmiyorum. Bu şekilde isim yazanlara da yazmak istemeyenlere de saygı duyarım. Yalnız birkaç defa denk geldim bu tür mesajlara bayağı bayağı canım sıkılmaya başladı. :KK14: Napayım şimdi farklı bir isim mi bulayım? Siz de beni bu şekilde garip bulduysaniz yabancılarin eleştirmesindense sizin olumlu isteginizle halledelim şu işi...Ciddi ciddi yazıyorum derdime bir çare :oops:

Yıllar yıllar önce 2007 de üye olduğum bu sitede ilk nickim meryozcan' dı. Sonra meryemozcan şimdi de meryemozcan27 bildiğiniz üzere. Zaman zaman diğer sayfalara bakıyorum. Hatunlar isim soyisimleriyle üye olanlari hep makaraya alıyorlar. Niye böyle yaptıklarını anlamıyorum ama çok saf mi buluyorlar bilmiyorum. Bu şekilde isim yazanlara da yazmak istemeyenlere de saygı duyarım. Yalnız birkaç defa denk geldim bu tür mesajlara bayağı bayağı canım sıkılmaya başladı. :KK14: Napayım şimdi farklı bir isim mi bulayım? Siz de beni bu şekilde garip bulduysaniz yabancılarin eleştirmesindense sizin olumlu isteginizle halledelim şu işi...Ciddi ciddi yazıyorum derdime bir çare :oops:
Abla bu tercih meselesi.ben sahsen tercih etmezdimki bu platformda adimi bile soylemedim kimseye yani burasi sosyal medya degil tanidiklarinla birbirini eklemiyorsun hatta tam tersi burda kimse seni tanimiyor o yuzden daha ozgur daha rahatsin velhasil basta da dedigim gibi tercih meselesi. Bu durum seni rahatsiz etmiyorsa degistirmene gerek yok baskalarinin dusuncelerinden dolayi.

Meryem canım bu tamamen senin tercihin. Takma kim ne diyorsa desin. Sen sonuçta özelini paylaşmıyorsun, diyet muhabbeti yapıyorsun. Tabi başka topiklerde özelini paylaşıyorsan bilemem. Ben başka topiklerde özelimi de paylaştım bebek meselesi tedavi cart curt bu yüzden kkda ismimi paylaşmıyorum. Sadece burdan tanıdığım bir avuç arkadaşım ismimi biliyor.

Benimde ilk adım ismimin baş harfi ve soyadım yazıyordu. Sonra int aramalarında yazınca hemen çıkıyordu. Ve pek çok yerde aynı adı kullandığım için değiştirdim

an çok biliyor onlar abla boşver sen nasıl mutluysan öyle olur

Back