Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Afiyet olsun nasildi tadi

Gecmis olsun herkeste var bir kirginlik ben de bugun yataktan kalkamiyorum neyseki esim evde
Guzeldi cnm baharatlarieklenince lezzetli oldu.

Herkese merhaba
İki arada bir derede fırsat buldum yazıyorum
Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın
@meryemozcan27 ve @Bonus menü ve spor bildirimi yapamadım hiç zaten girme fırsatım Bile olmuyor hastamızın durumundan
Rabbim herkese şifa versin
Kaptanım @oynakbasi34 benim bu süreçte çok katkı sağlayamayacağım belli oldu maalesef oysa ki çok da motive idim şu kısa sürede çok da alıştım sizlere ne yalan söyleyim
Nasip diyelim fırsatım oldukça burada sizlerle olmaktan zevk duyacağım ama beni takım üyeliği için şu an değerlendirmeyelim mahçup olma ihtimalim yüksek kurallara uyamam, hastane işimiz ne kadar sürecek onu da bilmiyorum
Herkese kolaylıklar arada uğrayacağım
Gecmis olsun cnm Allah yardimciniz olsun

Hilalcim İngiliz karbonati al hemen eve.mucize bir şey...boş ver ilacı ....her türlü mide rahatsızlıdina bire bir.Bir bardak suya çay kaşığının ucuyla karıştır bir nefeste iç...hem de kilo verdiriyor....
Canım rennie en son çare olarak aklınızda bulunsun. İngiliz karbonati....iyidir...abla sözü dinleyin....
Hiç pişman olmayacaksin... Çok havalı bir şey.... içecekleri de enfes...bizzzzt sebze meyve kokteyli....
İşin başındayken kontrol altına al....Dört kilo almışsın neredeyse...iki kilo fazlam olunca da eski gunlerime geri döndüm....şimdi soylemeyim kaç olduğumu detoks sonrası açıklayacağım. Ama başlangıç 61.5....
Cadı seni......nefesim ensende ....
Havale ucretini alıcıya yüklemişsin....şimdi ben bu dertle kendimi yer bitiririm.
Geberik kaptanım....sesin çıkmayınca yine bir şeylerin peşinde olduğunu anladım.... Allah kolaylık versin....enerjin bol olsun diyorum sadece....
Saracim hoş geldin... nasılsın...ne zamandır görmüyordum seni... inşallah her şey yolundadir canım...
Canım ben ıspanak tercih etmiştim iki yüz gram çok geldi...hepsini almadı...uzun süre sallayan sallaya çektim. Tadı pek güzel değildi ...
Detoks çok güzel gidiyor canım...verdiği mutluluk da cabası...biz de çok merak ediyoruz...şimdilik tartı yüz güldürüyor bu kadarını söyleyeyim. Önümüzdeki hafta çarşamba sabahı sonuç bildireceğim.
Bugünkü sabah ve ara öğünü harikaydı tadına bayıldım. Çorba da güzel oldu. Ben blenderdan geçirdim. Okulda bı de limon sıktım yazmıyordu ama olsun.... Az önce ödem atıcı yeşil sıvıda sıvı yazmayı unutmuşlar sanırım yoksa bayağı püre oluyor... Tadı mükemmeldi...sabahki armuttan ekledim haşlamadan... Ananas almamıştim. Her şey yolunda tatlım...genel olarak bugün dünden daha güzel geçiyor....Bı tek akşam D-23 çorbam kaldı...sonrası zumbaya gideceğim.
Gençlerde daha çabuk gideceğine eminim.... Ayda bir ya da iki ayda bir yaparım sanırım artık...kolay da....
Bu akşam spor dönüşü yazarım tatlım...
Bende ispanak tercih ettim cnm. Bugunku menu guzeldi bir tek yesil siviyi cok hoslanarak icmedim

Eczaneden al canım...Lilinin ümüğünü sıkarım acimam inan kilo konusunda beni üzerse....o kilolar verilecek...
😂😂😂 Meryem alemdarim benim sık gitsin
Kekin ince olup olmaması hiç önemli değil.. şu kilo verme sürecinde nolur dokunmayın şu unlu şekerli mamullere...ben tam buğdayli yaptım nolur ye diyenlerin bile ısrarlarına hayır diyorum...Tartidaki eksiden daha çok mutlu ettiğine yemin edin ben de yiyeyim. Menün güzel değil canım.Bu menü iftar menusuydu di mi....kahvaltı arayıp duruyorum da....pardon o zaman...Bakalım yarın bize ne kadar mutluluk vereceksin... İnşallah tartı yüzünü güldürür...

abla hiç birşey arkasına siginmicam evet canım istedi tabağa 2 dilim koydum hatta ince olan dilimi yedim ödem cayiyla valla kendime yaptım ve 1 dil yedim evvelden olsa kalıbı yerdim.

iftar menüm evet bu haftayı full oruç ile bitirecm inşallah yarından bende umutluyum bakallim

öyle bir oturmuş ki düşüncelerim dirayetim yani hedefe ulaştıktan sonra böyle giderse uzun yıllar korumada olurum çünkü hakikaten diyorum ya yalan yok 2 dilim yiycem dedim bir tane yedim yeterli dedim sen şimdi onuda yeme dedin ama ben elinde sonunda bunu yiycem hiç olmazsa ölçülü olsun ama sonradan tozutturmasin beni

Slm kizlar
Mizlari yatirinca leslie i walk strong 3 mile yaptim 45x3= 135 puan 90 puanda ogledeb vardi bugun toplam 225 puan oldu
Spordn sonra uyukladim yine simdi actim gozumu yatasim var ama mutfakta toplanacak. Sanirim mutfagi toplayamicam yarina kalacak. Gideyimde bari detox suyumu hazirlayayim unutmayayim bu sefer.

Bulamiyorum Bulamiyorum yoldaş ...kara kara düşünmeye başladım. Dün akşamki çorbanın yarıdan fazlası duruyor. Eşime silah zoruyla içiremezsem n'olacak akıbeti....:kızgın:verilen ölçüden fazlasını koymadım. Yarın da menüde yok yok..bayağı zengin....çorbanın adı geçmiyor...
Esim kucuk bir lahana almisti onun yarisini dogradim 2 kase kadar kaldi. Esimin yiyecegini sanmiyorum. Siki kapakli kaplara koyup dondurucuya atarim diye dusunuyorum

:silah:

Iyi aksamlar hanimlar giremedim bugun rahatsizim biraz halsizlik var tum gun yattim uyudum desem yeridir.iyice de korkmaya basladim bugun 5. Gun artik yarin bi test yapsam iyi olacak.annem pazar gunu sabah geliyor insallah:KK49:
Haberdar et cnm bizide

Slm kizlar
Mizlari yatirinca leslie i walk strong 3 mile yaptim 45x3= 135 puan 90 puanda ogledeb vardi bugun toplam 225 puan oldu
Spordn sonra uyukladim yine simdi actim gozumu yatasim var ama mutfakta toplanacak. Sanirim mutfagi toplayamicam yarina kalacak. Gideyimde bari detox suyumu hazirlayayim unutmayayim bu sefer.

Esim kucuk bir lahana almisti onun yarisini dogradim 2 kase kadar kaldi. Esimin yiyecegini sanmiyorum. Siki kapakli kaplara koyup dondurucuya atarim diye dusunuyorum

Haberdar et cnm bizide
Vuhuuu ne guzel spor yapmissin canim tebrikler ben de bi adet olayim sporun dibine vurcam 😂😂
Yarin test yapimca haber ederim insallah

azrae azrae cnm 3. 4. Ve 5. Gunde uyaninca sabah 300 ml detox su ve 10 kabak cekirdegi yazmiyir sen yinede bunu rutin yaptin mi?
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sen nasil yapacaksin sabah kalkinca su ve kabak cekirdegi yiyecek misin?

Hem annesini hem regl konusunu merak ediyorum. Birbardakcay Birbardakcay haberler sende tatlım...
Hep iyi ol canım. Ben de iyiyim. Mezuniyet sonrası koruma bolumundeyim. Değişik menüler araştırıyorum sürekli.. takımımıza yeni gelen bir arkadaşımız sayesinde bahar detoksuyla tanıştık...Beş gün artı iki gün korumadan oluşuyor. Kendisi gozumuzun önünde 3.4 kilo verdi. Sağlıklı bir program onu deniyorum. İyi gidiyor...
Afiyet olsun canım. Menün fakir kalmış bebeğim. Ne çorbası içtin onu da bir dahakine yazarsan sevinirim. Kahvaltın çok güzel.

Afiyet olsun canım...bu menü dyetisyenin verdiği liste mi? Baltayı taşa vurmuş gibi olacağım ama bana sebzesiz biraz tuhaf geldi... özellikle akşam menüsü...iki kepçe tarhana= iki dilim ekmek yanına iki dilim daha ekmek etti mi dört dilim... karbonhidrat oranı çok fazla...onun yerine tavuk, balık, köfte daha sağlıklı ve doyurucu olurdu...yanında Allah'tan yoğurt var o güzel olmuş en azından. Bol eksili bir gün diliyorum.

bende senin iyi olmana sevindim canım bahar detoksunu merak ettim rica etsem yazabilirmisin

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablaaa listede kerevizde mi vaaar :olamaz: offf desene yine Erzurum'u alt üst etcem bulmak için :işsiz:
İnan makinam gelir gelmez başlıycam ablacan psikolojim berbat durumda,nasıl böyle hunharca tatlı yiyerek kendime bu cezayı verdim aklım almıyo,hergün tartılma gafletinde bulundum hiç artmadığını gördükçe yedim bir anda fırladı tartı,şimdi sinir oldukça bişeyler yemek istiyorum açlıktan falan değil :kızgın:
Bebeğim kereviz yerine bazı menülerde ıspanak kullanabiliyorsun. Bı tanesinde fırında ızgara kereviz var onun yerine de kabak bol koyarsın olur biter. Mutlaka yapmalısın bu detoksu bir günde 500-700 Gr gidiyor. Spor yaparsan daha fazla...canın istemiş yemişsin moralini bozma....vermek için mücadele etmezsen ona çok kızarım...
:silah:

Iyi aksamlar hanimlar giremedim bugun rahatsizim biraz halsizlik var tum gun yattim uyudum desem yeridir.iyice de korkmaya basladim bugun 5. Gun artik yarin bi test yapsam iyi olacak.annem pazar gunu sabah geliyor insallah:KK49:
Geçmiş olsun ...sağ salim annene kavuş inşallah. Regl canımı çok sıkmaya başladı..:KK14:
Gelmişken menumu de paylasayim

11.00
Yumurtali patates
1kk peynir

15.00
1 elma
3 cilek
1 hurma

18.30
Tavuk corbasi
Karnabahar yemegi

21.00
2 adet ev yapimi cigkofte

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Afiyet olsun.... çiğköftenin saati çok geç olmuş....az bı miktar ama bı daha yeme....
öyle bir oturmuş ki düşüncelerim dirayetim yani hedefe ulaştıktan sonra böyle giderse uzun yıllar korumada olurum çünkü hakikaten diyorum ya yalan yok 2 dilim yiycem dedim bir tane yedim yeterli dedim sen şimdi onuda yeme dedin ama ben elinde sonunda bunu yiycem hiç olmazsa ölçülü olsun ama sonradan tozutturmasin beni
Bu iyimser hallerin öldürecek beni....senin de dediğin gibi korumada yap bunları....şimdi olmaz...
azrae azrae cnm 3. 4. Ve 5. Gunde uyaninca sabah 300 ml detox su ve 10 kabak cekirdegi yazmiyir sen yinede bunu rutin yaptin mi?
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sen nasil yapacaksin sabah kalkinca su ve kabak cekirdegi yiyecek misin?
Asibe bu soruyu ben de sormuştum....sen beni okumuyorsun :mad:
Bugünkü menüm
Kahvaltı
Omlet
Salatalık Domates
3 bardak çay

Ara
Kahve

Akşam
Izgara balık
Salata

2 lt su ve 2 saatlik yürüyüş Bonus Bonus Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Günü çok güzel geçirmişsin...afiyet olsun.Diloşum
Gunaydin. Hastaneye gidicez bugun erkenden bildirim yapmaya geldim.
Gecen hafta 98.3
Bu hafta 97.7
Fark: 0.6
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Allah işini gücünü rast getirsin...eşinin de tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
Gunayyddiiinnn kizlarrr :KK68:
Bu Günaydınin içinde başka sevinçler de var di mi Asibecim :rolleyes:
bende senin iyi olmana sevindim canım bahar detoksunu merak ettim rica etsem yazabilirmisin
Saracim dosya halinde....mail adresine gönderebilirim ancak....bir örnek ekleyim....ilk gün sıvı ağırlıklı gözün korkmasın...
IMG_20190405_100920.jpg
Gunaydinn canlarimm kilo bildirimi yapalimm
😊
Gecen hafta 85,5
Bugun 85
Fark -500
Bunada şükür😇😇
oynakbasi34 oynakbasi34 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Az olsun bizim olsun...geçen haftaki bildirimler neydi öyle...takım olarak çöktük resmen.
Günaydınnn hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta
94.8
Bugün
94.0
Giden
-800
😒Beklentimin altında baya ama bunada şükür
İyi iyi...canım azar azar gidince duraklama fazla olmuyor... tebrik ederim.

Bebeğim kereviz yerine bazı menülerde ıspanak kullanabiliyorsun. Bı tanesinde fırında ızgara kereviz var onun yerine de kabak bol koyarsın olur biter. Mutlaka yapmalısın bu detoksu bir günde 500-700 Gr gidiyor. Spor yaparsan daha fazla...canın istemiş yemişsin moralini bozma....vermek için mücadele etmezsen ona çok kızarım...
Geçmiş olsun ...sağ salim annene kavuş inşallah. Regl canımı çok sıkmaya başladı..:KK14:
Afiyet olsun.... çiğköftenin saati çok geç olmuş....az bı miktar ama bı daha yeme....
Bu iyimser hallerin öldürecek beni....senin de dediğin gibi korumada yap bunları....şimdi olmaz...
Asibe bu soruyu ben de sormuştum....sen beni okumuyorsun :mad:
Günü çok güzel geçirmişsin...afiyet olsun.Diloşum
Allah işini gücünü rast getirsin...eşinin de tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.
Bu Günaydınin içinde başka sevinçler de var di mi Asibecim :rolleyes:
Saracim dosya halinde....mail adresine gönderebilirim ancak....bir örnek ekleyim....ilk gün sıvı ağırlıklı gözün korkmasın...
Eki Görüntüle 2254654
Az olsun bizim olsun...geçen haftaki bildirimler neydi öyle...takım olarak çöktük resmen.
İyi iyi...canım azar azar gidince duraklama fazla olmuyor... tebrik ederim.
Pazartesi 94.2 çıkınca beklentim yüksek oldu 93 ü görürüm diyodum ama dün tekrar kanamam başladı belki de ondan fazla şişlik olmuştur umudum var bugün tekrardan maydanoz kürü ne başladım mutfak robotu aldım yeni de 😁

Pazartesi 94.2 çıkınca beklentim yüksek oldu 93 ü görürüm diyodum ama dün tekrar kanamam başladı belki de ondan fazla şişlik olmuştur umudum var bugün tekrardan maydanoz kürü ne başladım mutfak robotu aldım yeni de 😁
Mutfak robotu evde yatıyor benim....canım ince uzun olanlar çok güzel içecekler yapiyor....minik her yere siğiyor... smoothie blender diye geçiyor...sen yine kendine ondan düşün...

Back