Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tuğbacim bence bu diyete başla canım.... Semiz otu yerine marul doğra...hani şu çiğköftecilerin kullandığı yuvarlak göbek marul var ya...o da sulu bir ot...keten tohumu yerine de ceviz koy...iki tane yeter...onda da OMEGA 3 var aynı şey...vakit kaybetme...her geçen gün aleyhimize...

o zaman sana zahmet olmazsa bana listeyei atar mısın cnm. pazartesi başlayım ben de.
atmışsın üstteki mesajda aldım onnu cnm. ama diğer günleri alamadım. onları da atar mısın sana zahmet

Mutfak robotu evde yatıyor benim....canım ince uzun olanlar çok güzel içecekler yapiyor....minik her yere siğiyor... smoothie blender diye geçiyor...sen yine kendine ondan düşün...
Mutfak robotu aldım cnm set olarak akşam oda gördü işimi 😉

Eklentiler

• IMG-20190405-WA0007.jpeg
    IMG-20190405-WA0007.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 36
Bel ve basen yağlarını eritmek istiyorsanız bu liste size göre :KK25:
Diyetisyen listesinden bire bir alınmıştır. sonundaoldu sonundaoldu canımın isteği üzerine ve bütün kızlar siz de inceleyin çok sağlıklı bir menü listesi.
Sabah
1 Haşlama yumurta,
1 dilim az yağlı beyaz peynir
1 dilim esmer ekmek(tam buğday da olabilir)
Bol yeşillik
Dört saat açlıktan sonra

Öğle
8-10 kaşık sebze veya bakliyat yemeği
1 kase yoğurt veya çorba

Ara öğün
1 porsiyon meyve(yeşil elma, kivi, ananas, portakal)

Akşam
Yoğurt kürü
Tarif şu şekilde: 1 kase semiz otu, 1 kase yoğurt , 1 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek, 1 tatlı kaşığı keten tohumu
Hepsi karıştırılıp hazırlanacak.
20.30 sonrası sabah kahvaltısına kadar hiçbir şey yenilmeyecek.
Eşi veya başka bir erkek için bu diyet düşünülüyorsa yumurta sayısı artırılabilir. Yeşil mercimek de üç dört kaşık eklenebilir.
Beş gün yapıyoruz....
sonundaoldu sonundaoldu canım dediğin bu listeydi değil mi? Aklıma bı de bizim detoks geldi...karışık şeyler içemiyorum demiştin ...yanlışlık olmasın...onu da atarım....istersen

Pirpirim semt pazarında bulabilirsin belki....burada çok var...demek daha oralara gelemedi.
sonundaoldu sonundaoldu canım dediğin bu listeydi değil mi? Aklıma bı de bizim detoks geldi...karışık şeyler içemiyorum demiştin ...yanlışlık olmasın...onu da atarım....istersen

heee sen bunu mu değiştir dedin. yani pirpirim yerine marul ye falan diye. eğer öyleyse daha çok sevindim :D
ben diğerini dedin sandım :D

sefanur54 sefanur54 homojen görünüyor güzelmiş...robotun temizlemesiyle bizimkiler aynı değil...çalkala ters çevir gittiiii. Bıçak çıkart derdi yok...:KK76:benimki seninkini döver gibi oldu..
Biraz daha çalışayım parayı bulayım ondan da alırım hıhhh 🤣

heee sen bunu mu değiştir dedin. yani pirpirim yerine marul ye falan diye. eğer öyleyse daha çok sevindim :KK70:
ben diğerini dedin sandım :KK70:
Yapabilsen bizimki mucize gibi bir şey....evet canım bu pirpirim buluncaya kadar marullu idare et...

Gunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür :KK49:
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2 :silah:
Yaşasın kırmızı kardeşliği :halay::halay::halay::halay::halay:olsun....iki kiloyu bir haftada eritirsin sen...bizim dosyayı göndereyim mi :KK70:

Yaşasın kırmızı kardeşliği :halay::halay::halay::halay::halay:olsun....iki kiloyu bir haftada eritirsin sen...bizim dosyayı göndereyim mi :KK70:
Cok sukur abla 😁O dosya cok teferruatli yaa 😁 ben kendi yolumdan ilerleyim belki sali carsamba persembe kabak detoksu falan yaparim bi gidisata bakayim da

Geleceğe yatırım yapıyoruz. Adam( yani eşin) sen elli yaşına geldiğinde çıtır fiziğinle arzı endam edecek. Değmez mi....:KK31:
Bana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımda 🤣🤣

Bana sorarsan deger deeee adam akşam 400 e robot aldı şimdi bide onu istiyom dersem kalpten gider yani 50 yaşına geldiğimde çıtır fiziğimle arzı endam edicek ni koca olmaz yanımda 🤣🤣
Kız koca kıtlığı mi var :KK70:

Bebeğim kereviz yerine bazı menülerde ıspanak kullanabiliyorsun. Bı tanesinde fırında ızgara kereviz var onun yerine de kabak bol koyarsın olur biter. Mutlaka yapmalısın bu detoksu bir günde 500-700 Gr gidiyor. Spor yaparsan daha fazla...canın istemiş yemişsin moralini bozma....vermek için mücadele etmezsen ona çok kızarım...
Geçmiş olsun ...sağ salim annene kavuş inşallah. Regl canımı çok sıkmaya başladı..:KK14:
Afiyet olsun.... çiğköftenin saati çok geç olmuş....az bı miktar ama bı daha yeme....
Bu iyimser hallerin öldürecek beni....senin de dediğin gibi korumada yap bunları....şimdi olmaz...
Asibe bu soruyu ben de sormuştum....sen beni okumuyorsun :mad:
Günü çok güzel geçirmişsin...afiyet olsun.Diloşum
Allah işini gücünü rast getirsin...eşinin de tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
Bu Günaydınin içinde başka sevinçler de var di mi Asibecim :rolleyes:
Saracim dosya halinde....mail adresine gönderebilirim ancak....bir örnek ekleyim....ilk gün sıvı ağırlıklı gözün korkmasın...
Eki Görüntüle 2254654
Az olsun bizim olsun...geçen haftaki bildirimler neydi öyle...takım olarak çöktük resmen.
İyi iyi...canım azar azar gidince duraklama fazla olmuyor... tebrik ederim.
Okumusimdur cnm mutlka ama unutmusumdur bazen atur kalk okuyirum cocuklarla ayak ustu okudugum bile oluyor
Sevinc olmaz mi cnm sende yok mu 😁

sefanur54 sefanur54 homojen görünüyor güzelmiş...robotun temizlemesiyle bizimkiler aynı değil...çalkala ters çevir gittiiii. Bıçak çıkart derdi yok...:KK76:benimki seninkini döver gibi oldu..
:KK70:

Gunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür :KK49:
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2 :silah:
Hadi gozun aydin cnm

:KK70:

Back