Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aaaaa olmazzzzz ben bu kocayı alabilmek için 10 yıl bekledim 🤣🤣
10 yıl beklediysen iş değişir tabi....:işsiz: hani belki dokuz yıl bekleseydin...koca sonuçta sağlam kalbi olan lazim bize...neyse kirli çıkını besle sen en iyisi...oradan alırsın blender i

Gunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür :KK49:
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2 :silah:
ay iyi bari gozun aydin.tartiya gelince haftaya atarsin insallah + 2 yi😊

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Kızlar daha beter oldum :( gözlerim deli gibi yanıyor ve boğazım da fena :( Bogulacak gibi öksürük tutuyor arada gicik yapınca ;)
Ve ben bu halde nasıl kızı okuldan almaya gideceğim bilmiyorum :(
Grip gibiyim ama bi yandan da değil gibi tuhaf bir şey :(
Öğretmen de sağ olsun yine çıkışta bana bir ugrasana dedi dün akşam ;) 23 Nisan anami aglatacak bu sene :D :D
Ne bulastiysam işte otur ver parasını alınsın ama yok yardım ederim diye söz verince sınıf annesi de oğlunun yemin törenine gidince bana kaldı bazı işler ;) Neyse çocuklara can feda artık yarından sonra kendimi iyileştirmek için bol bol dinlenir sıcak duş bengay falan derken atarım mikrobu ;)

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Kızlar daha beter oldum :KK43: gözlerim deli gibi yanıyor ve boğazım da fena :KK43: Bogulacak gibi öksürük tutuyor arada gicik yapınca :KK66:
Ve ben bu halde nasıl kızı okuldan almaya gideceğim bilmiyorum :KK43:
Grip gibiyim ama bi yandan da değil gibi tuhaf bir şey :KK43:
Öğretmen de sağ olsun yine çıkışta bana bir ugrasana dedi dün akşam :KK66: 23 Nisan anami aglatacak bu sene :KK70::KK70:
Ne bulastiysam işte otur ver parasını alınsın ama yok yardım ederim diye söz verince sınıf annesi de oğlunun yemin törenine gidince bana kaldı bazı işler :KK66: Neyse çocuklara can feda artık yarından sonra kendimi iyileştirmek için bol bol dinlenir sıcak duş bengay falan derken atarım mikrobu :KK66:
Allah sifa versin kisa zamanda toparlarsin insallah

Bu arada yurtdışından öğrenciler gelecekmis okula ve benim cimcime de dünden beri yalvariyor Anneciğim ne olur bizde de bir öğrenci alalım diye ( hıç anam dökülüyor Hasta diyen yok :D )

Eşimde konuş bizde de kalsın biri diyor ama sanırım 1 hafta kalacak ve gezdirmek lazım ;) bakalım ayrıntıları bir öğrenelim ona göre karar veririz dedim yoksa benim canıma minnet ♡♡♡♡

Herkese merhaba
İki arada bir derede fırsat buldum yazıyorum
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
@meryemozcan27 ve @Bonus menü ve spor bildirimi yapamadım hiç zaten girme fırsatım Bile olmuyor hastamızın durumundan
Rabbim herkese şifa versin
Kaptanım @oynakbasi34 benim bu süreçte çok katkı sağlayamayacağım belli oldu maalesef oysa ki çok da motive idim şu kısa sürede çok da alıştım sizlere ne yalan söyleyim
Nasip diyelim fırsatım oldukça burada sizlerle olmaktan zevk duyacağım ama beni takım üyeliği için şu an değerlendirmeyelim mahçup olma ihtimalim yüksek kurallara uyamam, hastane işimiz ne kadar sürecek onu da bilmiyorum
Herkese kolaylıklar arada uğrayacağım

Allah yardımcın olsun canım ;) islerini hallet kaldığın yerden devam edersin nasılsa ♡ önce sağlık ;)

Gunaydin. Hastaneye gidicez bugun erkenden bildirim yapmaya geldim.
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.7
Fark: 0.6
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Sanada kolay gelsin canım ;)

Allah sifa versin kisa zamanda toparlarsin insallah

Aminnnn inşallah ;) valla şu gicik olmasın yeter bana ;) nefesimi kesiyor öksürük çok tutunca ;)

****8. TAKIM 616. ETAP****

mavimli ( 76.5 / 76.5 / / %)
Bonus ( 105.1 / / / % )
Ucukkacikk ( 65,2 / / / % )
Umutluanne83 ( 84 / / / % )
Zarpy ( 79,4 / 78,9 / 0,5 / 0,63 % )
HasibeG ( 96,7 / 95,6 / 1,1 / 1,14 % )
Birbardakcay ( 79,5 / 81,5 / + 2 / - 2,52 %)
Sefanur54 ( 94,8 / 94 / 0,8 / 0,84 % )

8. Takım Ortalaması; %

Back