Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aaaaa olmazzzzz ben bu kocayı alabilmek için 10 yıl bekledim
10 yıl beklediysen iş değişir tabi.... hani belki dokuz yıl bekleseydin...koca sonuçta sağlam kalbi olan lazim bize...neyse kirli çıkını besle sen en iyisi...oradan alırsın blender i

Gunaydin hanimlar kirmizilari gordum cok şükür
Ama bedeli tartiya agir oldu
Gecen hafta 79.5
Bu hafta 81.5
Fark +2
ay iyi bari gozun aydin.tartiya gelince haftaya atarsin insallah + 2 yi

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar ♡
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlısı ile nasip etsin inşallah. ...Aminnnnn

Kızlar daha beter oldum gözlerim deli gibi yanıyor ve boğazım da fena Bogulacak gibi öksürük tutuyor arada gicik yapınca
Ve ben bu halde nasıl kızı okuldan almaya gideceğim bilmiyorum
Grip gibiyim ama bi yandan da değil gibi tuhaf bir şey
Öğretmen de sağ olsun yine çıkışta bana bir ugrasana dedi dün akşam 23 Nisan anami aglatacak bu sene
Ne bulastiysam işte otur ver parasını alınsın ama yok yardım ederim diye söz verince sınıf annesi de oğlunun yemin törenine gidince bana kaldı bazı işler Neyse çocuklara can feda artık yarından sonra kendimi iyileştirmek için bol bol dinlenir sıcak duş bengay falan derken atarım mikrobu

Allah sifa versin kisa zamanda toparlarsin insallah

Bu arada yurtdışından öğrenciler gelecekmis okula ve benim cimcime de dünden beri yalvariyor Anneciğim ne olur bizde de bir öğrenci alalım diye ( hıç anam dökülüyor Hasta diyen yok )

Eşimde konuş bizde de kalsın biri diyor ama sanırım 1 hafta kalacak ve gezdirmek lazım bakalım ayrıntıları bir öğrenelim ona göre karar veririz dedim yoksa benim canıma minnet ♡♡♡♡

Allah yardımcın olsun canım islerini hallet kaldığın yerden devam edersin nasılsa ♡ önce sağlık

Gunaydin. Hastaneye gidicez bugun erkenden bildirim yapmaya geldim.
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.7
Fark: 0.6
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Sanada kolay gelsin canım

Allah sifa versin kisa zamanda toparlarsin insallah

Aminnnn inşallah valla şu gicik olmasın yeter bana nefesimi kesiyor öksürük çok tutunca

****8. TAKIM 616. ETAP****

mavimli ( 76.5 / 76.5 / / %)
Bonus ( 105.1 / / / % )
Ucukkacikk ( 65,2 / / / % )
Umutluanne83 ( 84 / / / % )
Zarpy ( 79,4 / 78,9 / 0,5 / 0,63 % )
HasibeG ( 96,7 / 95,6 / 1,1 / 1,14 % )
Birbardakcay ( 79,5 / 81,5 / + 2 / - 2,52 %)
Sefanur54 ( 94,8 / 94 / 0,8 / 0,84 % )

8. Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…